darek_dade 2 Napisano 26 Kwiecień 2007 (edytowane) :lol: Tak. To jest właśnie moja koleżanka Girls Gone Wild? Za dużo Martyna beze mnie pijesz Edytowane 26 Kwiecień 2007 przez darek_dade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 26 Kwiecień 2007 Oj dobra ... można usunąć tamtą wypowiedź . No więc wczoraj Liverpool okropnie grał. W ogóle mi sie nie podobało ale i Chelsea też nie było rewelacyjne. Wynik zresztą świadczy o tym. 1:0 oznacza że jedna drużyna miała szczeście i strzeliła gola hehehe a nie że była lepsza na boisku . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 26 Kwiecień 2007 http://www.sport.pl/sport/1,74696,4091387.html - Gdzie są ciastka? Artur Boruc Superstar A o Świderskim wszyscy już zapomnieli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 27 Kwiecień 2007 ale durnoty hehehe nic nie słychać o nim ... jak znowu będzie grała reprezentacja to może znowu zrobi się głośniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 3 Maj 2007 Ale mecz straszny w wykonaniu Manchesteru. Okropnie grali, Ronaldo tracił wszystkie piłki jakie otrzymał lub udało mu się wywalczyć. Milan grał ślicznie naprawdę. Żadnych błędów. Naprawdę pięknie. Teraz mogę powiedzieć że Celitc naprawdę dobrze się spisał bo przegrał z AC Milanem dopiero w meczu rewanżowym i tylko 1:0 i w czasie doliczonym, a nie tak jak Manchester 3:0! Hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 3 Maj 2007 Kibicowałem Manchesterowi i katorgą było oglądanie drugiej połowy (była to z resztą jedyna połowa, którą obejrzałem ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 3 Maj 2007 Kibicowałem Manchesterowi i katorgą było oglądanie drugiej połowy (była to z resztą jedyna połowa, którą obejrzałem ).To ciesz się, że nie widziałeś pierwszej... niestety... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 3 Maj 2007 Hehe właśnie ... Manchester grał okropnie. Kaka to jest Ziom! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 3 Maj 2007 Hehe właśnie ... Manchester grał okropnie. Kaka to jest Ziom! Ale to nie Kaka a Seedorf był bohaterem meczu wg mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 4 Maj 2007 Eee tam hehehe dla mnie bardziej podobał się Gattuso ale na końcu strasznie się oburzył hehehe wygląda niebezpiecznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 5 Maj 2007 Tia, wygladal jak zdenerwowana malpka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 5 Maj 2007 No za piękny to on nie jest ale za to zawsze wszystko widział. Potrafił ładnie dośrodkować . Taka waleczna małpa! Hhee .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 5 Maj 2007 Kiemarr coś kiepsko Artek dzisiaj się zaprezentował Puścił dwie bramki w meczu z odwiecznym rywalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 5 Maj 2007 (edytowane) No puścił, puścił ... ale to nie były jego błędy tylko obrony i muru, który przepuścił taką bramkę że na miejscu Boruca to bym wyrugała tam wszystkich brzydko mówiąc . Tragicznie dzisiaj grali nie dałam rady oglądać tego ..... Rangersi dzisiaj naprawdę zasłużyli ale wkurzają mnie ich komentarze na ich stronie że to oni są najlepsi. Cieszą się jakby nie wiem co zrobili. Wygrali dwa mecze z Celticiem kiedy Celtic jest w gorszej formie po sezonie z dwoma pucharami w kieszeni. Tylko dużo gadają ... dałniaki. No ale dzisiaj to Celtic się nie popisał. Okropnie grali, nie dali rady się przebić do bramki. Jeszcze Boruc wkurzał kibiców jak to on zawsze ma w zwyczaju hehe chociaż dla mnie to było zabawne gorzej z kibicami Rangers którzy jakby go dopadli to nie wiem co by się stało. Ale nic nie zmieni mojej sympatii do tego klubu . Edytowane 5 Maj 2007 przez kiemarr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 5 Maj 2007 No nie wiem czy nie jego wina... Pierwsza wg mnie idzie na konto Boruca, przy drugiej można tłymaczyć że był zasłonięty i nie widział piłki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 6 Maj 2007 Dobra nie będę się kłócić ... hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 12 Maj 2007 Dobra nie będę się kłócić ... hehe Tym razem Artek się popisał - karnego zdziabał i miał kilka udanych interwencji, a Maciuś jak zwykle... poza składem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 12 Maj 2007 (edytowane) LEGIA zjechała Żydzew 2:0. Ceeentralny Wooojskowy Kooochany Spooortowy!!! Edytowane 12 Maj 2007 przez MANIAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 13 Maj 2007 Jak zwykle Maciej poza składem. Można się przyzwyczaić . Ale nareszcie chłopaki dobrze grali. Ruszyli tyłek i grali w piłkę a nie biegali za nią . Mam nadzieje że jeszcze wytrzymają te dwa mecz z najważniejszy o Puchar również ładnie zagrają . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 13 Maj 2007 Wpradzie dziś przegrali, ale i tak... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 13 Maj 2007 Hehe ... no tak ale mistrzami są ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 22 Maj 2007 Górnik Zabrze - Wisła Płock 2:0 i utzrymanie w Ekstraklasie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 23 Maj 2007 Dzisiaj finał! Yeah! Doczekałam się! Nareszcie jakiś mecz na szczycie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi