michasiek 0 Napisano 28 Lipiec 2005 www.carom3d.com Polecam bardzo i zapraszam do gry. Prześwietny netowy bilard. Mozna grac w bilardy z dziurami jak i egzotyczne bez dziur. jakby co to mój nick: michasiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 28 Lipiec 2005 www.carom3d.com Polecam bardzo i zapraszam do gry. Prześwietny netowy bilard. Mozna grac w bilardy z dziurami jak i egzotyczne bez dziur. jakby co to mój nick: michasiek Szkoda, że Carom mi nie dziala Chętnie zmierzylbym się z Michaśkiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 30 Lipiec 2005 Zaliczylem debiut... Rewelacyjna gra :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 9 Październik 2005 Gdyby ktoś z Was miał ochotę na partyjkę, proszę o kontant via PW lub mail Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 9 Październik 2005 Gdyby ktoś z Was miał ochotę na partyjkę, proszę o kontant via PW lub mail <{POST_SNAPBACK}> Wole bilard na prawdziwym stole Może ktoś ma ochote na partyjke w q2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 10 Październik 2005 albo w szachy korespondencyjnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 10 Październik 2005 Wole bilard na prawdziwym stole Może ktoś ma ochote na partyjke w q2? Ostatnio zacząłem grać także na żywo, ale póki co, marnie mi to idzie. Na Carom nie mam w ogóle czasu albo w szachy korespondencyjnie Ok, ja jestem chętny Tylko jak się w to gra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 11 Październik 2005 Ok, ja jestem chętny Tylko jak się w to gra? <{POST_SNAPBACK}> normalnie, ustawiasz wszystkie pionki u siebie na szachownicy, to samo robie u siebie ja, i gramy. Np. na forum zapodaje moj ruch: np. pionek z A2 na A3. I Ty wykonujesz ten ruch na swojej szachownicy "moimi" pionkami. Teraz Ty wykonujesz ruch, ktory ja zapodaje sobie na swojej szachownicy. I tak do konca. Kidyś grano tak w szachy za pośrednictwem gołębi pocztowych. To była długa rozgrywka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 11 Październik 2005 Fajna to metoda, ale przez telefon (tylko najsamprzód trzeba sobie zorganizować pakiet darmowe wieczory i weekendy TP SA) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 11 Październik 2005 ale jakby ustalić, że np. gramy ruch na dzień wtedy jedna rozgrywka trwałaby miesiącami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 11 Październik 2005 Ok. Kiedy zaczynamy? :> Bp gra b. ciekawa, niezbyt czasochłonna Nic, tylko grać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 11 Październik 2005 Ok. Kiedy zaczynamy? :> Bp gra b. ciekawa, niezbyt czasochłonna Nic, tylko grać <{POST_SNAPBACK}> Tak samo ogame mialo być mało czasochłonne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 12 Październik 2005 Na początku było, ale potem, kiedy kolonia była trochę bardziej rozwinięta, trzeba było sporo nakładu pracy, aby nad wszystkim zapanować... No i zamroziłem konto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 12 Październik 2005 Mnie jakoś taka tematyka nie pasjonuje, kosmiczne rozgrywki i te klocki... wolę bardziej "przyziemne" rozgrywki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 20 Październik 2005 Daciku, zaproszenie na partyjkę w Carom jest cały czas aktualne (to ad przyziemniejszych gier ). Słabo mi to chodzi, ale jakoś sobie poradzimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach