Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
PUMAzPILY

Bad Copy

Rekomendowane odpowiedzi

Obiecałem sobie, że jak ten program odczyta mi płytkę, którą normalnie mi nie czyta CDik to umieszczę to na forum. Po prawie 8 godzinach hehlania odczytał i jestem zadoowolny z tego programu i gorąco polecam jak Wam nie potrafii czytać napęd czy to CD, flopy, ZIP itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z moim cd2 z tlj (jedna szpetna rysa :/) sobie nie poradził...

Minimalna ilośc danych była nie do odczytania. Poradziłem sobie programem viruacd (albo wirtual?) robiąc obraz tej płyty. kilku KB danych brakowało - program "zakleja" takie dziury byle czym. Na szczęście trafiło to akurat na wstawce pomiędzy epizodami :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie CD-ROM nic nie czyta, więc nawet programik nie pomoże. Po prostu - trup...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też kiedyś takiego miałem cdroma, jak przestał czytać płytke od herosów (która była czyściutka gładziutka i wogóle) postanowiłem że czsa na nowego kompa :] (to był Teac 8x)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
też kiedyś takiego miałem cdroma, jak przestał czytać płytke od herosów (która była czyściutka gładziutka i wogóle) postanowiłem że czsa na nowego kompa :] (to był Teac 8x)

Teac to bardzo dobrej klasy CDki .Sam miałem i mimo iż nie są najszybsze to bardzo dokłądne. Polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...