Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Geo

Życzenia z okazji Dnia Kobiet

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiejszego dnia oczy wszystkich mężczyzn, młodzieńców i chłopców zwrócone są w kierunku kobiet i dziewczyn. Z tej okazji pragnę zaprosić każdego dżentelmena do udziału w małym konkursie na najlepsze życzenia z okazji Dnia Kobiet. Dla autora najlepszych słów przygotowana jest nagroda niespodzianka. Nagrody niestety nie otrzymają członkowie redakcji ? mimo wszystko zachęcam ich do wzięcia udziału w zabawie. Rozstrzygnięcie konkursu 9 marca 2004 roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystkiego najlepszego, milego liczenia zadanek z maty na srode i zakuwania histy na tenze sama srode zycze sobie ja sam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż - widzę, że konkurs cieszył się ogromnym zainteresowaniem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakkolwiek nie wykazaliściesię panowie inwencją tudzież zaangażowaniem, to jednak doceniam fakt, że chociaz Geo stanął na wysokości zadania i złozył życzenia :D <<<całus> dla Ciebie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moje jakze wspaniale i oryginalne zyczenia pozostaly niezauwazone? ech... dolek i zaglada...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Je ze swojej strony mogę tylko powiedzieć, że zważywszy na mój ograniczony dostęp do neta nie byłem w stanie napisać paru słów pochlebiających płci pięknej... Nawet nie wiecie jak bardzo cierpię z tego powodu... idę poleżeć krzyżem w ramach pokuty, ale zanim to zrobię to najpierw poklęcze na grochu, ubiczuję się (100 batów wystarczy :?:), a potem rany moje zanurzę w occie...

A przy okazyji... spóźnione, mało oryginalne i nie wystarczająco wyczerpujące, ale szczere: Drogie Panie, wszystkiego naj...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daciku - doskonale wiesz, jak Cię rozumiem. Rodzicie mnie niebawem na prawdę uduszą (w najlepszym wypadku wyrzucą z domu) za racunki telefoniczne. Jutro tylko odbirę pocztę - nic więcej! Codziennie to obiecuję :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak Marku... łączmy się w bólu... może by tak jakąś partię, albo chociaż związek modemowy założyć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w dalszym ciagu nie otrzymalem nagrody (tak, chodzi o tego Radka 9200), oj bo bede zly ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, zakładamy :!: Musimy tylko jeszcze kilka osób zwerbować...

Biedny jiker... Zapraszam na GG.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
w dalszym ciagu nie otrzymalem nagrody (tak, chodzi o tego Radka 9200), oj bo bede zly ;]

Aleś wybrał :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ubiczuję się (100 batów wystarczy :?:)

To za mało, za mało, za mało, Twoje słowa tumanią i kłamią - oj, poniosło mnie - to jest mój tekst z konkursu recytatorskiego ;)

Co do dnia kobiet - spełnienia marzeń i zdrowia życzę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

michasiek: zarabiajacy ok. 2000 zl tygodniowo (dzieki serwisowi Com+) Geo vel Marek nie mogl sobie pozwolic na wybor lepszej nagrody ;).

Aha wiadomosc z ostatniej chwili! W serwisie Com+ konkursy beda sie odbywaly co tydzien! W kolejnym (wyrywanie ogonow kotom na czas na forum) do wygrania bedzie podkrecony do granic mozliwosci komputer michasiek'a (szczegolowe dane mozecie przeczytac w jego sygnaturce)! ;)))))))) Ja NIE klamie, naprawde! ;]]]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał - nie no, dzięki... Konkurs w poniedziałek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podkręcony do granic możliwości to on bedzie jak zrobię przyzwoite chłodzenie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ekstra... wyrywanie kotom ogonów na czas to mój ulubiony sport eksrtemalny... :D

Co do naszej partii... Geo zgłaszam Twoją kandydaturę na prezesa... Co miesiąc będziemy robić składki, aby na święta Bożego Narodzenia móc jednemy z nas zakupić i opłacić 100 letni, stały dostęp do internetu... oczywiście najszybszy jaki tylko się da... 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ojj wy biedni.....Jak dobrze być szczęśliwą posiadaczką stałego złącza:P Jednak, moje niewiescie serce krwawi na mysl o takiej niesprawiedliwości, łącze sie z wami w bólu..I mogę być rzeczniczką prasową partii:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Joyce :!:

Co do kandydatury na prezesa partii - muszę pomyśleć... Jeny, na samą myśl o stałym łączu... ach... nie da się tego opisać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaiste dobrze prawisz Marku... nie da się tego opisać...

Ogłoszenie (nie) płatne!

Chętnie przyjmę w ramach dożywotniego, darmowego testowania np. Neostradę... Telekomunikacjo!! NIe obawiaj się... nie odrzucę twojej propozycji!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No hmmm no mam stale lacze alłe to nic specjalnego zapewniam WAS!!

kazdemu sie by znudzilo, tzlko + jest to ze heh spokoj w domu mam lol ale no jak by to pedziec____Moge polaczyc sie z wami duchowo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś nikt nic nie prawi w tym wielce szanownym temacie o dniu niewiast i modemowcach :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...