Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
jiker

W to zagrać warto!

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wyjdzie. Planowane jest wydanie na 2020 rok. Ogólnie od tak długiego czasu słyszy się o grze, tak wiec oczekiwania są duże. Sam dopiero w tym roku przeszedłem Wiedźmina od studia cd project i jest to najlepsza gra rpg, w jaką miałem okazje grać tak wiec i ja również mam duże oczekiwania co do tej gry. 

Ciekawi mnie również co będzie z serią dragon age . A konkretne z czwartą częścią. Dopiero w tym roku dostaliśmy jakies konkretne informacje na temat prowadzonych prac podczas gry. Nie sądzę aby gra mogła być wydana w 2020 roku. Pewnie trzeba będzie poczekać na jej wydanie o wiele dłużej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio wróciłem do klasyki - Max Payne, Gothic, Sacrifice.
Może to sentyment do dzieciństwa... a może przedpotopowy pecet, którego szczytem możliwości było 20 FPS-ów (przy pościgach w miastach spadające do 10-12) w AC IV Black Flag.
A i tak Assassina ograłem calutkiego. Przynajmniej singla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja z nowych rzeczy polecam Plague Tale Innocence - niesamowity klimat. Mechanika gry wprawdzie jest banalna, ale jeżeli dacie się wciągnąć w historię, to to gra zostanie Wam w pamięci na długo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam The Wolf Among Us i The Walking Dead - żadne gry nie zrobiły na mnie takiego wrażenia jak te ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z twd się nie zgadzam, ale twau jest mega dobra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam Red Dead Redemption 2, co prawda Rockstar skopał optymalizację gry pod pc na premierę. Ale warto poczekać na patche i wtedy zacząć grać, bo gra jest zacna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym tygodniu dostępny będzie za darmo "Kingdom Come: Deliverance" Czyli koniec z wolnym czasem na czytanie blogów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...