Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Qdi

Sport

Rekomendowane odpowiedzi

:lol: :lol: :lol:

Tak. To jest właśnie moja koleżanka :)

Girls Gone Wild? ;)

Za dużo Martyna beze mnie pijesz ;)

Edytowane przez darek_dade

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj dobra ... można usunąć tamtą wypowiedź :).

No więc wczoraj Liverpool okropnie grał. W ogóle mi sie nie podobało ale i Chelsea też nie było rewelacyjne. Wynik zresztą świadczy o tym. 1:0 oznacza że jedna drużyna miała szczeście i strzeliła gola hehehe :) a nie że była lepsza na boisku :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale durnoty hehehe

nic nie słychać o nim ... jak znowu będzie grała reprezentacja to może znowu zrobi się głośniej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mecz straszny w wykonaniu Manchesteru. Okropnie grali, Ronaldo tracił wszystkie piłki jakie otrzymał lub udało mu się wywalczyć. Milan grał ślicznie naprawdę. Żadnych błędów. Naprawdę pięknie. Teraz mogę powiedzieć że Celitc naprawdę dobrze się spisał bo przegrał z AC Milanem dopiero w meczu rewanżowym i tylko 1:0 i w czasie doliczonym, a nie tak jak Manchester 3:0! Hehe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kibicowałem Manchesterowi i katorgą było oglądanie drugiej połowy (była to z resztą jedyna połowa, którą obejrzałem :) ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kibicowałem Manchesterowi i katorgą było oglądanie drugiej połowy (była to z resztą jedyna połowa, którą obejrzałem :) ).
To ciesz się, że nie widziałeś pierwszej... niestety... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe właśnie ... Manchester grał okropnie. Kaka to jest Ziom!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z I O M

ZIOM! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hehe właśnie ... Manchester grał okropnie. Kaka to jest Ziom!

Ale to nie Kaka a Seedorf był bohaterem meczu wg mnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee tam hehehe :) dla mnie bardziej podobał się Gattuso :) ale na końcu strasznie się oburzył hehehe wygląda niebezpiecznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tia, wygladal jak zdenerwowana malpka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No za piękny to on nie jest ale za to zawsze wszystko widział. Potrafił ładnie dośrodkować :D. Taka waleczna małpa! Hhee ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiemarr coś kiepsko Artek dzisiaj się zaprezentował :P Puścił dwie bramki w meczu z odwiecznym rywalem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

No puścił, puścił ... ale to nie były jego błędy tylko obrony i muru, który przepuścił taką bramkę że na miejscu Boruca to bym wyrugała tam wszystkich brzydko mówiąc :). Tragicznie dzisiaj grali nie dałam rady oglądać tego ..... Rangersi dzisiaj naprawdę zasłużyli ale wkurzają mnie ich komentarze na ich stronie że to oni są najlepsi. Cieszą się jakby nie wiem co zrobili. Wygrali dwa mecze z Celticiem kiedy Celtic jest w gorszej formie po sezonie z dwoma pucharami w kieszeni. Tylko dużo gadają ... dałniaki.

No ale dzisiaj to Celtic się nie popisał. Okropnie grali, nie dali rady się przebić do bramki. Jeszcze Boruc wkurzał kibiców jak to on zawsze ma w zwyczaju hehe chociaż dla mnie to było zabawne gorzej z kibicami Rangers którzy jakby go dopadli to nie wiem co by się stało.

Ale nic nie zmieni mojej sympatii do tego klubu :).

Edytowane przez kiemarr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem czy nie jego wina... ;) Pierwsza wg mnie idzie na konto Boruca, przy drugiej można tłymaczyć że był zasłonięty i nie widział piłki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra nie będę się kłócić ... hehe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dobra nie będę się kłócić ... hehe :)

Tym razem Artek się popisał - karnego zdziabał i miał kilka udanych interwencji, a Maciuś jak zwykle... poza składem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

LEGIA zjechała Żydzew 2:0.

Ceeentralny Wooojskowy Kooochany Spooortowy!!!

Edytowane przez MANIAK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zwykle Maciej poza składem. Można się przyzwyczaić :). Ale nareszcie chłopaki dobrze grali. Ruszyli tyłek i grali w piłkę a nie biegali za nią :). Mam nadzieje że jeszcze wytrzymają te dwa mecz z najważniejszy o Puchar również ładnie zagrają :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpradzie dziś przegrali, ale i tak...

mistrz.jpg

:D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe ... no tak ale mistrzami są ... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Górnik Zabrze - Wisła Płock 2:0

i utzrymanie w Ekstraklasie :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj finał! Yeah! Doczekałam się! Nareszcie jakiś mecz na szczycie :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale taki sobie byl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...