Bodzio_181 0 Zgłoś Napisano 18 Marzec 2007 zasilacz mam 230 V. tez myslalem ze to moze byc przyczyna ale qmpel mi powiedzial ze wystarczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 18 Marzec 2007 zasilacz mam 230 V. tez myslalem ze to moze byc przyczyna ale qmpel mi powiedzial ze wystarczy. ile ma Wat a nie na jakie napięcie jest i jakiej jest firmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio_181 0 Zgłoś Napisano 18 Marzec 2007 ile ma Wat a nie na jakie napięcie jest i jakiej jest firmy zasilacz tracer mgb 400 atx czyli 400W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 18 Marzec 2007 zasilacz tracer mgb 400 atx czyli 400W w sam raz do spalenie kompa - jaka jest reszta częśći? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio_181 0 Zgłoś Napisano 18 Marzec 2007 w sam raz do spalenie kompa - jaka jest reszta częśći? czyli ze zaslaby?? athlon 3000+ 64 bit, 512 ramu (malo ) plyta glowna msi, karta grafiki ge force 6600 256 mb, dysk samsung 120 gb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Zgłoś Napisano 18 Marzec 2007 sluchaj powiem ci tyle, wlasnie krecilem swojego pececika i ten sam blad mialem, u mnie przez pretaktowanie ramu za wysokie i timingi. podkrecasz cos u siebie? ogolnie to po prostu niestabilnosc kompa i tyle najpredzej ram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio_181 0 Zgłoś Napisano 18 Marzec 2007 sluchaj powiem ci tyle, wlasnie krecilem swojego pececika i ten sam blad mialem, u mnie przez pretaktowanie ramu za wysokie i timingi. podkrecasz cos u siebie? ogolnie to po prostu niestabilnosc kompa i tyle najpredzej ram. nic nie podkrecalem. karta sie nie przegrzewa caly czas w granicach 40-50 stopni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 19 Marzec 2007 czyli ze zaslaby?? athlon 3000+ 64 bit, 512 ramu (malo ) plyta glowna msi, karta grafiki ge force 6600 256 mb, dysk samsung 120 gb. no nie wiem czy za słaby z jednej stronie nawet taki Tracer powinien taki zestaw pociągnąc (bo chyba realne 170-200W ma? ) ale z drugiej coś się kaszani więc jeśli możesz to idz do kogś ze swoją grafiką i tam sprawadz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio_181 0 Zgłoś Napisano 19 Marzec 2007 czyli najprawdopodobniej tak jak myslalem grafika padla :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Zgłoś Napisano 19 Marzec 2007 niekoniecznie grafika, moze na port agp idzie za male napiecie, zrob jeszcze clear bios, wyciagnij baterie i sprawdz. ale jak juz sprawdzisz grafe na innym kompie bedziemy mieli odnosnie bo moze i z mobo byc cos nie tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio_181 0 Zgłoś Napisano 20 Marzec 2007 niekoniecznie grafika, moze na port agp idzie za male napiecie, zrob jeszcze clear bios, wyciagnij baterie i sprawdz. ale jak juz sprawdzisz grafe na innym kompie bedziemy mieli odnosnie bo moze i z mobo byc cos nie tak. w programie speedfan sprawdzilem napiecie na grafike i pisze 1.54 V. w najblizszym czasie postaram sie sprawdzic karte na innym kompie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 20 Marzec 2007 w programie speedfan sprawdzilem napiecie na grafike i pisze 1.54 V. w najblizszym czasie postaram sie sprawdzic karte na innym kompie. hmm? masz na pewno 6600nonGT? bo 1.54 na grafie to ciut dużo - powinno być 1.3/1.4V tylko czy to na pewno napięcie na grafie a nie na procku np? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio_181 0 Zgłoś Napisano 20 Marzec 2007 hmm? masz na pewno 6600nonGT? bo 1.54 na grafie to ciut dużo - powinno być 1.3/1.4V tylko czy to na pewno napięcie na grafie a nie na procku np? sorka mój błąd 1.54 mam na procka. moja karta to 6600 bez GT ale co dziwniejsze napiecie na nia mam 3.3 V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 20 Marzec 2007 moja karta to 6600 bez GT ale co dziwniejsze napiecie na nia mam 3.3 V już by się dawno grafa spaliła jakby napradwe takie napięcie na rdzeniu miała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio_181 0 Zgłoś Napisano 20 Marzec 2007 już by się dawno grafa spaliła jakby napradwe takie napięcie na rdzeniu miała tez mi sie tak wydawalo. http://forum.pcarena.pl/archive/index.php?t-1268.html ale popatrz tu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 20 Marzec 2007 tez mi sie tak wydawalo. http://forum.pcarena.pl/archive/index.php?t-1268.html ale popatrz tu ;] ale to nie jest napięcie rdzenia grafy ... tylko slotu podawane grafie do zasilania ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio_181 0 Zgłoś Napisano 20 Marzec 2007 ale to nie jest napięcie rdzenia grafy ... tylko slotu podawane grafie do zasilania ... czyli z napieciami all OK?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Zgłoś Napisano 20 Marzec 2007 napiecie ze speed fana?! :DDDD buaahhaaa niezartuj po pierwsze i sobie odpusc takie glupoty, miernik kup i sie baw, to info nam sie nie przyda. sprawdz grafe na innym kompie i dopiero bedziemy myslec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio_181 0 Zgłoś Napisano 20 Marzec 2007 napiecie ze speed fana?! :DDDD buaahhaaa niezartuj po pierwsze i sobie odpusc takie glupoty masz na mysli ze program kłamie?? na necie czytalem same pochlebne rzeczy na temat tego programu. ale dopiero teraz zauwazylem ze w programie 3.3V oznacza ze jest to karta a przyniej pisze napiecie 0.64V jest to mozliwe ?? czy tak jak havoc twierdzi ze nie ma sensu sugerowac sie tym programem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 20 Marzec 2007 masz na mysli ze program kłamie?? na necie czytalem same pochlebne rzeczy na temat tego programu. ale dopiero teraz zauwazylem ze w programie 3.3V oznacza ze jest to karta a przyniej pisze napiecie 0.64V jest to mozliwe ?? czy tak jak havoc twierdzi ze nie ma sensu sugerowac sie tym programem. heh dobre opinie nie ma się co sugerować programem, gdyż może on przekłamywać o 1V lub o 0,00001 - nigdy nie wiadomo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio_181 0 Zgłoś Napisano 20 Marzec 2007 no ale czy jest mozliwe zeby na port agp bylo napiecie 0.64V i czy mozna to jakos sprawdzic np. w biosie? dodam ze patrzylem na rozne screeny z programu speedfan i wszedzie przy 3.3V bylo przynajmniej 3V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 21 Marzec 2007 no ale czy jest mozliwe zeby na port agp bylo napiecie 0.64V i czy mozna to jakos sprawdzic np. w biosie? dodam ze patrzylem na rozne screeny z programu speedfan i wszedzie przy 3.3V bylo przynajmniej 3V. raczej nie - lepiej sprawdz grafe u kumpla - to najszybsza możliwośc diagnozy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio_181 0 Zgłoś Napisano 6 Kwiecień 2007 powiem tak. karty u qmpla nie sprawdzalem. ale jeden qmple powiedzial zebym zassal autopatchera ( update windowsa) i ze powinno pomoc. no i rzecz dziwna artefakty zniknely. gra sie nie zacina. teraz to juz sam nie wiem czego to moze byc wina jednak w 3dmarku 2003 osiagam malo pkt (tak mi sie wydaje), w granicach 1750 ;/ wydaje mi sie ze na moim sprzecie powinienem wyciagac duzo wiecej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Overcloced 0 Zgłoś Napisano 22 Maj 2007 o ile dobrze pamiętam w 7600GT nie da się odblokować potoktów ponieważ są zablokowane sprzętowo a nie programowo więc mimo tego że pisze w RV iż są potoki do oblokowania to ich nie można odblokować /// ale poczekaj niech ktoś potwierdzi moje słowa bo nie jest na 100% pewnien Tak, to niestety prawda. Jestem (nie)szczęśliwym właścicielem takiej karty (od MSI) i po odblokowaniu potoków wydajność się nie zmienia, ponieważ zostały one wypalone laserem przez złośliwych panów inżynierów...(argh!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek123 0 Zgłoś Napisano 1 Lipiec 2007 (edytowane) Witam Zakupiłem Palit 7300LE sonic 128MB/64Bit. Czy Jest do niego jakiś Vmod?? Chce Odblokować jednostki PIXEL SHADER 3.0 Bardzo Proszę O Pomoc ZNALAZŁEM TYKLO TO http://www.forums.topmods.net/pda/thread.php?topic_id=1154 TYLKO KTO ZNA ROSYJSKI?? Edytowane 1 Lipiec 2007 przez misiek123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach