Tommy 6 Napisano 4 Październik 2009 Jest to RTS z 2000 roku. Niestety, do dziś nie doczekaliśmy się kontynuacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 6 Październik 2009 Tzar: the burden of the crown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 7 Październik 2009 TomTom - 12 Kray - 11 qrpiech - 9 Tommy - 5 sorek - 4 Nerio - 4 Tassiek - 1 Clamoor - 1 luk1999 - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 8 Październik 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terminatorix 0 Napisano 10 Październik 2009 to Septerra Core Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 10 Październik 2009 TomTom - 12 Kray - 11 qrpiech - 9 Tommy - 5 sorek - 4 Nerio - 4 Tassiek - 1 Clamoor - 1 luk1999 - 1 Terminatorix - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terminatorix 0 Napisano 10 Październik 2009 A to coś ode mnie: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 10 Październik 2009 To będzie Ankh: Serce Ozyrysa, albo Ankh: Klątwa Mumii, wybacz nie umiem rozpoznać tych wersji nie grałem w nie xD. Ale obstawiam Serce Ozyrysa xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terminatorix 0 Napisano 14 Październik 2009 (edytowane) Nikt nie odpowiedział, więc daję nowe. Był to Ankh... Klątwa mumii, było blisko. A teraz coś nowego: Edytowane 14 Październik 2009 przez Terminatorix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 14 Październik 2009 Mogłeś uznać odpowiedź Kray'a... A to - Europa Universalis? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terminatorix 0 Napisano 15 Październik 2009 Może. To ma być pewna odpowiedź, a nie pytanie. A uznać nie mogę bo obstawiał złą część. To tak jakby ktoś dał screen z Diablo, a ktoś by napisał, że to Diablo 2 i co uznałbyś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 15 Październik 2009 Ok, masz do tego prawo. A co z tym screenem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 16 Październik 2009 (edytowane) Jaka to gra.... Panie Ter coś tam... Zgadując MA PRAWO zadać pytanie. A jeśli dobrze zgadywał masz obowiązek odpowiedzieć, (znasz takie powiedzenie - kto pyta nie błądzi?) a jeśli nie, to odpowiadasz mu, że nie. Zgadywanie nie polega na PEWNYM mówieniu tylko na zgadywaniu. Tyle ode mnie ^^ A jeśli Pan chce się bawić w podaj dokładną część, gdy grafika jest niemal identyczna, screen jakości nie najlepszej, to cóż można się tak bawić ^^. Pozdrawiam serdecznie A co do przykładu diablo jeśli znajdzie pan cokolwiek podobnego pomiędzy jedynką, a dwójką będę niezmiernie zaszczycony przyznać panu rację a żeby nie było offtopa ODPOWIEDŹ PEWNA na pańskie życzenie... europa universalis 2 Jeśli jest jakaś pomyłka typu: literówka proszę o wybaczenie... I ciesze się, że zapoznał się pan z regulaminem, niedodanie sobie punktu o tym świadczy (cóż sprawa stracona^^) i druga rzecz jeśli nikt nie odpowie to pan TYPUJE, znaczy się wybiera innego gracza, a nie sam siebie ^^. Tyle ode mnie =3. Sądzę, że grono osób udzielających się w tym temacie mnie poprze jeśli chodzi niedostosowywanie się do regulaminu ^^ Pozdrawiam Edytowane 16 Październik 2009 przez Kray Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terminatorix 0 Napisano 17 Październik 2009 Ta płacz dalej. TomTom - 12 Kray - 12 qrpiech - 9 Tommy - 5 sorek - 4 Nerio - 4 Tassiek - 1 Clamoor - 1 luk1999 - 1 Terminatorix - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 17 Październik 2009 Cóż poradzę, że nie lubię takich ludzi jak Ty. Skoro Ty jesteś upierdliwy i dokładny w każdym szczególe to dlaczego ja mam nie być? oO. Druga rzecz zanim zaczniesz cokolwiek pisać w tym temacie zapoznaj się z jego regulaminem, a nie jak typowy wieśniak w obsranych kaloszach wpieprzasz się w temat ^^. (Screenów też dobrze umieszczać nie potrafisz, ale i tak pewnie masz to gdzieś =3) I serdecznie przepraszam, za to, że cię informuje o panujących tutaj regułach, a jeżeli sądzisz, że jest to wypłakiwanie się czy jak ty to tam nazywasz, cóż problemy z właściwą interpretacją tekstu są powszechne wśród polaczków... A i jeszcze jedno czym się różni Ankh: Klątwa Mumii od Ankh: Serce Ozyrysa =3. Graficznie są bardzo podobne, interfejs też strasznie podobny, więc jeśli są aż tak znaczące różnice jak w przykładzie który sam podałeś czyli diablo 1, a diablo 2. To weź mnie oświeć ^^. Będę Ci niezmiernie wdzięczny =3 (ale tak poważnie teraz piszę ) A co do screena... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 21 Październik 2009 (edytowane) no cóż... Oil Tycoon Kray - 13 TomTom - 12 qrpiech - 9 Tommy - 5 sorek - 4 Nerio - 4 Tassiek - 1 Clamoor - 1 luk1999 - 1 Terminatorix - 1 jako, że nie chce nikogo faworyzować itp... niech obrazek da ten kto go pierwszy wklei, do dzieła... Edytowane 21 Październik 2009 przez Kray Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KochamUroczeTrzynastki 0 Napisano 21 Październik 2009 Jako, ze dajesz wolną rękę to wreszcie się mogę rzucić w wir impry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 21 Październik 2009 Supreme Commander: W obliczu wroga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KochamUroczeTrzynastki 0 Napisano 21 Październik 2009 (edytowane) Kray - 14 TomTom - 12 qrpiech - 9 Tommy - 5 sorek - 4 Nerio - 4 Tassiek - 1 Clamoor - 1 luk1999 - 1 Terminatorix - 1 Next plax Edytowane 21 Październik 2009 przez KochamUroczeTrzynastki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 21 Październik 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KochamUroczeTrzynastki 0 Napisano 21 Październik 2009 Red Orchestra: Osfront 41-45 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 21 Październik 2009 siur Kray - 14 TomTom - 12 qrpiech - 9 Tommy - 5 sorek - 4 Nerio - 4 Tassiek - 1 Clamoor - 1 luk1999 - 1 Terminatorix - 1 KochamUroczeTrzynastki - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KochamUroczeTrzynastki 0 Napisano 22 Październik 2009 Have fun. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk1999 17 Napisano 22 Październik 2009 Shogo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KochamUroczeTrzynastki 0 Napisano 23 Październik 2009 (edytowane) Kray - 14 TomTom - 12 qrpiech - 9 Tommy - 5 sorek - 4 Nerio - 4 luk1999 - 2 Tassiek - 1 Clamoor - 1 Terminatorix - 1 KochamUroczeTrzynastki - 1 Jedziesz "miszczu" ;p Edytowane 23 Październik 2009 przez KochamUroczeTrzynastki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach