Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Geo

Opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Już niemal dwa miesiące jesteśmy obecni w Internecie. W związku z tym pragniemy po raz kolejny zapytać o Wasze zdanie. Co myślicie o naszym serwisie? Co według Was powinniśmy zmienić? Czego najbardziej nam brakuje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wnoszę o zwiększenie limitu znaków podpisu na forum... Sygnaturka, choś mocno okrojona, nie mieści mi się :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sygnaturka tej wielkości jest nieetyczna i niestosowna - wniosek oddalony :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sammy! Ty beboku, że się tak wyrażę :P

Co do wielkości - zmniejszyłbym czcionkę (dość znacznie), lecz tagi phpBB są liczone jako znaki i aby je dodac musiałbym co najmniej z "plóm" zrezygnować :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przede wszystkim wyraz "bebok" nie występuje w słowniku języka polskiego, w związku z czym nie wiem czy chciałeś mnie obrazić, czy też nie.

Co do zmniejszania czcionki zawsze wydawało mi się, że sygnatura służy wyrażeniu jakiejś myśli lub podpisaniu się nie dłuższym niż 3 standardowe wiersze i nie ma tu nic do rzeczy czy tagi się liczą jako znaki, czy nie - ale widać nie miałem racji ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Przede wszystkim wyraz "bebok" nie występuje w słowniku języka polskiego, w związku z czym nie wiem czy chciałeś mnie obrazić, czy też nie.
Nie chciałem...

Co do zmniejszania czcionki zawsze wydawało mi się, że sygnatura służy wyrażeniu jakiejś myśli lub podpisaniu się nie dłuższym niż 3 standardowe wiersze i nie ma tu nic do rzeczy czy tagi się liczą jako znaki, czy nie - ale widać nie miałem racji ;).

Fora nastawione głównie na dyskusje na temat sprzętu komputerowego przyzwyczaiły mnie do wypisywania w podpisie podzespołów aktualnie uzywanego zestawu, aby w razie omawiania jakiegoś problemu userzy nie musieli podawać konfiguracji. "u mnie działa"; "a u mnie nie" - niewiele to daje niepoparte opisem sprzętu. Poza tym przywykłem do dzielenia się w sygnaturce radością z udanego podkręcania podzespołów :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie chciałem...

Jestem z tego powodu niezmiernie zobowiązany :).

Fora nastawione głównie na dyskusje na temat sprzętu komputerowego przyzwyczaiły mnie do wypisywania w podpisie podzespołów aktualnie uzywanego zestawu, aby w razie omawiania jakiegoś problemu userzy nie musieli podawać konfiguracji. "u mnie działa"; "a u mnie nie" - niewiele to daje niepoparte opisem sprzętu. Poza tym przywykłem do dzielenia się w sygnaturce radością z udanego podkręcania podzespołów   :P

Ależ ja nie mam nic przeciwko - myślę jednak, że mógłbyś te informacje nieco uprościć, bądź, ewentualnie, zmniejszyć ich objętość coby się zmieściły gdzieś w trzech, czterech linijkach :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez dam sobie w sygnaturce opis mojego komputera, tym bardziej, że ma się czym chwalić.

Co do zwiększanie ilości znaków w sygnaturce, jest to możliwe, ale wymaga kopania w kilku plikach :|. Więc niestety, może to trochę potrwać - cierpliwości!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sammy - ja w ramach dzielenia się radością chciałem dodać jeszcze wyniki podkręcania 4 procesorów :P

Skracam jak mogę (":: r300@8x1@410/330 :: "), do tego stopnia, że niewtajemniczeni niewiele z tego wiedzą :P

Geo - nie spieszy się. W założeniach to wołanie o dłuższy podpis miało mieć wydźwięk lekko komiczny...

Co do grzebania w plikach - toż to moja ulubiona zabawa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ulubiona :?: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

toz to prawie problemy natury egzystencjalnej:P "być albo nie byc" sygnaturki deprecjonuje szekspirowskie dylematy na temat bytu;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dyć :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
toz to prawie problemy natury egzystencjalnej:P "być albo nie byc" sygnaturki deprecjonuje szekspirowskie dylematy na temat bytu;)

No dyć

jaka harmonia stylów :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

michasiek, sygnaturki to Ty chyba byś przecierpiał, ale jak by możliwość cytowania postów wyłączyli to byś się chyba załamał :D :P :D :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michasiek, sygnaturki to Ty chyba byś przecierpiał, ale jak by możliwość cytowania postów wyłączyli to byś się chyba załamał  :D  :P  :D  :P

Cytowanie to jedyna wygodna i sensowna forma zwracania się do autora konkretnej wypowiedzi... "Pamiętasz Geo, trzy strony temu napisałeś to a to i chciałem na to odpowiedzieć" - też ładnie, ale nie do końca komfortowo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no w sumie racja... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A michasiek narzeka, że nie potrafię stosować skrótów mysleniowych:P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co to jest skrót myśleniowy? Nie znam takiego wyrażenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
treściwa przede wszystkim  8) 500.gif

Jaki fajny bebok!! ;]

skrót myśleniowy - skrócenie procesu "myślę i działam" o część "myśleniową" ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...