Joyce 0 Napisano 15 Maj 2004 Michasiu, to nie jest takie trudne:P ESD polega na wysyłaniu Eksperymentalnych Sygnałow Dobra , tzn uśmiechów,w strone innych ludzi(patrz:nas):)Staram sie zrobic cos dobrego dla ludzkosci, nie szargaj moich marzen:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 15 Maj 2004 Przestańcie, bo Was odeślę do lekarza... Nie róbcie chryi na forum... To nie jest stona "www.teletubisie.pl", ani "www.miziu-miziu.pl"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joyce 0 Napisano 15 Maj 2004 Po pierwwsze, nie "miziu-miziu" tylko "mizia-mizia":P Po drugie, mógłbyś dobrowolnie sie poddac, uśmiechnac prae razy i my z przyjemnościa przystąpimy do tematów wyższych lotów:P Ja tak wogóle mam apel do twórców - zamiescie emotke z jezykiem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 15 Maj 2004 :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 19 Maj 2004 Oto emotikownka z językiem: :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 19 Maj 2004 Pozostałe emoty zostały pozbawione języków za pieprzenie głupot na forum :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 19 Maj 2004 Michasiek to iście bojowa persona: :klotnia: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 20 Maj 2004 Michasiek to iście bojowa persona: :klotnia: Japońskiego jeszcze nie znam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 20 Maj 2004 Ja znam... Ohaio! Hajime mashite watashi na Marek desu dozo yoroshiku onegai shimasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 20 Maj 2004 Ja znam... Ohaio! Hajime mashite watashi na Marek desu dozo yoroshiku onegai shimasu. o matko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 20 Maj 2004 Nie martw się - nadrobisz zaległości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 24 Czerwiec 2004 Gry akcji: Starcraft Ghost znowu opu:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 1 Lipiec 2004 Ja znam... Ohaio! Hajime mashite watashi na Marek desu dozo yoroshiku onegai shimasu. Geo samuraj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jiker 0 Napisano 1 Lipiec 2004 Ja znam... Ohaio! Hajime mashite watashi na Marek desu dozo yoroshiku onegai shimasu. Geo samuraj chyba sushi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 1 Lipiec 2004 Ja znam... Ohaio! Hajime mashite watashi na Marek desu dozo yoroshiku onegai shimasu. Geo samuraj chyba sushi... totalnie japoński... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jiker 0 Napisano 1 Lipiec 2004 totalnie japoński... ;] jestes "z boczony", tzn. oblany z boku (inne skojarzenia sa z (od)byteczne, prawda?) ;]]] a zeby nie bylo totalnie offtopicowo, to: moja opinia sie nie zmienila, o ile tu wczesniej byla (cholera jest przywiazana do tradycji i nieczesto zmienia swoje zdanie ;]). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 5 Lipiec 2004 Japoński to Marek jest - zainteresowani wiedzą o co chodzi. Możecie bez obaw wybrać się do niego na sake. Tymczasem konbanua Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 5 Lipiec 2004 Japoński to Marek jest - zainteresowani wiedzą o co chodzi. Możecie bez obaw wybrać się do niego na sake. Tymczasem konbanua ano zalatuje ociupinkę tjsd ale mu nie wychodzi ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jiker 0 Napisano 5 Lipiec 2004 Tymczasem konbanua a fe, jak mogles. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 5 Lipiec 2004 Tymczasem konbanua a fe, jak mogles. Wielki Analny zniesmaczon jest? Nie wierzę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jiker 0 Napisano 5 Lipiec 2004 Tymczasem konbanua a fe, jak mogles. Wielki Analny zniesmaczon jest? Nie wierzę... Mistrz Yoda prawi: z nadzieja w przyszlosc prawym okiem przez lewe ramie lepiej zerkac, niz zemste wielkiego analnego na wlasnej chropowatej skorze poznac. A warto pamietac, ze Mistrz Yoda bardzo rzadki sie myli, poniewaz pozjadal wszystkie rozumy swiata (kanibalizm na jego wyspie byl czyms normalnym. Prawda, ze to niebywale?). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 6 Lipiec 2004 Hmm... Miszcz Yoda... kanibalizm... świetnie, ale on i jego zacne skądinąd czyny nie mogą się mierzyć ze Sprytnym Zbysiem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janisz 0 Napisano 6 Lipiec 2004 Nie czytałem całego tematu, więc nie wiem czy była tu (lub gdzie indziej)już taka sugestia: Zwiększcie czcionkę dala tytułu newsa. Strasznie ciężko wypatrzyć czego on dotyczy, wcale się nie wyróżnia, a ciemny kolor stopki pasuje mi właśnie bardziej na nagłówek . A tak poza tym bardzo ładnie się prezentuje stronka, chociaż ja wolę raczej ciemną kolorystykę (monitor nie daje tak po gałach ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 6 Lipiec 2004 Nie czytałem całego tematu, więc nie wiem czy była tu (lub gdzie indziej)już taka sugestia: Zwiększcie czcionkę dala tytułu newsa. bardzo trafna sugestia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 6 Lipiec 2004 Muszę sobie przygotować kartkę z proponowanymi zmianami... Sugestia b. dobra... Dzięki :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach