Kray 0 Napisano 8 Wrzesień 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 11 Wrzesień 2009 (edytowane) no to moze mala podpowiedz gra wydana w 2004, można ją było dostać w jednym z polskich czasopism komputerowych zajmujących się grami. @edit Dodam jeszcze, że producentem jest IDOL FX.... nawet nie wiem czy wchodzicie tutaj czy nie... Edytowane 12 Wrzesień 2009 przez Kray Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 13 Wrzesień 2009 nie ma sensu dłużej tego przeciągać Drake of 99 Dragons... TomTom - 12 qrpiech - 9 Kray - 8 Tommy - 3 sorek - 4 Tassiek - 1 Clamoor - 1 Nerio - 3 luk1999 - 1 TomTom umieść Ty screena =3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Syde_Syrius 0 Napisano 15 Wrzesień 2009 Kray wrzucaj foto szybko za dlugo to trwa ;] jak niema odpowiedzi to znów autor daje ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 20 Wrzesień 2009 Kray wrzucaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tassiek 4 Napisano 23 Wrzesień 2009 CZEKAMY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 23 Wrzesień 2009 Widać kolega zapadł już na sen zimowy (?), więc wrzucę screena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 23 Wrzesień 2009 Tropico 3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 24 Wrzesień 2009 TomTom - 12 qrpiech - 9 Kray - 8 Tommy - 4 sorek - 4 Nerio - 3 Tassiek - 1 Clamoor - 1 luk1999 - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 24 Wrzesień 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 24 Wrzesień 2009 Football Manager 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 24 Wrzesień 2009 (edytowane) Tak. Ale dałem screena z nie tej gry co chciałem... TomTom - 12 qrpiech - 9 Kray - 8 Tommy - 4 sorek - 4 Nerio - 4 Tassiek - 1 Clamoor - 1 luk1999 - 1 Edytowane 24 Wrzesień 2009 przez Tommy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 24 Wrzesień 2009 Ja Was bardzo przepraszam za przestój, ale nie mogłem przez kilka dni wejść na to forum, więc sobie odpuściłem myśląc, że ma downa na dłuższy czas =3, ale teraz znów będę aktywny ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 25 Wrzesień 2009 Kto nie grał niech żałuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 25 Wrzesień 2009 (edytowane) Battlefield Heroes (tak btw. wolę Team Fortress 2) Edytowane 25 Wrzesień 2009 przez Kray Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 25 Wrzesień 2009 Ofc... A twoja giera za free? TomTom - 12 qrpiech - 9 Kray - 9 Tommy - 4 sorek - 4 Nerio - 4 Tassiek - 1 Clamoor - 1 luk1999 - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 26 Wrzesień 2009 nie za darmo ale za 60 zlociszy 5 gier to nie tak zle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 28 Wrzesień 2009 Gra która w założeniach miała być Trylogią, znakomita fabuła, opierała się na scenariuszu słynnego autora SF. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 2 Październik 2009 Advent Rising kto chce niech wkleja, bo nawet nie wiem czy ktos tutaj siedzi jeszcze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 2 Październik 2009 Wpisz sobie punkta i dawaj coś nowego, łatwiejszego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 3 Październik 2009 ale to było łatwe... taka dobra gra, no ale cóż, widać co ludzie cenią bardziej xD Grafika > all xD (bez obrazy dla innych, którzy tak nie uważają) TomTom - 12 Kray - 10 qrpiech - 9 Tommy - 4 sorek - 4 Nerio - 4 Tassiek - 1 Clamoor - 1 luk1999 - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 3 Październik 2009 Greyhawk: The Temple of Elemental Evil? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 3 Październik 2009 Tak ^^ TomTom - 12 Kray - 10 qrpiech - 9 Tommy - 5 sorek - 4 Nerio - 4 Tassiek - 1 Clamoor - 1 luk1999 - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 3 Październik 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kray 0 Napisano 4 Październik 2009 (edytowane) można podpowiedź? bo grę jakoś kojarzę ale nie mogę sobie przypomnieć co to Edytowane 4 Październik 2009 przez Kray Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach