Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Qdi

Sport

Rekomendowane odpowiedzi

Postawiłem na Protugalię i jezce na 3 inne mecze, mam do wygrania 48zł. Go Portugal go :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Postawiłem na Protugalię i jezce na 3 inne mecze, mam do wygrania 48zł. Go Portugal go :D

a tu 2 : 0 dla Polski!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh no trudno :) Ale to jeszce nie koniec meczu! :) Jak wygra Polska też będe szczęśliwy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom, póki co jestem zaskoczony :) Ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca, jeszcze wszystko może się zmienić.

P.S. A ja tak wątpiłem w Polaków :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tjaaa jak dzisiaj portugalczycy mówili, że im nie zależy na wygranej moga nawet przegrać im to nie robi różnicy bo i tak to odrobią, a polacy nie...Wiec ja bym sie nie zachwycał... :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łuhuuu! Jak na razie wymiot!!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż wygrywamy bo Portugalia nie gra kompletnie! Biegają za tą piłką bezsensu! Nasi grają nawet dobrze ... przynajmniej starają się chłopaki :D! Zaczeli się ruszać i grać drużynowo!

Smolarek to zioM!

Maciejowi też prawie się udało!

Gorące z nich chłopaki :D!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje chłopaki! :D Szkoda trochę ostatniej bramki! Ale w drugiej połowie grali! Normalnie grali zespołem całym, każdy widział każdego na boisku i podawali sobie! Ogólnie mecz mi się bardzo podobał :D!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiemarr po pierwsze brawo że się nareszcie rozgadałaś, po drugie brawo że jako kobieta interesujesz się futbolem! :D

A ostatniej bramki faktycznie szkoda bo psuje obraz meczu, ale cieszmy się ze zwycięstwa - oby tak dalej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieje że teraz po tym meczu pochwały nie uderzą piłkarzom i trenerowi do głowy! Żeby się starali dalej bo mamy to do siebie że po bardzo dobrym meczu mamy następnych kilka bardzo tragicznych! Ale bądźmy dobrej myśli! Maciej i Ebi dadzą rady! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten mecz był sprzedany.

A Żurawski miał brzydką fryzurę (no i nadal od 13 miesiecy nie strzelil zadnego gola dla reprezentacji).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo, że zakład przegrałem, jestem zadowolony z gry Polaków :) Oby tak dalej panowie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten mecz był sprzedany.

A Żurawski miał brzydką fryzurę (no i nadal od 13 miesiecy nie strzelil zadnego gola dla reprezentacji).

Ale tak wczoraj to sobie tak nawet radził, miał tam swoje asysty, zresztą gol jest przecież dziełem kilku piłkkarzy- no chyba ze ktos robił rajd przez całe boisko :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żurawski nie strzelił gola ale był bardzo blisko wczoraj! Hehe ... Poprostu chłopak szczęścia nie ma! :D A Smolarek pierwszego gola strzelił własnie z podania Żurawskiego! Hehee .... Nie jest jakimś superaszczym graczem ale wczoraj nie była tak źle jak zawsze!! No a fryzure ma piękną!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Młoda, nie podniecaj się tak ;)

Nie no bardzo dobry mecz faktycznie. Żurawski grał lepiej niż zwykle, ale tak czy siak myślę, że jest obecnie w dołku. Ale moze beda jeszcze z niego ludzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żurawski zagrał wczoraj bardzo dobry mecz. Trzeba zwrócić uwagę, że nie gra on już wysuniątego napastnika jak dawniej w reprezentacji czy w Wiśle, lecz bardzo dobrze wspomaga pomocników i czasem przejmuje na siebie ciężar rozgrywania. Wg mnie jedyną słabą postacią w naszej reprezentacji był mimo wszystko Rasiak. Fakt, że wprawdzie miał chyba asystę i zagrał jak na niego dobre spotkanie, ale poziomem i zaangażowaniem i tak odbiegał od reszty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lol ale jazda, niewiedziałem o tym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałam hehehe w telewizji! :D Poprostu juz Kuszczak nie musi sie martwić hehe że przepuścił najgorszego gola :). Hehe ...

Żurawski dobrze grał! Młody marudzi i tyle!

Najgorzej grał [chociaż krótko] Krzynówek! Chciał ale nie wychodziło mu kompletnie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Widziałam hehehe w telewizji! :D Poprostu juz Kuszczak nie musi sie martwić hehe że przepuścił najgorszego gola :). Hehe ...

Żurawski dobrze grał! Młody marudzi i tyle!

Najgorzej grał [chociaż krótko] Krzynówek! Chciał ale nie wychodziło mu kompletnie!

No fakt, Krzynówek wczoraj nic wielkiego nie pokazał, ale pewnie dlatego że grał krótko i po kontuzji. No i oczywiście skrzydła były naszą mocną strona wczoraj - zarówno Smolarek jak i Błaszczykowski harowali w obronie jak i ataku więć Krzynówkowi ciężko byłoby im dorównać :) Ale ważne że jest konkurencja na dane pozycje, jeszcze pewnie Kosowski do kadry wróci jak kilka kolejnych meczy zagra w Serie A nie wspominając już o Irku 'Wymiataczu' :P Jeleniu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robinson miał poprostu pecha!! Widzieliście? jemu w momencie, gdy chciał kopnąć piłka podskoczyła mu o mulde - peszek :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biedny ... żal mi chłopaka ... pobiją go w Anglii ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...chyba Polacy :)

Dzięki za linka, slyszałem o tym samobóju, ale nie miałem okazji go zobaczyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Robinson miał poprostu pecha!! Widzieliście? jemu w momencie, gdy chciał kopnąć piłka podskoczyła mu o mulde - peszek :D

Pecha niepecha, ale zawodowcom nie powinny siętakie rzeczy zdarzać... B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh... no proszę... wygraliśmy! Szczerze powiedziawszy się nie spodziewałem ani takiego wyniku, ani takiej gry... respect! Co do dyskusji o Żurawiu zgodzę się z Tommym... on ma teraz inne zadania, jest zawodnikiem innego "typu" niż był kiedyś za czasów tej dobrej Wisły... teraz jest wszędzie, nawet z tyłu jak trzeba... rozgrywa, podaje, wrzuca i co najważniejsze odbiera... Kawał dobrej roboty!

Teraz czas na Belgię ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...