Sammy-s 0 Napisano 26 Kwiecień 2004 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joyce 0 Napisano 27 Kwiecień 2004 A teraz nastąpi tradycyjna wymiana uśmiechów :wink: Mniej tradycyjna, niż wymiana koszulek, ale jednak łatwiejsza do zrealizowania na gruncie komputerowym:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 28 Kwiecień 2004 Przyłączam się :mrgreen: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 9 Maj 2004 Moją prośbę olano :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 10 Maj 2004 Przyłączam się do wymiany uśmiechów... 8) (po raz kolejny) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joyce 0 Napisano 10 Maj 2004 echh..nie olano, michas..my tu po prostu z kolega chcemy zrobic przytulna i zyczliwą atmosfere :D :D :D :D :D :D Przyłącz sie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 10 Maj 2004 echh..nie olano, michas..my tu po prostu z kolega chcemy zrobic przytulna i zyczliwą atmosfere :D :D :D :D :D :D Przyłącz sie:) Jeszcze mi nie odbiło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joyce 0 Napisano 11 Maj 2004 Eejjj.....wiosna, słońce, radośc światu...uśmiechnij się do nas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaughter 0 Napisano 11 Maj 2004 uśmiech to podstawa:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 11 Maj 2004 Geo - możesz olewać dalej, już sobie sam poradziłem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaughter 0 Napisano 11 Maj 2004 michasiek weź wywal ten opis na dole bo on jest denerwujący bardzo cię prosze :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 11 Maj 2004 michasiek weź wywal ten opis na dole bo on jest denerwujący bardzo cię prosze :mrgreen: prosić można :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joyce 0 Napisano 12 Maj 2004 Michaś....co ci jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 12 Maj 2004 Michaś....co ci jest? A co mi ma być? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joyce 0 Napisano 13 Maj 2004 Właśnie pytam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 13 Maj 2004 Właśnie pytam... To nie pytaj więcej :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 13 Maj 2004 Michaś, co Ci jest... Jeszcze raz wymiana uśmiechów... W szczególnosci z drogim Michałem... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 13 Maj 2004 Trzymcie mnie, bo padnę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 13 Maj 2004 Czemu... :?: Uśmiechów za mało, panie i panowie tracimy go, więcej uśmiechów :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 13 Maj 2004 8) :wink: 8) :wink: 8) :wink: 8) :wink: 8) :wink: 8) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 14 Maj 2004 Mac! Gdzie jesteś? Nie skorzystasz z okazji do usunięcia postów? Ojej, nasz oczyszczacz nie spełnia swej misji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joyce 0 Napisano 14 Maj 2004 Michaś....smile :mrgreen: My sie tak staramy...To jest ESD - Eksperymentalny Sygnał Dobra;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 14 Maj 2004 O matko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joyce 0 Napisano 14 Maj 2004 co o matko..."Jeżycjady" nie czytałes? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 14 Maj 2004 Michaś nie lubi ESD :?: Musimy go nawrócić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach