Jawtek 1 Napisano 26 Maj 2009 No i zaczynamy kolejną edycję Tym razem ja nie gram, zatem - miłej zabawy Wyniki II Edycji: 1.Jawtek - 100 2.TomTom - 35 3.Tommy - 31 ----- Nerio - 30 Sorek - 29 mafioso - 21 mathi13 - 13 Overcloced - 13 MTS - 12 chicek - 10 luk1999 - 7 Syde_Syrius - 5 Terminatorix - 4 GhostRider27077 - 4 D154573R - 4 Havoc - 3 Clamoor - 3 LGK - 2 tassiek - 2 mruq - 1 Zasady: 1. Osoba, która zgaduje musi mieć już przygotowany następny obrazek. 2. Jeżli nikt nie zgadnie w ciagu 48 godzin punkt otrzymuje osoba, która obrazek umieściła i wyznacza następną osobę spośród tych, którzy zgadywali. 3. Jeżeli osba, która odgadła nie umieści obrazka w ciągu 24 godzin od potwierdzenia właściwej odpowiedzi, traci punkt. 4. Do zabawy kwalifikują się tylko gry już wydane oraz majace wersję pecetową. Screeny wrzucamy tutaj Proszę o przyklejenie tematu Zagadka: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 26 Maj 2009 To gothic III. A, mam propozycje, niech będzie możliwość dodawania gier z konsol, rozszerzymy troche range konkursu dzięki temu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 26 Maj 2009 Pytanie do adminów, nie do mnie Na razie wrzucamy z PC-ta zgodnie z tradycją Tak, to Gothic III Sorek - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 26 Maj 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 26 Maj 2009 Jawtek możesz sobie ustalić zasady, jesteś założycielem tematu. Aczkolwiek mi pomysł sorka nie przypadł do gustu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 26 Maj 2009 Bo się boicie, że znać gier z konsol nie będziecie? Gra to gra, a na konsolach jest obecnie znacznie więcej gier niż tylko tych na PC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 26 Maj 2009 Ja się nie boję, grami i tak nie intresuję się od ~7lat, wszystko co odgadłem co produkcje wydane nieco po 2000 lub wcześniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 27 Maj 2009 No to gdybym miał się wypowiedzieć to proponowałbym trzymać się tytułów PC-towych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 27 Maj 2009 Czyli temat zamknięty. sorek podpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 27 Maj 2009 Główny bohater jest misiem. I mam na was focha... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 27 Maj 2009 Miś Uszatek: Przygoda z porami roku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 27 Maj 2009 Czyli Miś Uszatek: PZPR Sorek - 1 TomTom - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 27 Maj 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 27 Maj 2009 Wacki: Kosmiczna Rozgrywka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 27 Maj 2009 Good Sorek - 1 TomTom - 1 Tommy - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 27 Maj 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 1 Czerwiec 2009 Emergency 4: Global Fighters For Life Tommy - 2 Sorek - 1 TomTom - 1 --- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 2 Czerwiec 2009 Chaos League? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 2 Czerwiec 2009 Nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 20 Czerwiec 2009 TO powiedz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 20 Czerwiec 2009 To tak: - jest to gra zrobiona przez activision i wydana w 2005 roku - gatunek gry - FPS - gra ma wpleciony wątek ekonomiczny, który polega na tym, iż za wszystko trzeba płacić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 20 Czerwiec 2009 Bet On Soldier? Heh, szczwana podpowiedź Google rox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 20 Czerwiec 2009 No właśnie... Tommy - 2 sorek - 2 TomTom - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 20 Czerwiec 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tassiek 4 Napisano 21 Czerwiec 2009 Kocham konie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach