przemsiar 0 Napisano 6 Lipiec 2005 Tak... deszcz pojawił się w odpowiednim momencie... bo na pochmurnej plaży nudno sie po prostu robiło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Slaughter 0 Napisano 6 Lipiec 2005 hehe cieszymy się ze wytrwałeś i mozesz nam choć pokrótce zrelacjonować reakcje ludzi na plazy na spadający deszcz:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
przemsiar 0 Napisano 6 Lipiec 2005 Powiedzmy, że my byliśmy jedynymi ludźmi na plaży Nie no, joke :] ale fajny bajer... my idziemy, a wszyscy zawracają jakby woda nagle ożyła i chciała wszystkich pozabijać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
przemsiar 0 Napisano 7 Lipiec 2005 A co Ciebie wyleczyło :> Dobrz byłoby wiedzieć, gdyby reszte userów dotknął ból Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 7 Lipiec 2005 A co Ciebie wyleczyło :> Dobrz byłoby wiedzieć, gdyby reszte userów dotknął ból najlepszy lek: "samo przeszło" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
przemsiar 0 Napisano 7 Lipiec 2005 Tak, słyszalem... Bardzo dobry :wink: heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Rubby_33 1 Napisano 19 Marzec 2015 Mam pracę siedzącą i też mnie często bola plecy. Regularnie chodze na basen, ale i tak czasami czuję, że coś mi dokucza. Jak zdarzają mi się takie wiesze dolegliwości to biorę plastry APAP . Szybko działaja i mega rozgrzewają. Działają na dość długo. Dobre jest to, że maja mniejszy wpływ na zołądek niż tabletki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
bimbiar 0 Napisano 15 Luty 2018 Ech... Pisze się bolą a nie bolom ... Ale powiem Ci że najlepiej by chyba było żebyś sobie po prostu weszła na stronkę http://www.tabletkowo.pl/ i tam poszukała odpowiedzi. tam mają rankingi tabletek, więc będziesz mogła kupić najskuteczniejsze tabsy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Amelia1990 0 Napisano 15 Luty 2018 jak już to "bolą" cię plecy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ritan 1 Napisano 8 Czerwiec 2018 No rzeczywiście błąd daje się zauważyć Aczkolwiek no jeśli ktoś ma problem to trzeba mu pomóc, nie wiem jak duży jest to ból, dlatego zerknij sobie na stronę https://baza-lekow.com.pl/przeciwbolowe/ . Znajdziesz tam spis leków przeciwbólowych na receptę, które z pewnością rozwiążą Twój problem, a w między czasie umów się do jakiegoś specjalisty typu fizjoterapeuta lub masażysta. Mam nadzieję, że chociaż trochę pomogę Ci tym wpisem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi