Maxley 0 Napisano 22 Luty 2019 Nie wyjdzie. Planowane jest wydanie na 2020 rok. Ogólnie od tak długiego czasu słyszy się o grze, tak wiec oczekiwania są duże. Sam dopiero w tym roku przeszedłem Wiedźmina od studia cd project i jest to najlepsza gra rpg, w jaką miałem okazje grać tak wiec i ja również mam duże oczekiwania co do tej gry. Ciekawi mnie również co będzie z serią dragon age . A konkretne z czwartą częścią. Dopiero w tym roku dostaliśmy jakies konkretne informacje na temat prowadzonych prac podczas gry. Nie sądzę aby gra mogła być wydana w 2020 roku. Pewnie trzeba będzie poczekać na jej wydanie o wiele dłużej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VesselHipa 0 Napisano 10 Maj 2019 Ja ostatnio wróciłem do klasyki - Max Payne, Gothic, Sacrifice. Może to sentyment do dzieciństwa... a może przedpotopowy pecet, którego szczytem możliwości było 20 FPS-ów (przy pościgach w miastach spadające do 10-12) w AC IV Black Flag. A i tak Assassina ograłem calutkiego. Przynajmniej singla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crerralian 0 Napisano 6 Czerwiec 2019 A ja z nowych rzeczy polecam Plague Tale Innocence - niesamowity klimat. Mechanika gry wprawdzie jest banalna, ale jeżeli dacie się wciągnąć w historię, to to gra zostanie Wam w pamięci na długo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ludwikpelka 0 Napisano 24 Lipiec 2019 Ja polecam nowe Metro i Shadow of Collosus - niesamowity klimat www Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harrystyle 0 Napisano 30 Lipiec 2019 Ja polecam The Wolf Among Us i The Walking Dead - żadne gry nie zrobiły na mnie takiego wrażenia jak te Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturWek 0 Napisano 31 Lipiec 2019 Z twd się nie zgadzam, ale twau jest mega dobra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiuszfoch 1 Napisano 12 Listopad 2019 Ja też uważam że jest średnie a nie mega dobre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HannaKrupa 0 Napisano 13 Listopad 2019 Polecam Red Dead Redemption 2, co prawda Rockstar skopał optymalizację gry pod pc na premierę. Ale warto poczekać na patche i wtedy zacząć grać, bo gra jest zacna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek66 0 Napisano 13 Grudzień 2019 Polecam bananki jest tu dużo gier w które warto zagrać: https://www.bananki.pl/event/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub4188 0 Napisano 5 Luty 2020 Z takich lepszych to niedługo wyjdzie mount & blade 2 https://dbamozdrowie.co.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Weronika439 0 Napisano 11 Luty 2020 W tym tygodniu dostępny będzie za darmo "Kingdom Come: Deliverance" Czyli koniec z wolnym czasem na czytanie blogów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ora.douglas 0 Napisano 5 Marzec 2020 Na jakie gry nie należy poświęcać czasu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stermtras 0 Napisano 18 Marzec 2020 Warto wypróbować https://drfun.pl, ponieważ nikt w całej Polsce nie ma takich bonusów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach