Tommy 6 Napisano 7 Kwiecień 2007 możesz mnie nie denerwować?? Ja Cię nie denerwuję, a wręcz Ci podziekuję Ratujecie nas przed spadkiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 10 Kwiecień 2007 And who's the man!? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 10 Kwiecień 2007 normalnie chłopaki się rozstrzelali świetnie dzisiaj było. Wszystko im wychodziło jak powinno . Jutro musi jeszcze Liverpool przejść dalej . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 10 Kwiecień 2007 Ostro Roma to dobry zespol jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 11 Kwiecień 2007 Ostro Roma to dobry zespol jest? Bardzo dobry. Czołówka ligi włoskiej. Wielu twierdziło nawet, że to Roma rozbije ManUtd. Ale Czerwone Diabły pokazały klasę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 11 Kwiecień 2007 No w pierwszym meczu Roma super grała, naprawdę ładnie ale już wczoraj stresowali się chłopaki z Manchester wkońcu zaczął grać swój mecz . Oby tak dalej . Teraz Liverpool musi się popisać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 11 Kwiecień 2007 Masz i swój Liverpool kiemar No to finał ManUtd vs. Chelsea? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 13 Kwiecień 2007 Górnikowi Łęczna i Arce Gdynia mówimy papa, ciekawe że jesze będą grali w lidze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 13 Kwiecień 2007 Górnikowi Łęczna i Arce Gdynia mówimy papa, ciekawe że jesze będą grali w lidze. Dlaczego? Będą grali bo jak znajdą się w strefie spadkowej, to nie zostaną zdegradowani do 2 lecz do 3 ligi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 13 Kwiecień 2007 górnik i tak leci do trzeciej tylko broni się przed czwartą, tylko ja uważam że poprostu powinni zostać usunięci z dalszych rozgrywek, co było by jakby dalszą częścią kary bo nie mieli by kasy z biletów na mecze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 14 Kwiecień 2007 górnik i tak leci do trzeciej tylko broni się przed czwartą, tylko ja uważam że poprostu powinni zostać usunięci z dalszych rozgrywek, co było by jakby dalszą częścią kary bo nie mieli by kasy z biletów na mecze. I tak chyba dostali kary finansowe. Najbardziej szkoda kibiców, najmniej zawinili a mają wielki zawód zwykle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 14 Kwiecień 2007 szkoda kibiców, owszem ale uważam że korupcję trzeba tępić i naprawdę im większa i bardziej przykładna kara tym lepiej, niech się boją to więcej tego nie zrobią. I nie ma tu dla mnie różnicy czy to Legia, Wisła, Górnik czy ktokolwiek inny dostaje taką karę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 14 Kwiecień 2007 Mój to jest Celtic hehee ... no ale trzymam kciuki w LM za Manchester albo Liverpool chociaż wolę żeby wygrał Manchester . AC Milan będzie ciężki do przejścia jak będzie tak grał jak ostatnio ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 14 Kwiecień 2007 Mój to jest Celtic hehee ... no ale trzymam kciuki w LM za Manchester albo Liverpool chociaż wolę żeby wygrał Manchester . AC Milan będzie ciężki do przejścia jak będzie tak grał jak ostatnio ...E tam, Kaka + 10 dziadków na boisku Jakoś będzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 14 Kwiecień 2007 szkoda kibiców, owszem ale uważam że korupcję trzeba tępić i naprawdę im większa i bardziej przykładna kara tym lepiej, niech się boją to więcej tego nie zrobią. I nie ma tu dla mnie różnicy czy to Legia, Wisła, Górnik czy ktokolwiek inny dostaje taką karę. To czemu największą karę dostaje klub jako całość, a nie pojedynczy ludzie jak sedziowie, trenerzy, własciciele, mediatorzy i nie wiem kto jeszcze. Tych wypadałoby zesłac ligę niżej - do slumsów w korei północnej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 18 Kwiecień 2007 Beda autostrady, beda stadiony! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qdi 0 Napisano 18 Kwiecień 2007 Mamy EURO 2012! <szczęśliwy> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 18 Kwiecień 2007 Mamy EURO 2012! :D Bardzo się cieszę A zainteresowanych zachęcam do zobaczenia zawartości albumu Euro 2012 - Stadiony i do komentowania: oceńcie, jak się Wam one podobają i który Waszym zdaniem jest najlepszy Mam nadzieję, że niebawem udostępnione zostaną kolejne zdjęcia, bo brakuje na przykład wizualizacji stadionu w Kijowie, na którym odbędzie się mecz finałowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 18 Kwiecień 2007 Najlepszy stadion będzie we Wrocławiu. Euro 2012 - hura (średnio ucieszony). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 18 Kwiecień 2007 (edytowane) Imho - oczywiście jesli budowa pójdzie zgodnie z założonym projektem - bardzo ciekawie będzie prezentował się stadion w Gdańsku (Baltic Arena). Czytałem już wcześniej o całej koncepcji architektonicznej - konkret I to miał być chyba jedyny stadion, którego budowa miała ruszyć niezależnie od wyboru organizatora ME. Robi wrażenie Edytowane 18 Kwiecień 2007 przez Tommy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 18 Kwiecień 2007 wszystko fajnie tylko jak się nie wyrobimy w 5 lat to nas zlinczują, a obawiam się że możemy się nie wyrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 19 Kwiecień 2007 Dlatego napisałem, że jestem średnio ucieszony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qdi 0 Napisano 19 Kwiecień 2007 Jak nie zdązymy chwila radości 15 lat wstydu. Ale myśle, że nie będzie aż tak żle. Bądzmy optymistami. Wszyscy twierdzą, że są pieniądze - a to w naszym kraju rzadko się zdarza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 19 Kwiecień 2007 Uda sie. A gdańsk miał najładniejszą prezentację i będzie mieć najładniejszy stadion. Gratki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi