Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
michasiek

O w mordę!

Rekomendowane odpowiedzi

Ktos gdzies pisal o antykoncepcji czy nauce uzycia prezerwatyw?

Co jest zlego w uczeniu dzieci obrony przed molestowaniem? Przeciez filmow instruktazowych nikt nie bedzie im puszczal! Ktos uzyl tylko niefortunnej nazwy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ktos gdzies pisal o antykoncepcji czy nauce uzycia prezerwatyw?

Co jest zlego w uczeniu dzieci obrony przed molestowaniem? Przeciez filmow instruktazowych nikt nie bedzie im puszczal! Ktos uzyl tylko niefortunnej nazwy...

A jak nauczyć dzieci obrony przed molestowaniem nie wprowadzając ich w tematykę seksualności człowieka?

Poza tym... Dziecko od dorosłego odróżnia się brakiem samodzielności i to nie dzieci mają się bronić a mają być chronione. Ale w Polsce chroni się dzieci w taki sposób, że święty mąż Jankowski jest na wolności, pełni funkcję kapłana i roztacza swą miłość nad uroczymi chłopcami.

Moja reakcja dotyczyła zresztą bardziej pozostałych zadań urzędu, o którym jest mowa w artykule... I to za pieniądze narodu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak ty, ale ja wolałabym uchronic moje dziecko przed molestowaniem za wszelką cenę, a im szybciej pozna świadomość zagrozenia, tym lepiej..a tak de facto..i tak wiekszośc 12, 13latków nie potrzebuje już wtej kwestii uswiadamiania,a dzieki mediom ten próg sie systematycznie obniża, nie uciekniesz przed tym. Nie popadajmy w paranoje, pzreciez ni8ebedą 3,4 i 5latków uczyc zakładania prezerwatywy i technik seksualnych...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Moja reakcja dotyczyła zresztą bardziej pozostałych zadań urzędu, o którym jest mowa w artykule... I to za pieniądze narodu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktre to z zadań urzedu uwazasz nieggodnym preznaczania pieniędzy podatników? Dązenie do równouprawnienia męzczyzn i kobiet, walkę o równy status i prawo do godnego zycia zarówno hetero jak i homoseksualnych osób, czy moze próbę przeciwstawienia się hasłom w stylu "Jest jedna rasa - biała rasa"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...