TomTom 10 Napisano 30 Lipiec 2009 Nie, inny klasyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qrpiech 0 Napisano 30 Lipiec 2009 Jagged Alliance 2 (albo 2.5) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 30 Lipiec 2009 Jagged Alliance 2.5 TomTom - 5 Tommy - 3 sorek - 3 qrpiech - 3 Tassiek - 1 Clamoor - 1 Nerio - 1 luk1999 - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qrpiech 0 Napisano 30 Lipiec 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qrpiech 0 Napisano 1 Sierpień 2009 1. Gra stosunkowo nowa 2. Pierwszy człon nazwy ma wspólny z pewną strategią 3. Ma coś wspólnego z FUELem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qrpiech 0 Napisano 3 Sierpień 2009 Eee? Nikt nie wie? To jeszcze jedna podpowiedź: Gra śmiga na Unreal Engine 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qrpiech 0 Napisano 6 Sierpień 2009 No to chyba będę musiał sam sobie przyznać punkt ;P Weźcie jeszcze pozgadujcie, podpowiem że to shooter od Codemasters. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 6 Sierpień 2009 Turning Point: Fall of Liberty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qrpiech 0 Napisano 6 Sierpień 2009 Lepiej późno niż wcale. Brawo TomTom - 6 Tommy - 3 sorek - 3 qrpiech - 3 Tassiek - 1 Clamoor - 1 Nerio - 1 luk1999 - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 10 Sierpień 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 11 Sierpień 2009 (edytowane) Portal Edytowane 12 Sierpień 2009 przez Kray Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 11 Sierpień 2009 Nie inaczej TomTom - 6 Tommy - 3 sorek - 3 qrpiech - 3 Tassiek - 1 Clamoor - 1 Nerio - 1 luk1999 - 1 kray - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 12 Sierpień 2009 No to może mała podpowiedź xD Producent Gry: Nival Interactive Rok premiery: 2005 Dostępne frakcje: Niemcy, Wielka Brytania, ZSRR oraz Stany Zjednoczone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 12 Sierpień 2009 Blitzkrieg 2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 12 Sierpień 2009 Rajght xD TomTom - 7 Tommy - 3 sorek - 3 qrpiech - 3 Tassiek - 1 Clamoor - 1 Nerio - 1 luk1999 - 1 kray - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 12 Sierpień 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 12 Sierpień 2009 Nie obraziłbym się, gdybyś uraczył podpowiedzią ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qrpiech 0 Napisano 12 Sierpień 2009 Bard's Tale? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 12 Sierpień 2009 Correct TomTom - 7 qrpiech - 4 Tommy - 3 sorek - 3 Tassiek - 1 Clamoor - 1 Nerio - 1 luk1999 - 1 kray - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 14 Sierpień 2009 (edytowane) Wedlug zasady trzeciej: 3. Jeżeli osba, która odgadła nie umieści obrazka w ciągu 24 godzin od potwierdzenia właściwej odpowiedzi, traci punkt. Wychodzi na to, że ranking przedstawia się następująco: TomTom - 7 qrpiech - 3 Tommy - 3 sorek - 3 Tassiek - 1 Clamoor - 1 Nerio - 1 luk1999 - 1 kray - 1 I teraz trudno określić co i jak czy TomTom daje nowego screena czy wyznacza osobę, anyway trzeba to jakoś zrobić ^^ Edytowane 14 Sierpień 2009 przez Kray Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 14 Sierpień 2009 Zasady to zasady, ale jak już po datach zauważyłeś tematy "Jaka to gra?" mają co jakiś czas zastoje. Reguła którą zacytowałeś została wymyślona przez zwycięzce poprzedniej edycji, aby te zastoje zminimalizować(poprzednie edycje takiej nie miały),jednak nie każdy na tym forum bywa codziennie tym bardziej że teraz mamy wakacje . Co do kwestii, kto wystawia w takiej sytuacji następną zagadkę nie zostało to sprecyzowane, więc myślę że jak chcesz możesz dać screena. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qrpiech 0 Napisano 14 Sierpień 2009 Zwłaszcza, że odgadnięcie Turning Pointa też ładnych parę dni zajęło i ja tam sobie punktów dodatnich nie przyznawałem Ale fakt, z Bardem się zagapiłem, sorry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 14 Sierpień 2009 (edytowane) Ok ok mój błąd, ale wynikał on z tego, że jestem tutaj hmm 2 bądź 3 dzień, z braku czasu i wrodzonego lenistwa nie chcę mi się dokładnie sprawdzać ^^. Whatever skoro qrpiech już jest niech da screena a ranking niech zostanie bez zmian ^^ TomTom - 7 qrpiech - 4 Tommy - 3 sorek - 3 Tassiek - 1 Clamoor - 1 Nerio - 1 luk1999 - 1 kray - 1 @edit 1 Jednak sprawdziłem, jestem dopiero dzień trzeci ^^. Edytowane 14 Sierpień 2009 przez Kray Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qrpiech 0 Napisano 14 Sierpień 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 15 Sierpień 2009 (edytowane) podpowiedz jeśli łaska ^^ Edytowane 15 Sierpień 2009 przez Kray Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach