Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
FenomenMaly

no no no

Czy chcecie aby Mac został następc± Michała??  

1. 1. Czy chcecie aby Mac zosta? nast?pc± Micha?a??

• hahaha wolne zarty
      6
    • Yhmmm Nie??
      0
    • Powa?nie si? zastanowie
      1
    • On jest nie zast±piony!!!!
      2

Rekomendowane odpowiedzi

ładne rzeczy tu się wyrabia nazwałbym to bagnem,

po co te wszystkie dyskusje dajcie se po razie i tela....

chyba starczy a co do Mac'a to radziłbym mu się pilnować,

bo moze go spotkać coś nie miłego

POZDRO DLA WSZYSTKICH FANÓW TS WISŁA KRAKÓW!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sory ale według mnie nie masz za wiele do gadania jeśli chodzi o skład redakcji. Topic niepotrzebny!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, jaki redaktor miły i gościnny :)

Sugestie użytkowników nie są mile widziane? Complus wyrasta na stronę robioną przez redakcję dla redakcji w celu zaspokojenia ambicji?

Mały - nie będę nikomu dawał raza, a tym bardziej nikt mi nie bedzie dawał! :) By spróbował... :lol:

a co do Mac'a to radziłbym mu się pilnować,  

nono... Spoko ludzie, rękoczyny nie są potrzebne w sprawie complusa. Osobiście już mu wybaczyłem :wink:

pozdrawiam wszystkich - nie tylko kibiców Wisły (Mały Ty szowinisto :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Oj, jaki redaktor miły i gościnny :)

Sugestie użytkowników nie są mile widziane? Complus wyrasta na stronę robioną przez redakcję dla redakcji w celu zaspokojenia ambicji?

Mały - nie będę nikomu dawał raza, a tym bardziej nikt mi nie bedzie dawał! :) By spróbował...   :lol:  

Masz problemy z interpretacją czytanego tekstu (nie pierwszy raz na tym forum)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sory ale według mnie nie masz za wiele do gadania jeśli chodzi o skład redakcji. Topic niepotrzebny!
Jakież zdolności interpretatorskie (:P) trzeba mieć, aby zauwazyć bardzo "uprzejmy" ton tej wypowiedzi, rozpoczętej wyrafinowanym - ni polskim, ni angielskim - "sory", a zakończonej stwierdzeniem, że słowa Małego są niepotrzebne? "Nie masz wiele do gadania" - te słowa obrazują otwartość redakcji na sugestie :)

Otwarta na sugestie czytelników redakcja słucha (niekoniecznie wciela w czyn, lecz zawsze słucha) wszelkich rad.

Sam na omawiane stanowisko jako pierwszego wytypowałem Maca, wtedy też Pan Darek we własnej oobie stwierdził, że "przegiąłem" :P (uwaga uwaga - to zdanie wynika z tego, że sobie kpię a nie z błędnej interpretacji czytanego tekstu :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jakież zdolności interpretatorskie (:P) trzeba mieć, aby zauwazyć bardzo "uprzejmy" ton tej wypowiedzi, rozpoczętej wyrafinowanym - ni polskim, ni angielskim - "sory", a zakończonej stwierdzeniem, że słowa Małego są niepotrzebne? "Nie masz wiele do gadania" - te słowa obrazują otwartość redakcji na sugestie :)

Otwarta na sugestie czytelników redakcja słucha (niekoniecznie wciela w czyn, lecz zawsze słucha) wszelkich rad.

Sam na omawiane stanowisko jako pierwszego wytypowałem Maca, wtedy też Pan Darek we własnej oobie stwierdził, że "przegiąłem" :P (uwaga uwaga - to zdanie wynika z tego, że sobie kpię a nie z błędnej interpretacji czytanego tekstu :D )

Tak masz racje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie - proszę bez wycieczek osobistych - skończcie się już siebie czepiać, bo tak daleko nie zajdziemy :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam zamiaru chodzić na żadne wycieczki... Pragnę tylko zauważyć (oczywiście bardzo złośliwie :? ), że takie odpowiedzi, brzmiące (parafrazując) "spadaj" nie są zachecające i mogą odstraszyć użytkowników...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie są zachęcające to ich nie czytaj... Swoją drogą - nie macie o czym gadać... Widzę, że III Wojna Com+ się kręci... Skończcie - styka, że ja jestem obiektem ataków...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
chyba starczy a co do Mac'a to radziłbym mu się pilnować,

Hmmm Ty mi tu chyba grozisz? a czemu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał, ja nie do Ciebie, ja tak ogólnie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak nie są zachęcające to ich nie czytaj... Swoją drogą - nie macie o czym gadać... Widzę, że III Wojna Com+ się kręci... Skończcie - styka, że ja jestem obiektem ataków...

Ładne podziękowanie za uwagę, mającą na celu uchronienie complusa przed utratą użytkowników... :)

Życzę, aby pomimo tego chamstwa i złośliwości tych ok. 10 realnych użytkowników (ciekawe czy to przejdzie przez cenzurę :P) jednak zostało wiernych complusowi.

Jeśli dążenia użytkowników do tego, aby byli traktowni jak ludzie uważasz za wojnę, to proponuję zabezpieczyć stronę hasłem i uchronić się przed wszelkimi wizytami tych wrednych gnojków, którzy nie wiedzieć jakim prawem mają czelność robić na com+ coś poza nabijaniem licznika odwiedzin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No widze ze uzytkownik na tym forum powinien siedziec cicho i najlepiej oglądac co napisali admini!! przeciez to chyba nie na tym polega Panowie, każdy ma prawo do wypowiedzenia się a jeżeli nie to po co te forum

a hasła w stylu nie masz tu nic do gadania są w stylu przedszkolaka, któremu matka kupiła nowy samochodzik i chwali się nim przed swoimi równieśnikami, no ale skoro niektórzy na tym Forum próbują dostosowac się do przedszkola to spoko.

No i na koniec mojej wypowiedzi dodam jeszcze, że moja wcześniejza wypowiedź nie była próbą grożenia komukolwiek tylko brania odpowiedzialności za słowo pisane, które tak samo a może bardziej denerwuje niż sama konfrontacja!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra przesadziłem ale równie dobrze mógłbym zrobić ankietę: Czy myślicie, że michasiek ma posrane we łbie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czy myślicie, że michasiek ma posrane we łbie??

Hmm... Jeśli taki stan jest wystarczający, aby przerastać Cię intelektualnie w sposób, którego w pełni swej światłości nie jesteś w stanie nawet pojąć to być może tak...

Przesadzasz, mój drogi, nawet zwracając się na "ty" do większości userów, że o tonie już nie wspomnę.

Mały - jak napisał - nie miał zamiaru nikomu grozić... Chyba nie pójdę w jego ślady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czy myślicie, że michasiek ma posrane we łbie??

Hmm... Jeśli taki stan jest wystarczający, aby przerastać Cię intelektualnie w sposób, którego w pełni swej światłości nie jesteś w stanie nawet pojąć to być może tak...

Przesadzasz, mój drogi, nawet zwracając się na "ty" do większości userów, że o tonie już nie wspomnę.

Mały - jak napisał - nie miał zamiaru nikomu grozić... Chyba nie pójdę w jego ślady.

Tak jak zwykle masz racje. Koniec tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kończenie tematu to redakcyjny sposób na polemikę... Zaczynasz mnie poważnie irytować...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to załóż taki temat skoro jestes taki mądry i elokwentny, szczerze to nie przypuszczałem, że na Com + jest taki doskonały moderator pogratulować Geo'wi, a to ze próbujesz konczyc dyskusje i przyznawać ironiczną racje świadczy tylko o miernocie Twego poziomu intelektualnego!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście - każdy użytkownik ma prawo do własnego zdania i do wyrażenia go na Forum. Jednakże jestem zdania, aby robić to w sposób subtelny, pozbawiony cynizmu, horrendalności i infantylności. Nie jesteśmy dziećmi, aby obrażać się na kogoś i aby nie móc obalić (bądź zgodzić się) słów krytyki - tylko mówię jeszcze raz - podarujcie sobie ten chamski styl....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chamstwo zauważylem w tym topicu w postach dwóch osób. Byli to:

-Darek_dade

-Geo

Podobnie ma się rzecz z infantylnością... co do horrendalności - polecam słownik języka polskiego...]

cynizm i infantylność się w pewnym sensie wykluczają - aby cynizm był cyniczny :P to trzeba pewnej dozy kunsztu przy jego tworzeniu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem Marek co Ci mam napisać, z całym szacunkiem co do Twojej osoby nie moge sie zgodzić z tym co napisałeś, każdy ma prawo do własnego stylu, do wyrazania swoich opini w jakikolwiek sposób, a to czy to się komuś pdooba czy nie to inna sprawa!!Moze powinniście umieścić w wejściu do Forum duży napis o treści; uważaj co mówisz, bo Polska nie jest wolnym krajem (w mniemaniu Com+) A tak pozatym cieszę się ze temat cieszy się dużym zainteresowaniem, bo tu chyba o to chodzi, chyba lepszy taki niż ciekawy teamt o dniu kobiet ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż... to, że ja jestem jedną z najbardziej chamskich osób w Układzie Słonecznym chyba ustaliliśmy.

Pragnę się zapytać, jaki był cel założenia tego tematu :?: Bo nie wierzę, że po prostu chcieliście zapytać, czy zdaniem użytkowników Mac nadaje się na następce Michaśka (zapytać w sensie nie wyśmiać go). Nawet jakby - przecież osoby na jego "stanowisko" zostały już wybrane, więc temat ten jest zupełnie bezsensowny. Ale to wasz problem - ja w nieuzasadnione dywagacje na temat okropności redakcji już się nie będę wdawał.

Owszem - jak napisałem - każdy ma prawo do własnego zdania, ale powtarzam jeszcze raz: subtelniej (to dotyczy się wszystkich, żeby nie było - redaktorów również, a może przede wszystkim).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...