Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
BIGger

Prosze o pomoc;(

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj przyszedlem ze szkoly i mama mi mowi ze cos sie stalo, odpalam kompa a na monitorrze(juz w BIOSie) pojawiaja sie paski i inne cuda. Myslalem ze to z powodu softmodu ale jak wzialem karte i poszedlem do kolegi to to samo, i co ja mam teraz zrobic, co sie stalo, prosze pomozcie;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wczoraj przyszedlem ze szkoly i mama mi mowi ze cos sie stalo, odpalam kompa a na monitorrze(juz w BIOSie) pojawiaja sie paski i inne cuda. Myslalem ze to z powodu softmodu ale jak wzialem karte i poszedlem do kolegi to to samo, i co ja mam teraz zrobic, co sie stalo, prosze pomozcie;(
paski pojawiają się na normalnym obrazie czy zamiast niego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na normalnym obrazie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
na normalnym obrazie...
zrób prints screena i wklej tu na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylem na serwisie i powiedzieli mi ze to jedna z pamieci jest uszkodzona;( Iwan, teraz szukamy tego samego. I tutaj mam do Ciebie prosbe... Napisz do mnie na gg, prosze 5074549

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znalazłem wyjście z tej kłopotliwej sytuacji... Kupiłem karte na allegro od SuperSPrzedawcy, który dawał mi tydzień gwarancji rozruchowej. Mi karta zepsuła się miesiąc po kupnie. Pan SuperSprzedawca;-) powiedział żebym mu karte podesłał a on spróbuje ją zareklamować. Tak też zrobiłem(bo nic innego nie miałem do wyboru). Teraz [ miesiąc po spaleniu kości ] zostanie mi odesłany Radeon 9500 PRO, ale z moją dopłatą 50 zł. Jakby na to nie spojrzeć dostanę kartę gorszą ale... Mogłem wogóle nic za to nie dostać od Niego. Mógł mnie [ brzydko mówiąc ] olać. I tak jestem szczęśliwy. Kupię radiatory, podkręcę i będzie śmigało :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ale bedzie jak ten superktoś ci wyslal karte ktora po miesiacu uzytkowania znowu sie "zepsuje". Ciekawe co on zrobi w takiej sytuacji. moze przysle Ci rive tnt 2 i kaze doplacic 150zł:]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:/ (uważam, ze powyższa wypowiedź Qby nie wymaga szerszego komentarza z mojej strony)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie płacz bo mnie to denerwuje. daj sobie radiatory na pamieci i kręć tą karte ile wlezie. ale jak sie pamieci zjarają to zebyś nie leciał czasem do super...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pogadamy jak Ci sie karta zjara ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i po raz kolejny porażka... Dostalem karte odpalilem ją po 15 minutach stygniecia z zimna i co? Artefakty w BIOSie... :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...