Tommy 6 Napisano 24 Maj 2007 Ale taki sobie byl. Nie no, ładny mecz. Tylko 'picowata' (jak zwykle) bramka Inzaghi'ego ustawiła mecz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 24 Maj 2007 Myślałam że będzie ciekawiej. Szkoda że nie było dobrywki byłoby więcej emocji. Pod koniec Liverpool już atakował jak tylko mógł bo nie miał innego wyjście. Szkoda trochę chłopaków ... ale ktoś musiał wygrać a ktoś przegrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 24 Maj 2007 Przecież było ciekawie. Fajne zagrania, emocje, dramaturgia do końca... Taki finał jak ten z dudkiem w roli głównej szybko się raczej nie powtórzy A Liverpool'u faktycznie szkoda, bo byli lepsi... Jednak to Milan był skuteczny, to Milan miał Inzaghi'ego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 28 Maj 2007 No to już niedługo mecz reprezentacji . Ebiego wkońcu zobaczę podczas meczu! Celtic wygrał puchar szkocji więc jest good. Teraz tylko wakacyjne mecze i mam nadzieje że będę na jednym z nich! Szanse są dość duże ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Overcloced 0 Napisano 31 Maj 2007 Panowie my tu gadu - gadu, a tlen się kończy! . Ale tak już zupełnie serio to dlaczego piłka nożna zdominowała ten temat? Może trochę koszykówki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 31 Maj 2007 Panowie my tu gadu - gadu, a tlen się kończy! . Ale tak już zupełnie serio to dlaczego piłka nożna zdominowała ten temat? Może trochę koszykówki?Bardzo proszę. Zaczniesz się wypowiadać na temat innych sportów, to będziemy dyskutować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Overcloced 0 Napisano 31 Maj 2007 To bardzo wygodne, ale widzisz ja po prostu się w tej sprawie nie orientuję! Polska Liga Koszykówki mnie nie kręci, a NBA to dla mnie czarna magia. Nie uczę się na pamięć zawartości składów, ani nie wiem kto podaje ręczniki Jasonowi Kidowi, a tym bardziej kto je póżniej pierze! A jednak fascynuje mnie ten sport, szkoda, że mojego entuzjazmu nie podzielają inni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 31 Maj 2007 To bardzo wygodne, ale widzisz ja po prostu się w tej sprawie nie orientuję! Polska Liga Koszykówki mnie nie kręci, a NBA to dla mnie czarna magia. Nie uczę się na pamięć zawartości składów, ani nie wiem kto podaje ręczniki Jasonowi Kidowi, a tym bardziej kto je póżniej pierze! A jednak fascynuje mnie ten sport, szkoda, że mojego entuzjazmu nie podzielają inni...Dziwna wypowiedź... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 31 Maj 2007 Panowie my tu gadu - gadu, a tlen się kończy! . Ale tak już zupełnie serio to dlaczego piłka nożna zdominowała ten temat? Może trochę koszykówki? Panowie? .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 31 Maj 2007 Panowie? .... Nie sztresuj się, on ma prawo nie wiedzieć że i niewiasta się tu o sporcie wypowiada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 31 Maj 2007 pozatym twój nick jest odrobinkę mylący gdyż nie kończy się na -a jak zwykle żeńskie imie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Overcloced 0 Napisano 1 Czerwiec 2007 Panowie? .... Panie i panowie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 1 Czerwiec 2007 Czemu to takie dziwne że oprócz panów ktoś inny mówi o sporcie? A dzisiaj jest mecz Anglii z Brazylią! Co prawda towarzyski ale to nic. Jeszcze siatkarze dzisiaj nie wiem co oglądać .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 1 Czerwiec 2007 nie wiem co oglądać .... Moje zdjęcie Ci mogę podrzucić :P:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 1 Czerwiec 2007 Dzięki hehee ...poprostu nie wiem co oglądać ... bo taki szeroki mam wybór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 1 Czerwiec 2007 No Polska wygrała z Argentyną było ciężko ale wyszło Ale nudny ten mecz Anglii z Brazylią! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 2 Czerwiec 2007 Trzymajcie kciuki, zeby udalo mi sie obejrzec dzis mecz z azerbejdzanem przez internet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 2 Czerwiec 2007 Trzymajcie kciuki, zeby udalo mi sie obejrzec dzis mecz z azerbejdzanem przez internet. A czemu miałoby się nie udać? Załącz trochę wcześniej stream'a i nie powinno być problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 2 Czerwiec 2007 Ale Boruc wałki w pierwszej połowie odstawia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 2 Czerwiec 2007 Okropnie Boruc! Matko co mu się w ogóle stało! Takie błędy robić! W pierwszej połowie okropnie nikogo nie było widać. Maciej to jedna wielka dupa! Ale cóż ... Nawet Ebi w pierwszej połowie średnio. Ale później jak już spełnił moje marzenia czyli strzelił bramkę odrazu jakby dodali mu skrzydeł . Ebi to jest gość . Druga bramka Krzynówka była śliczna . Dzięki bogu że wygraliśmy bo męczyliśmy się niesamowicie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 2 Czerwiec 2007 Maciej to jedna wielka dupa!Nic dodać, nic ująć... Jak wspomniałaś, Krzynówek zagrałdobry mecz, Smolarek i Błaszczykowski także ładnie. Mnie osobiście coraz bardziej zaczyna się podobać gra Lewandowskiego, spełnia ważną rolę w drużynie. Dobre zmiany dali Saganowski z Łobodzińskim. Ale ogólnie mecz na kiepskim poziomie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 2 Czerwiec 2007 Aż boję się pomyśleć co będzie w środę! ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 2 Czerwiec 2007 Aż boję się pomyśleć co będzie w środę! ... Jakto co... to samo... Znowu wygramy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 3 Czerwiec 2007 A czemu miałoby się nie udać? Załącz trochę wcześniej stream'a i nie powinno być problemów Kanal byl offline az do momentu rozpoczecia gry. Ogladlo sie jako tako. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 5 Czerwiec 2007 Dla mnie hicior... Samobój roku strzelony w Polsce! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi