Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Geo

System punktowy

Co s±dzisz o systemie punktowyn?  

1. 1. Co s±dzisz o systemie punktowyn?

• ¦wietny pomys?
      4
    • Jest ok
      7
    • Nie zwracam na niego uwagi
      4
    • Troch? mi przeszkadza
      0
    • Wywalcie to
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zapewne zauważyliście pojawiła się nowa opcja w ustawieniach Twojego konta i w menu Na skróty... Dlatego też pragnę zapytać, co sądzicie o tym pomyśle?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe rozwiązanie, ale czy nie uważasz, że progów punktowych jest za dużo :?: Ogólnie duży + za pomysł, ale za wykonanie... pomyśl nad uszczupleniem progów... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm, pomysl ciekawy, ale... w ciagu kilku sekund nabilem kilkaset punktow otwierajac i zamykajac poszczegolne artykuly ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moim zdaniem - bez sensu... zaraz się znajdzie masa ludu tworzących komentarze z cyklu "ok" "super"...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do progów, rzeczywiście jest ich może trochę za dużo... Jednak większym problemem jest moim zdaniem to, że na poszczególne progi ustawiłem za małą liczbę punktów do osiągnięcia.

Zauważyłem jednak, że w systemie występuje dużo nadużyć. W związku z tym pomysł z nagradzaniem najlepszych użytkowników muszę poważnie przemyśleć.

Ci, którym system ten przeszkadza, niech nie zwracają na niego uwagę. Będzie to raczej ciekawostka, niż jakieś innowacyjne rozwiązanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie to nie preszkadza, z tym ze proponuje obnizyc ilosc punktow przyznawana za poszczegolne czynnosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

System punktów zostanie usprawione zaraz po tym, jak skończy się remont mojego kochanego pokoiku... Cierpliwości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez sensu, przecież nie jesteśmy na forum dla punktów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Punkty nie są naliczane tylko i wyłączxnie za to, że ktoś pisze posty na forum. Przyznawane sa także za inne objawy aktywności użytkownika (np. za nadsłyłanie newsów, dodawania plików do downloadu itp.).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A konkursy wygrasz jak masz największą liczbę postów 8O ?Oczywiście trzeba mieć wymagane 2500 punktów. SUPER KONKURS :roll: :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A konkursy wygrasz jak masz największą liczbę postów  8O ?Oczywiście trzeba mieć wymagane 2500 punktów. SUPER KONKURS  :roll:  :?
może Cię oświecę - pisanie postów to nie jedyny sposób zdobywania pkt.

Ojej - jakieś zasady w konkursie... co za chamstwo! W kończu arcytrudne pytanie o firmę nieprodukującą chipów graficznych już Cię tak zmęczyło, że nie można więcej wymagać.

ps- zawsze jest wyjście - można nie brać udziału w konkursie ;]

To przypomina taką sytuację: wchodzisz do cudzego pokoju z własnej woli i krzyczysz na gospodarza, że na jego półce leży jabłko (coś Ci w tym nie pasi). Rozumiem - gdyby jabłko położył na Twojej głowie. Ale w takiej systuacji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymagany próg to 250 punktów, a nie 2500.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wymagany próg to 250 punktów, a nie 2500.
Odnoszę wrażenie, że rzucałby się nawet o 12... :|

apdejt - dla niekumatych - mój poprzedni wywód oznaczał mniej więcej:

dobrowolnie tu przyszedłeś i rzucasz się o rzeczy które nie są wymierzone w Twoją osobę... Kiedy odwiedzasz kogoś w domu to przestawiasz mu meble?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Przypominamy, że Twoje szanse na zwycięstwo w konkursie wzrastają dwukrotnie jeśli w dniu 17. czerwca 2004 roku będziesz mieć na swoim koncie 2000 punktów. 250 punktów to minimum, jakie należy posiadać w dniu zakończenia konkursu. 

Im więcej punktów tym Twoje szanse większe. Czyż nie jest to zachęta do ponabijania punktów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Przypominamy, że Twoje szanse na zwycięstwo w konkursie wzrastają dwukrotnie jeśli w dniu 17. czerwca 2004 roku będziesz mieć na swoim koncie 2000 punktów. 250 punktów to minimum, jakie należy posiadać w dniu zakończenia konkursu. 

Im więcej punktów tym Twoje szanse większe. Czyż nie jest to zachęta do ponabijania punktów?

Jakeś to wydedukował Sherlocku?! Niesłychane...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra :P

Ech... uch... ach... ich... óch... ąch... ych... ęch..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dobra :P

Ech... uch... ach... ich... óch... ąch... ych... ęch..

:lol: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdolny jestem, nieprawdaż :?: :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zdolny jestem, nieprawdaż :?: :P

W końcu admin musi taki być, co nie??!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł punktów mi nie przeszkadza, ale jeśli juz jest to mógłby działać dobrze :). Chodzi mi o to żę po zdobyciu ilości punktów potrzebnej na przejscie na wyższy stopień wtajemniczenia (wyższy status) nie przechodze do niego. Czemu tak sie dzieje ? Czy to sie zrobi automatycznie jak minie troche czasu, czy ktoś z 'rady starszych' musi zaakceptować przejście osoby na wyższy status, czy to poprostu bład jakiś jest ? Btw. dlaczego jest automatyczne logowanie uzytkownika ?

To mój pierwszy posta na forum :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję pierwszego posta :!:

Niestety, jest błąd w dziale System puntowy - zaniżone są w nim progi potrzebne na osiągnięcie kolejnego szczebla. Dziś błąd ten powinien zostać zażegnany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...