Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
wojtzuch

Czy podczas rejestracji podajecie prawdziwe dane?

Czy podajesz prawidłowe dane rejestracyjne?  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podajesz prawid?owe dane rejestracyjne?

• Tak, zawsze
      4
    • Tak, ale tylko na wa?niejszych dla mnie stronach
      14
    • Nie, nigdy lub prawie nigdy
      4
    • Zaczn? podawa? po przeczytaniu newsa na PCC ;)
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Czytajcie to:

http://pcc.pl/modules.php?name=News&file=a...order=0&thold=0

Hmmm... załamanie rynku dotknęłoby także pcc, ale z drugiej strony jak tu się dziwić internautom...

Akurat co do poczty, którą podpisuję własnym imieniem i nazwiskiem, większość danych (demograficznych) podaję prawidłowo, co zresztą ostatnio opłaciło się, gdy była ta awaria w onecie (złamany system logowania).

Ale nie każcie mi przy każdym downloadzie podawać inne konto, jak to specjalnie utworzone dla takich celów!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja podaję prawdziwe dane rejestracyjne, tylko wtedy, kiedy jest to naprawdę wymagane bądź uznam to za konieczne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja podaje prawdziwe do odzyskiwania hasla....

i tez niektore w niktorych sewisach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja generalnie podaję prawdziwe dane - choć rejestruję się w ostateczności. Zwykle szkoda mi czasu, bo i tak większość czasu spędzam na PCC :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej... ja Cię znam.. Ty jesteś ten sławny Bebok :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, a ja go tylko w telewizji widuje... Jest tam niemal codziennie. Fajny jest też też czerwonoskóry gość, co nosi taki patriotyczny krawat... Ten no... jak mu tam... nie, nie, nie Ludwik Pracz... zapomniałem jak menu panu było na imie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
...menu panu...

heh, to jakis lewicowy wodz papuaskich ludozercow? ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

manu penu... to tak jakby z angielskiego, tyle że z błędem ortograficznym... w sensie dórzo dógopisuf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się nie ma nic do ukrycia, a nawet chce się pochwalić to się podaje prawdziwe inf. a nawet nazwę użytkownika (chociaż tego nigdy nie umiałem zrozumieć jak można pisać jako login: Imię Nazwisko lepsza jest xywka )

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak się nie ma nic do ukrycia, a nawet chce się pochwalić to się podaje prawdziwe inf. a nawet nazwę użytkownika (chociaż tego nigdy nie umiałem zrozumieć jak można pisać jako login: Imię Nazwisko lepsza jest xywka )

Pozdrawiam

pochwalić? Imieniem? Nawiskiem? Nr domu? 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam

pochwalić? Imieniem? Nawiskiem? Nr domu? 8O

Tak jak TY ...Bobek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to w ogóle nie rozuiem wymogu podania prawdziwych danych, kiedy jest to zupełnie zbyteczne. Cele statystyczne? Jest Gemius, są dzienniki statystyczne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaaaaaaaaak bo jesli jest to np. konkurs...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy komu podaję i w jakim caleu,ale jednak najczęsciej prawdziwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podaję prawie zawsze. Na stronach z którymi się "wiąże" czyli zostanę na nich jakiś czas, tak jak tutaj. Ale jak muszę się zarejestrować żeby uzyskać do czegoś dostęp to najczęściej ulica błotna numer zachlapany :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Tak, ale tylko na ważniejszych dla mnie stronach"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A niektórym to w ogóle danych nie podam-żeby potem handlowali całymi bazami!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja podaję prawdziwe dane rejestracyjne, tylko wtedy, kiedy jest to naprawdę wymagane bądź uznam to za konieczne...

brawo! i tak trzeba robić i ja tak robie bierzcie przykład od daniela i od bobka (hehe)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A policji to zawsze fałszywe.

No i kanarom.

Hehe,żartuję-nie kontaktuję się z żadną z powyższych grup zawodowych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwykle tak, gdy jest to załóżmy portal w miarę zaufany, o jakiejś reputacji i gdy mam zamiar korzystać z niego przez dłuższy czas. Najbardziej wukrza mnie obowiązek rejestracji na niektórych stronach z downloadami, tam zwykle wymyśla się kosmiczne dane... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zwykle tak, gdy jest to załóżmy portal w miarę zaufany, o jakiejś reputacji i gdy mam zamiar korzystać z niego przez dłuższy czas. Najbardziej wukrza mnie obowiązek rejestracji na niektórych stronach z downloadami, tam zwykle wymyśla się kosmiczne dane... :P

No.

Niektórym zależy tylko na zdobyciu adresów mailowych i późniejszym spamowaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...