remedioss 0 Napisano 10 Październik 2006 Mam straszny problem. Prawdopodobnie mam uszkodzony katalog TEMP w ustawieniach lokalnych. W wyniku tego nie mogę zainstalować lub odinstalowac żadnego programu, nie działa mi Norton AntiVirus bo korzysta z tego katalogu, a nie me do niego dostępu. Zniknęły mi wszystkie maile w Outlook expressie, nie działają tez inne programy takie jak BitLord itd... boję się wyłączyć komputer! Kompletnie nie wiem co się stało i jak to naprawić. POMOCY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 10 Październik 2006 Spróbuj przeskanować dyski "Spybot'em - Search & Destroy" albo "Ad-Aware". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remedioss 0 Napisano 10 Październik 2006 Mam te programy w kompie, ale niezainstalowane, a nic teraz nie mogę zainstalowac bo wyskakuje mi błąd: 1392 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 10 Październik 2006 Włącz tryb awaryjny i wtedy przeskanuj kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remedioss 0 Napisano 10 Październik 2006 Naprawiłam Tzn nie jest naprawione ale działa. W Katalogu Temp znalazłam jakies dziwne pliki o nazwach typu "s", "e", "g", "r" - o niewiadomo jakim rozszerzeniu. Kiedy chciałam je usunąć wyskakiwało mi "Nie może usunąć: Nie może odczytac z pliku lub dysku źródłowego." . A więc zmieniłam nazwę katalogu Temp - na Temp2, i utworzyłam nowy katalog o nazwie Temp. I działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crow 0 Napisano 10 Październik 2006 Odpal scandiska, bo wyglada to na uszkodzone wpisy w systemie plikow... jesli Scan nic nieznajdzie to przeskanuj kompa pod katem rootkitow... wszystkie takie "dziwne, niedajace sie usunac pliki" sa podejrzane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach