Sammy-s 0 Napisano 30 Styczeń 2004 Bardzo proszę Państwa o wyrażenie Waszych jedynie słusznych opinii na temat wyżej wymienionego zespołu muzycznego. Właśnie odkryłem, że Mięsień pożyczył mi ich płytę bodajże w lipcu :oops: Wiem, wiem, spostrzegawczy jestem, co nie zmienia faktu, że jestem od około 15 minut twórczością tego zespołu zafascynowany A Państwo:?: Nie dopisałem się do wątku o muzyce, bo toczy się tam jakaś zażarta dyskusja bodajże o Van Halenie i nie chciałbym przeszkadzać, ani czynić zamieszania 8) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Mięsień 0 Napisano 30 Styczeń 2004 Nie znam tego zespołu... A raczej znałem... Tylko jakoś płyt, która mi o nim przypominała od pewnego czasu nie jest w moim posiadaniu... Ciekawe kto ją ma- uczciwych znalawców proszę o kontakt... A teraz na poważnie. Muzyka prezentowana przez ten zespół jest często wyśmiewana przez ludzi o wąskich zakresach myślowych, np. takich co lubują się tylko i wyłacznie w rock'u... Osobiście zespół ten uważam za bardzo niezwykły- są świetni!!! Sztuk dopracowania głosów w ich wykonaniu jest imponująca dla każdego degustatora dżwięków. Są jednak i negatywne strony... Ich muzyka jest zbyt monotoniczna. Słuchając całą płytę bez szczególnego nastroju można zasnąć i znudzić się nią już gdzieś w połowie. Przynajmniej ja tak mam(miałem)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 30 Styczeń 2004 Masz całkowitą rację. Nie nudzą co prawda jak mój ulubiony "wokalista usypiający" Leonard Cohen, ale potrafią ładnie człowieka rozespać. Jeden jedyny utwór przypadł mi bardzo do gustu - "Love Is All Around" - polecam każdemu, jest żywy, melodyjny i stanowi kwintesencję twórczości Wet Wet Wet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
srekal34 0 Napisano 31 Styczeń 2004 ja kiedyś właśnie "Love is All Around Me" musiałem na muzyce śpiewać na ocenę... To mi wystarczyło by całkowicie znudzić się zespołem. No i dla mnie jest trochę zbyt popowy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Joyce 0 Napisano 5 Marzec 2004 Heh, nie bede kreowac sie na znawczynie tematu, zeespól Wet Wet Wet jest mi zanny tylko z utwory "Love is all around", jak pewnie zreszta powiedzieć moze gros społeczeństwa. Jakkolwiek jestpipowy, to jednak, moim zdaniem, jest na tyle urzekający subtelny, melodyjny a do tego niezwykle klimatyczny musze powiedziedziec, że nie potarfiłąbym znaleźc słow krytyki dla tego zespołu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
srekal34 0 Napisano 6 Marzec 2004 Ale chyba przyznacie, że jest to jeden z tych zespołów, które są gwiazdami jednej piosenki... hmm.....ja faktycznie słucham raczej tylko rocka, no może hip hopu(ale to baaardzo rzadko) i metalu, jednak nie potępiam ludzi, którzy słuchają popu. Wszak każdy może mieć inny gust... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Joyce 0 Napisano 9 Marzec 2004 Może i zespól jednego pzreboju...ale lepiej mieć jeden przebój, który zapadnie głęboko w pamięć, niż naznaczyć swoją karierę szeregiem przecietnych utworów, które po kilku latach popadna w zapomnienie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 9 Marzec 2004 niż naznaczyć swoją karierę szeregiem przecietnych utworów, które po kilku latach popadna w zapomnienie... Tak oto Joyce opisała całą "twórczość" hiphopową (sorki za OT) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Joyce 0 Napisano 9 Marzec 2004 Wiedziałam, musiałeś, musiałes, musiałes do tego nawiązac, jestes bezlitosny dla..chciałam napisac, dla deliktanej i bezbronnnej niewiasty, ale oboje dobrze wiemy, ze byłoby to wierutne kłamstwo:P Poza tym, mój drogi Michasiu, nie wszystkie hip hopowekawałki popadają w zapomnienie, nawet wtym wzgledzie istnieją klasyki(chociazby "California Love") Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi