Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
hostit.pl

Tanie domeny i serwery

Rekomendowane odpowiedzi

W Hekko masz testy na 14 dni. Wystarczy żeby sprawdzić jakość działania usługi.

Ale przecież w PL mamy max kilka naprawdę solidnych serwerów, których jakość można szybko i łatwo zweryfikować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wystarczy, to nie wiem. Wydaje mi się, że lepiej mieć więcej czasu i potencjalnych możliwości, niż mniej :) Potem w razie czego usługa przechodzi w miesięczny tryb rozliczeniowy. Można zrezygnować bez konsekwencji, tak naprawdę brak wpłaty jest równoznaczny z rezygnacją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z pepe. Z wielkimi firmami jest tak, że owszem na początek dają coś "za darmo" albo w śmiesznie niskiej cenie a później okazuje się, że odnowienia usług lub dodatkowe opcje jak np. zmiana wersji php kosztuje 100zł ( powaga!) i jak się podsumuje to nieźle z Ciebie zdzierają. Radziłabym uważać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To wszystko jest teoretyzowanie. Każda firma ma swoje plusy i minusy. Konkurencja jest duża, poziom usług mniej więcej wyrównany (dla średnio zaawansowanego użytkownika). Firmy konkurują na innych polach niż cena, stąd pewnie ten konkurs. Chyba próba dialogu z użytkownikami. Home pewnie doskonale zdaje sobie sprawę ze swojego wizerunku, próbuje go poprawić. Ale jak walczyć z argumentami "nie, bo to duża firma..." Dla jednych to minus, dla drugich plus.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkość nie jest tak istotna, ale już poziom tak.

Zresztą - takie serwery są raczej pod większych klientów.

Ktoś ma jedną stronkę, to bierze hosting za 50 zł, a nie za 360 ;-)

Prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy wiecej nazwy! Po roku promocji krzykneli mi chyba 6 stowek z hakiem za przedluzenie domeny+hostingu. Juz zwialem stamtad:P

A widzieliscie moze oferte http://arubacloud.pl/ ? Maja w promocji teraz za 4 zeta VPSa o parametrach: 1 CPU z procesorem Intel Xeon, 1 GB RAM i 20 GB SSD.

Mozna potestowac przez 60 dni za darmola - chyba sie skusze na testy. A moze ktosz z Was juz to zrobil? Jak wrazenia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tą nazwą to rzeczywiście potwierdzam.

Byłem, widziałem, miałem. Drogie i nie ma sensu.

Te same strony można z powodzeniem trzymać na koncie, które kosztuje kilkukrotnie mniej.

Nie ma co przepłacać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piszcie o polskich usługach i polskich serwerach. Z tego, co umieściliście, nic nie wynika.

Hekko testuje się za darmo, łatwo można sprawdzić jakość działania i właśnie na tym powinniście bazować.

Bo tylko to ma sens.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...