Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
zgadnijkimjestem

Co sądzicie...?

Rekomendowane odpowiedzi

Mac ma chyba rację... chyba, bo obaj możemy się mylić, ale ja odnisłem to samo wrażenie dawno temu, kiedy to próbowałem rozszyfrować php z jakichś kursów znalezionych na stronach www.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mac ma chyba rację... chyba, bo obaj możemy się mylić, ale ja odnisłem to samo wrażenie dawno temu, kiedy to próbowałem rozszyfrować php z jakichś kursów znalezionych na stronach www.

PHP.net to dla początkującego po prostu strata czasu - co z tego, że się da, skoro szybciej jest kupić za kilkanaście złotych podstawy na 100 stronach i uczyć się systematycznie wg kursu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta...Jasne...Geo co tworzy portal i jest początkujący :lol: - chyba coś tam liznął z PHP i to raczej wystarczy aby wejść na php.net

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ta...Jasne...Geo co tworzy portal i jest początkujący :lol: - chyba coś tam liznął z PHP i to raczej wystarczy aby wejść na php.net

ale ja odnisłem to samo wrażenie dawno temu, kiedy to próbowałem rozszyfrować php

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem co wam się w Javie nie podoba :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W javie uczę się programować od 8 miesięcy. Zaczynałem od pascala, później uczyłem się troche C, ale tak naprawde dopiero Javy zacząłem uczyć się na poważnie. Powiem tyle, czy wam się java podoba czy nie, jest to teraz najszybciej rozwijający się język na świecie. Główna zaleta - język potrzebuje do działania jedynie JVM (Java Virtual Machine) co stwarza go kompatybilnym z każdym systemem operacyjnym. Programista w Stanach czy Kanadzie bez umiejętności Javy to żaden programista. Z tego co widzę Java staje się coraz bardziej popularna także w Europie. W porównaniu do innych, język ten jest na prawdę prosty. Po zrozumieniu zasad rządzących javą, reszta idzie z górki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...