Geo 9 Napisano 29 Styczeń 2004 Co zrobić, aby nasz serwis stał się oryginalny i niepowtarzalny? To pytanie nurtuje mnie od tygodnia i nadal nie potrafię znaleźć na nie odpowiedzi. Dlatego też Was proszę o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 30 Styczeń 2004 Zrobić coś czego inni nie robią - po prostu. Ale co, to musisz już sam wydedukować, bo mi nic nie przychodzi do głowy [albo spytac na forum gp] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 30 Styczeń 2004 Ok, spróbujmy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 1 Luty 2004 Zrobić coś czego inni nie robią - po prostu. Czyli np. "wcielić" mnie do redakcji A poważnie, to przede wszystkim zwiększyć ruch na stronie. Więcej newsów - to raz. Reklama - to dwa. Trzy - rozejrzeć się za sponsoem! Wtedy można by było pomyśleć np. o jakimś konkursie z nagrodami... Wiem... pomyślicie, że mam wybujałą wyobraźnię (nie bez racji ), ale nagrodami wcale nie muszą być zaraz całe zestawy komputerowe... zacząć np. od jakichś dupereli (typu tanie podzespoły)... Pomyślcie nad tym! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 2 Luty 2004 Czyli np. "wcielić" mnie do redakcji A słowo ciałem się stało... ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 8 Luty 2004 Gdzie jest nasz Public Relation Manager :?: Mazur mógłby się wreszcie wziąć do roboty i rozejrzeć się za sponsoem... przecież on potrafi załawić wszystko!! Geo... Przyciśnij go!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 8 Luty 2004 Myślę że najlepiej o tej stronie świadczyłaby jak największa ilość rzetelnych recenzji sprzętu gier i programów, stabilny i szybki serwer i bogaty dział download. Co prawda są już strony bardzo dobre które mają już te zalety jednak dobrzeby było gdyby powstał kombajn czyli xxxx w jednym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tygrysek 0 Napisano 8 Luty 2004 powtórzę jeszcze raz... zacznijmy od generowania ruchu przez wyszukiwarki! Nas nawet nie ma w googlu... jest masa katalogów polskich i zagranicznych przecież... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazur 0 Napisano 29 Luty 2004 Panie Dacik! Mazur zalatwil, bylo ladnie, powiedzialbym nawet cacy. Jednakze, kiedy Mazur potrzebowal czegos od zespolu COM+, to Mazura olali... Jeszcze jakies obiekcje? Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 20 Maj 2004 Zaangażujcie moderatorów aby pisali na rozmaitych forach o Tym portalu!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 20 Maj 2004 Pomysł dobry... tylko: 1. Nikt za bardzo nie chce się za to wziąć 2. Reklama na forach nie jest mile widziana - sam się o tym przekonałem Mega kampania rozpoznie się jak zmienimy nazwę na PCC.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 20 Maj 2004 Pomysł dobry... tylko:1. Nikt za bardzo nie chce się za to wziąć 2. Reklama na forach nie jest mile widziana - sam się o tym przekonałem Mega kampania rozpoznie się jak zmienimy nazwę na PCC.pl I może stać siębardzo łątwo antyreklamą... pcc/complus może być kojarzony zaśmiecaniem for... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 20 Maj 2004 W sumie racja... Dlatego trzeba to robić subtelnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 20 Maj 2004 no tak... subtelnie... czyli jak?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 20 Maj 2004 no tak... subtelnie... czyli jak??czyli wcale ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 20 Maj 2004 Wcale nie wcale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 20 Maj 2004 Wcale nie wcale...wcale wcale! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 20 Maj 2004 Heh... niezła gra słów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 21 Maj 2004 Aber boys... dalej nie mamy konkretnego pomysłu... wiem, że reklamować się będziemy dopiero po zmianie nazwy, ale juz teraz warto pomysleć nad "kampanią"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 21 Maj 2004 Jednym z kluczowych elementów kampanii będzie wymiana bannerami/buttonami. Do tego dochodzą adnotacje o artykułach, tudzież newsy na innych stronach informujące o naszych nowych konkursach. Na dzień dziesiejszy nie mam więcej pomysłów... Szkoda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 21 Maj 2004 Tym pierwszym już się zająłem... czekam na odpowiedzi... trochę dziwne, że to my się musimy zajmować reklamą, a nie nasz PR, no ale tą kwestję już omawialiśmy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 21 Maj 2004 No właśnie :| Na tym vortalu chyba nigdy nie podejmie się jakichś zdecydowanych decyzji :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipk 0 Napisano 22 Maj 2004 jakąś fajną reklame walnąć ,z tymi ogłoszeniami na forum to trzeba uważać,bo albo wyrzucą,albo zjadą wątek,albo Cię zbanują :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 22 Maj 2004 Właśnie... Tylko na reklamę nie mamy pieniędzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BowWow 1 Napisano 23 Maj 2004 BowWow: PC Club to okej nazwa.... ale z ankiety jednoznacznie wynika ŻE ludziarska tłumnie niczym rolnicy lecą za nazwa PC Center, ktorą to swietnie może symbolizowac postac Leppera. :wink: Bow: ....a biorac pod uwage ze istnieje taka strona jak www.**.***.pl (wyreczam moderatora :-P) Wow: .....nieoficjalnie zwana Centrum PC (pi-si).... BowWow: ....to ochrzczenie Com+ tą nazwą mogłoby być brane jako plagiat, czego Tworcy strony usilnie probują uniknąć...... Bow: .....PC Club to bardzo trafna nazwa wg mnie......choc wiem ze ostatnio jest moda na rożnego rodzaju nazwy Naszych Ulubionych Miejsc, czyli stronki w: Pubie (Sammy.....głodnemu chleb na myśl?), K/Clubie, Dyskotece (czy jest cos takiego jak Disco PC?!?! :wink: ), Knajpie, Stodole czy wreszcie w Latrynie (www.latryna.pc.pl hehehe).... BowWow: ......proponujemy zastanowic sie nad zmiana nazwy raz jeszcze.....bowiem nazwa Com+ zla taka znowu nie jest..... Wow: .....no chyba że komuś podpadliscie i zmieniacie w papierach co sie da by utrudnic znalezienie Was....... temu Komuś :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach