Havoc 8 Zgłoś Napisano 18 Luty 2008 (edytowane) Cicho zaraz ;] Przykleił by ktoś wreszcie ten temat Edytowane 18 Luty 2008 przez Havoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 20 Luty 2008 Temat przuklejcie, a Ty Hvc coś nowego zapodaj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qdi 0 Zgłoś Napisano 20 Luty 2008 Temat przuklejcie już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 20 Luty 2008 Kurde jak powiedziałem ja o przyklejeniu to nic a Tommy'ego się posłuchał...nosz kur.. A tamten screen to "Sztuka Spadania"...nie wierzę, że nikt nie zgadł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 21 Luty 2008 Ech, znowu jakieś niskobużdzetowe horrory Nie wiem Grindhouse2 pewnie nie, zresztą ja bym next proponował Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 21 Luty 2008 Grindhouse'a nazywasz niskobudżetowym?! :> Tommy, co tam z Tobą, bo Cię nie poznaje To, że to kicz wiadomo, ale porządny kicz A tu masz przykład słabego kiczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 26 Luty 2008 Ooo nie zauważyłem Następnym razem jak mijają dni to ślijcie PW Dość mam zadawania więc musicie zgadnąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sorek 2 Zgłoś Napisano 26 Luty 2008 "Jestem legendą" - albo raczej: Jestem średnim filmem ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 26 Luty 2008 Ano, tu potwierdzenie chyba niepotrzebne. Dopisz sobie punkta i dawaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sorek 2 Zgłoś Napisano 26 Luty 2008 Tommy - 16 Havoc - 11 MANIAK - 10 M@Ly - 9 Clamoor - 6 AndrzejSnk - 4 LGK - 1 Xardas - 1 Sorek - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 26 Luty 2008 Najnowszy Alien vs Predator? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sorek 2 Zgłoś Napisano 26 Luty 2008 Taa. Tommy - 16 Havoc - 12 MANIAK - 10 M@Ly - 9 Clamoor - 6 AndrzejSnk - 4 LGK - 1 Xardas - 1 Sorek - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 27 Luty 2008 tak Tommy - 17 Havoc - 12 MANIAK - 10 M@Ly - 9 Clamoor - 6 AndrzejSnk - 4 LGK - 1 Xardas - 1 Sorek - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 28 Luty 2008 Ultimatum Bourna czy jak to tam sie pisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 28 Luty 2008 Ultimatum Bourna czy jak to tam sie pisze Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 28 Luty 2008 Infiltracja? A jak nie to inne bourny ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 29 Luty 2008 Krucjata Bourne'a lub Tożsamość Bourne'a słabo rozronic twrz Mat'a, czy byl wtedy mlody czy juz starszy, a w tych 3 seriach tego filmu, akcje wygladaja tak samo, dlatego tez ciezko jest rozroznic, kiedy jest screen i z jakiej czesci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 29 Luty 2008 Krucjata. Tommy - 17 Havoc - 12 MANIAK - 10 M@Ly - 10 Clamoor - 6 AndrzejSnk - 4 LGK - 1 Xardas - 1 Sorek - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi