michasiek 0 Napisano 26 Czerwiec 2005 Właśnie jedząc kolację obejrzałem sobie odcinek "pszczółki maji". Cytat: Żuczek (on): Widzisz we mnie coś pociagajacego? Myślisz że mógłbym się choć trochę podobać? Gucio (też on): Oczywiscie, powiem Ci, że od razu mi się spodobaleś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 26 Czerwiec 2005 oni chyba byli na paradzie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 26 Czerwiec 2005 Co Ty tak z tą paradą ostatnio? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 26 Czerwiec 2005 Co Ty tak z tą paradą ostatnio?a bo mnie bulwersuje jak policja usuwa z drogi tych, którzy przeszkadzają NIELEGALNEJ paradzie w podążaniu przez Warszawę. Myslałem że policja stoi na straży prawa a nie pomaga w jego łamaniu. ale TO MIAŁ BYC ZABAWNY TOPIC a jak o tym dłużej pomyślę to mi przestanie być wesoło :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 26 Czerwiec 2005 no cóż... nawet w bajkach nie może być dyskryminacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 26 Czerwiec 2005 ja jestem jednak za tym aby chronić dzieci przed wynaturzeniami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
przemsiar 0 Napisano 26 Czerwiec 2005 W pszczółce maji (mai?) małe dziecko nie szuka podtekstów erotycznych... ale ja całkiem przypadkowo usłyszałem wiele ciekawych zdań Ta bajka powinna mieć czerwony kwadracik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi