PUMAzPILY 0 Napisano 16 Czerwiec 2004 Obiecałem sobie, że jak ten program odczyta mi płytkę, którą normalnie mi nie czyta CDik to umieszczę to na forum. Po prawie 8 godzinach hehlania odczytał i jestem zadoowolny z tego programu i gorąco polecam jak Wam nie potrafii czytać napęd czy to CD, flopy, ZIP itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 16 Czerwiec 2004 Z moim cd2 z tlj (jedna szpetna rysa :/) sobie nie poradził... Minimalna ilośc danych była nie do odczytania. Poradziłem sobie programem viruacd (albo wirtual?) robiąc obraz tej płyty. kilku KB danych brakowało - program "zakleja" takie dziury byle czym. Na szczęście trafiło to akurat na wstawce pomiędzy epizodami :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 5 Lipiec 2004 U mnie CD-ROM nic nie czyta, więc nawet programik nie pomoże. Po prostu - trup... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 5 Lipiec 2004 też kiedyś takiego miałem cdroma, jak przestał czytać płytke od herosów (która była czyściutka gładziutka i wogóle) postanowiłem że czsa na nowego kompa :] (to był Teac 8x) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 14 Lipiec 2004 też kiedyś takiego miałem cdroma, jak przestał czytać płytke od herosów (która była czyściutka gładziutka i wogóle) postanowiłem że czsa na nowego kompa :] (to był Teac 8x) Teac to bardzo dobrej klasy CDki .Sam miałem i mimo iż nie są najszybsze to bardzo dokłądne. Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach