Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
webownia

Strona WWW - początki

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za link, na pewno się przyda ;) Ale warto zacząc od CMS'ów są one w miare proste i przyjazne dla użytkowników.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym zaczął od czystego HTML'a a potem przechodził powoli do PHP itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właściwie to na początku PHP nie jest potrzebne. Właściwie to większości użytkowników chodzi o zmiany w zakresie wyglądu strony, a do tego celu wystarczy HTML/CSS oraz trochę JS. Oczywiście przy bardziej złożonych projektach, jak np. przygotowanie własnego motywu graficznego do Drupala, Wordpressa czy innych systemów CMS, warto znać podstawy PHP, ale na początek warto dobrze wdrożyć się w HTML/CSS/JS. Te trzy elementy przyswaja się dosyć szybko, ale do JS jest sporo dodatkowych bibliotek, które warto poznać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej zacząć od czystego HTML, Bootstrap - 2-3 dni i znasz podstawy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokadnie, najlepiej teraz zaczynać od CMSów rzadko kto stawia strony na HTML ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tworzenie stron www nie takie straszne. Każdy da radę :)/>

Nawet nie znając HTMl I CSS?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możecie polecić jakieś platne kursy do budowania stron ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Firma ok tworzy ale za porządną kasę. Można samemu się nauczyć i pobawić programami i stworzyć coś super.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego szukałem może się przydać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poważny i ciekawa strona stworzyć nie tak po prostu. Zwłaszcza, jeśli nie zrozumieć, to to zajmie bardzo dużo czasu, więc lepiej zamówić stronę u profesjonalistów. i teraz to nie jest bardzo drogie. Ładne studio projektowania stron internetowych MAMA. Robili mi moją stronę i jestem bardzo zadowolony http://wezom.pl/services/tworzenie-stron-internetowych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Много полезной информации о создании веб - сайтов , и что вам нужно знать , чтобы создать хороший сайт , можно найти на блоге http://stronyinternetowepila.com.pl/co-trzeba-wiedziec-aby-stworzyc-dobra-strone-www/~~pobj . Там все очень интересно и доступно написано. Так что первые рейтинги. Эта информация будет полезна

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli zależy Ci na samodzielnym wykonaniu strony to możesz skorzystać z kreatora stron.

To chyba najszybsze rozwiązanie - prostą stronę można tak postawić w ciągu jednego dnia. Nic to też nie kosztuje, oczywiście poza domeną i hostingiem. Na kreatory stron jest ranking popularnych kreatorów, warto przejrzeć - WIX będzie chyba najlepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno w Sieci znajdzie się wiele porad w tym temacie. Nie powinno być z tym większych trudności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...