Qba 4 Napisano 11 Październik 2006 Postawiłem na Protugalię i jezce na 3 inne mecze, mam do wygrania 48zł. Go Portugal go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 11 Październik 2006 Postawiłem na Protugalię i jezce na 3 inne mecze, mam do wygrania 48zł. Go Portugal go a tu 2 : 0 dla Polski! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 11 Październik 2006 Heh no trudno Ale to jeszce nie koniec meczu! Jak wygra Polska też będe szczęśliwy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 11 Październik 2006 Nom, póki co jestem zaskoczony Ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca, jeszcze wszystko może się zmienić. P.S. A ja tak wątpiłem w Polaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Napisano 11 Październik 2006 Tjaaa jak dzisiaj portugalczycy mówili, że im nie zależy na wygranej moga nawet przegrać im to nie robi różnicy bo i tak to odrobią, a polacy nie...Wiec ja bym sie nie zachwycał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 11 Październik 2006 Łuhuuu! Jak na razie wymiot!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 11 Październik 2006 No cóż wygrywamy bo Portugalia nie gra kompletnie! Biegają za tą piłką bezsensu! Nasi grają nawet dobrze ... przynajmniej starają się chłopaki ! Zaczeli się ruszać i grać drużynowo! Smolarek to zioM! Maciejowi też prawie się udało! Gorące z nich chłopaki ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 11 Październik 2006 Moje chłopaki! Szkoda trochę ostatniej bramki! Ale w drugiej połowie grali! Normalnie grali zespołem całym, każdy widział każdego na boisku i podawali sobie! Ogólnie mecz mi się bardzo podobał ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 11 Październik 2006 Kiemarr po pierwsze brawo że się nareszcie rozgadałaś, po drugie brawo że jako kobieta interesujesz się futbolem! A ostatniej bramki faktycznie szkoda bo psuje obraz meczu, ale cieszmy się ze zwycięstwa - oby tak dalej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 11 Październik 2006 Mam nadzieje że teraz po tym meczu pochwały nie uderzą piłkarzom i trenerowi do głowy! Żeby się starali dalej bo mamy to do siebie że po bardzo dobrym meczu mamy następnych kilka bardzo tragicznych! Ale bądźmy dobrej myśli! Maciej i Ebi dadzą rady! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 11 Październik 2006 Ten mecz był sprzedany. A Żurawski miał brzydką fryzurę (no i nadal od 13 miesiecy nie strzelil zadnego gola dla reprezentacji). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 12 Październik 2006 Mimo, że zakład przegrałem, jestem zadowolony z gry Polaków Oby tak dalej panowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qdi 0 Napisano 12 Październik 2006 Ten mecz był sprzedany. A Żurawski miał brzydką fryzurę (no i nadal od 13 miesiecy nie strzelil zadnego gola dla reprezentacji). Ale tak wczoraj to sobie tak nawet radził, miał tam swoje asysty, zresztą gol jest przecież dziełem kilku piłkkarzy- no chyba ze ktos robił rajd przez całe boisko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 12 Październik 2006 Żurawski nie strzelił gola ale był bardzo blisko wczoraj! Hehe ... Poprostu chłopak szczęścia nie ma! A Smolarek pierwszego gola strzelił własnie z podania Żurawskiego! Hehee .... Nie jest jakimś superaszczym graczem ale wczoraj nie była tak źle jak zawsze!! No a fryzure ma piękną!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 12 Październik 2006 Młoda, nie podniecaj się tak Nie no bardzo dobry mecz faktycznie. Żurawski grał lepiej niż zwykle, ale tak czy siak myślę, że jest obecnie w dołku. Ale moze beda jeszcze z niego ludzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 12 Październik 2006 Żurawski zagrał wczoraj bardzo dobry mecz. Trzeba zwrócić uwagę, że nie gra on już wysuniątego napastnika jak dawniej w reprezentacji czy w Wiśle, lecz bardzo dobrze wspomaga pomocników i czasem przejmuje na siebie ciężar rozgrywania. Wg mnie jedyną słabą postacią w naszej reprezentacji był mimo wszystko Rasiak. Fakt, że wprawdzie miał chyba asystę i zagrał jak na niego dobre spotkanie, ale poziomem i zaangażowaniem i tak odbiegał od reszty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 12 Październik 2006 A tak btw z cyklu zabawne: samobójczy gol Anglików we wczorajszym meczu z Chorwatami... Kto jeszcze nie widział - polecam! I ten komentarz "oh my godness..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 12 Październik 2006 Lol ale jazda, niewiedziałem o tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 12 Październik 2006 Widziałam hehehe w telewizji! Poprostu juz Kuszczak nie musi sie martwić hehe że przepuścił najgorszego gola . Hehe ... Żurawski dobrze grał! Młody marudzi i tyle! Najgorzej grał [chociaż krótko] Krzynówek! Chciał ale nie wychodziło mu kompletnie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 12 Październik 2006 Widziałam hehehe w telewizji! Poprostu juz Kuszczak nie musi sie martwić hehe że przepuścił najgorszego gola . Hehe ... Żurawski dobrze grał! Młody marudzi i tyle! Najgorzej grał [chociaż krótko] Krzynówek! Chciał ale nie wychodziło mu kompletnie! No fakt, Krzynówek wczoraj nic wielkiego nie pokazał, ale pewnie dlatego że grał krótko i po kontuzji. No i oczywiście skrzydła były naszą mocną strona wczoraj - zarówno Smolarek jak i Błaszczykowski harowali w obronie jak i ataku więć Krzynówkowi ciężko byłoby im dorównać Ale ważne że jest konkurencja na dane pozycje, jeszcze pewnie Kosowski do kadry wróci jak kilka kolejnych meczy zagra w Serie A nie wspominając już o Irku 'Wymiataczu' Jeleniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qdi 0 Napisano 12 Październik 2006 Robinson miał poprostu pecha!! Widzieliście? jemu w momencie, gdy chciał kopnąć piłka podskoczyła mu o mulde - peszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 12 Październik 2006 Biedny ... żal mi chłopaka ... pobiją go w Anglii ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 13 Październik 2006 ...chyba Polacy Dzięki za linka, slyszałem o tym samobóju, ale nie miałem okazji go zobaczyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 13 Październik 2006 Robinson miał poprostu pecha!! Widzieliście? jemu w momencie, gdy chciał kopnąć piłka podskoczyła mu o mulde - peszek Pecha niepecha, ale zawodowcom nie powinny siętakie rzeczy zdarzać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 14 Październik 2006 Heh... no proszę... wygraliśmy! Szczerze powiedziawszy się nie spodziewałem ani takiego wyniku, ani takiej gry... respect! Co do dyskusji o Żurawiu zgodzę się z Tommym... on ma teraz inne zadania, jest zawodnikiem innego "typu" niż był kiedyś za czasów tej dobrej Wisły... teraz jest wszędzie, nawet z tyłu jak trzeba... rozgrywa, podaje, wrzuca i co najważniejsze odbiera... Kawał dobrej roboty! Teraz czas na Belgię ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi