Geo 9 Napisano 23 Maj 2004 Com+ to świtna nazwa, tyle że www.complus.pl jest już zajęte :| :cry: :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipk 0 Napisano 23 Maj 2004 Może ComFan.pl hm...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 23 Maj 2004 Szczerze, nie podoba mi się za bardzo. Miliśmy podobną propozycję - PC Fan - odpadła zaraz na początku... Ale serdeczne dzięki :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipk 0 Napisano 25 Maj 2004 może...PCPlus ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornel 0 Napisano 25 Maj 2004 może...PCPlus ?? fajne....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 25 Maj 2004 Niestety, już zarejestrowane... Także nad tym myśleliśmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 1 Czerwiec 2004 Jednym z kluczowych elementów kampanii będzie wymiana bannerami/buttonami. Do tego dochodzą adnotacje o artykułach, tudzież newsy na innych stronach informujące o naszych nowych konkursach. Na dzień dziesiejszy nie mam więcej pomysłów... Szkoda... ja mam lepszy pomysł: Dobre rzeczy nie potrzebują reklamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 1 Czerwiec 2004 Jednym z kluczowych elementów kampanii będzie wymiana bannerami/buttonami. Do tego dochodzą adnotacje o artykułach, tudzież newsy na innych stronach informujące o naszych nowych konkursach. Na dzień dziesiejszy nie mam więcej pomysłów... Szkoda... ja mam lepszy pomysł: Dobre rzeczy nie potrzebują reklamy W odróżnieniu od complusa :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 1 Czerwiec 2004 jaki się michasiek ostatnio dowcipny zrobiłeś (to chyba tak na dzień dziecka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 2 Czerwiec 2004 to chyba tak na dzień dziecka Albo z powodu punktów(m.in.. za posty) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 2 Czerwiec 2004 to chyba tak na dzień dziecka Albo z powodu punktów(m.in.. za posty) :wink: punktów to mam dosyć (gdyby mi na nich zależało) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac 0 Napisano 3 Czerwiec 2004 michasiek skoro Ci na nich nie zależy (zależało) to czemu wtedy byłeś taki zły o .... (zainsteresowani wiedzą o co chodzi) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 3 Czerwiec 2004 michasiek skoro Ci na nich nie zależy (zależało) to czemu wtedy byłeś taki zły o .... (zainsteresowani wiedzą o co chodzi) :twisted:Dlatego, że dotknąleś,gówniarzu , czegoś co Twoje nie było i czego dotykać prawa nie miałeś. Poza tym, niewielką różnicę robi jakieś 500pkt prz ich 60000...Masz coś nie tak z instyktem zamozachowawczym. Normalny człowiek nie ryzykuje utaraty zdrowia takimi wypowiedziami... Geo - lepiej zajmij się tłumaczeniem niusów z complusowego na polski... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 3 Czerwiec 2004 No i znowu się zaczyna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 3 Czerwiec 2004 No i znowu się zaczyna...To oczywiście ja zaczynam w swej zuchwałości i bezczelności, korzystając z osłonki anonimowości i bezpieczeństwa jaką stwarza rozmowa na odległość poprzez internet... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 3 Czerwiec 2004 Ech... Jak napisze "Michaś, łaskawie nie kłóć się z ludźmi!" będzie jeszcze większa chaja, więc lepiej nic nie pisać (siedzieć cicho)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipk 0 Napisano 4 Czerwiec 2004 Czylli wybraliśmy PC Centre ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 4 Czerwiec 2004 da Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 4 Czerwiec 2004 Naja, doch doch... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach