darek_dade 2 Napisano 28 Styczeń 2005 :shock: Podoba mi sie, wypadaloby tylko pogrubic temat recenzji zeby bylo czytleniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
przemsiar 0 Napisano 28 Styczeń 2005 Oki... popracuje nad wyglądem, jak tylko wróce z lekcji niemieckiego (koło 20), a teraz już uciekam... bo zaczną sami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 29 Styczeń 2005 No, świetnie Ale jeszcze uwaga na przyszłość - jako członek naszego zespołu, staraj się w tego typu postach pisać nieco bardziej oficjalnie (np. zamiast netu pisz Internetu). Generalnie ładnie się spisałeś :!: Dzięki :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 29 Styczeń 2005 Dzielenie artykułów na daty nie ma większego sensu. Lepiej podzielić na język: polski, angielski, czy tematykę. No i tak jak mówiłem pogróbić sprzęt lub program który jest testowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
przemsiar 0 Napisano 30 Styczeń 2005 Hehe... dzielenie artykułów według języka to raczej zły pomysł, ponieważ większość jest w języku angielskim, ale za to z tematyką bywa różnie Myślę, że pogrubienie głównego wątku (sprzętu poddanego recenzji) będzie wystarczyło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
BIGger 0 Napisano 30 Styczeń 2005 Niewiem, moze sie myle, ale wydaje mi sie ze rok mamy 2005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 30 Styczeń 2005 Osobiście proponowałbym nie dyskutować tutaj, niech w tym temacie pojawiają siętylko nowe linki, a dotychczasowe komentarze proponuję wydzielic do innego tematu. (co uczynię jeśli autor mnie poprze ;]) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
przemsiar 0 Napisano 30 Styczeń 2005 Niewiem, moze sie myle, ale wydaje mi sie ze rok mamy 2005 Jeszcze tego nie zauważyłem Dzięki 8) @ Iwan XII Cepiaty - masz pełne poparcie autora PS. Prosiłbym o przesyłanie mi na PM (PW), e-mail (przemyslaw.siarka@pcc.pl) ciekawych stron z artykułami mogą być to strony w języku polskim, angielskim, niemieckim, francuskim, ruskim :D chociaż tutaj będzie problem ale dam rade i w jakich językach tylko chcecie czytać o sprzęcie . Mam ich troche (co widać po pierwszym poście), ale zawsze jakaś fajna mogła mi umknąć. Z góry dziękuje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
przemsiar 0 Napisano 31 Styczeń 2005 Dzięki za oddzielenie PS. Myślałem, że ludzie w niedziele nie pracują a widze, ze niektóre recenzje były dodane 30 stycznia (niedziela :| ) :D Następną partie artykułów, wasz "Roznosiciel gazet" przyniesie po niemieckim A teraz życzę miłego czytania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 31 Styczeń 2005 1. Jak można lubić niemiecki 2. No ba, trzeba pracować czasem nawet w niedzielę - ludzie są rządni wiedzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 31 Styczeń 2005 1. Jak można lubić niemiecki Można, polubić podczas słuchania rammsteina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
przemsiar 0 Napisano 31 Styczeń 2005 Można, polubić podczas słuchania rammsteina Popieram w 100% Rammstein rox 8) ale najpierw zacząłem uczyć się niemieckiego, a dopiero później usłyszałem Rammstein`a :roll: tak samo moja nauczycielka, tydzień temu pożyczyłem jej płyty owego wykonawcy i... efekt murowany zakochała się w tej muzyce :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 31 Styczeń 2005 1. Jak można lubić niemiecki Można, polubić podczas słuchania rammsteina Ja już to od dawna Markowi mówie, a on siakiś niereformowalny tylko cały czas erica claptona słucha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
przemsiar 0 Napisano 31 Styczeń 2005 Hoho... Dzisiaj jest dużo recenzji nowego chipsetu dla P4 od VIA miłego porównywania stron i wyników Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 31 Styczeń 2005 mnie zainteresowało porównanie athlon 64 vs sempron, niedługo sam taki zrobie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 1 Luty 2005 1. Jak można lubić niemiecki Można, polubić podczas słuchania rammsteina Ja już to od dawna Markowi mówie, a on siakiś niereformowalny tylko cały czas erica claptona słucha Ostatnio nic nie słucham - nawet radio (szkoda czasu ). A reformowalny jestem - tylko że nikt nie nawróci mnie na Rammsteina, Mansona i innych "miłych panów", którzy subtelnie zażynają kurczaki na scenie (ja się nie znam - ulegam stereotypom :-P). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 2 Luty 2005 1. Jak można lubić niemiecki Można, polubić podczas słuchania rammsteina Ja już to od dawna Markowi mówie, a on siakiś niereformowalny tylko cały czas erica claptona słucha Ostatnio nic nie słucham - nawet radio (szkoda czasu ). A reformowalny jestem - tylko że nikt nie nawróci mnie na Rammsteina, Mansona i innych "miłych panów", którzy subtelnie zażynają kurczaki na scenie (ja się nie znam - ulegam stereotypom :-P). Rammstein nikogo nie zażyna... Manson to debil. Ogólnie nie należy sie spodziewać wysokich lotów muzyki po zespołach/wykonawach ktorzy nadrabiają jakąś chwytliwą ideologią (szatano-idioto-cośtam w death metalu, ziomalstwo w hh)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 2 Luty 2005 Rammsteina szanuję, ale nie przepadam. Mansona nienawidzę i nie szanuję . Red Hot Chili Peppers kocham i uwielbiam . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 2 Luty 2005 Geo ty stary zaprzańcu () gdzie ty się takich głupot naczytałeś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
przemsiar 0 Napisano 2 Luty 2005 Hehe... koledzy w klasie podobnie reagują na hasło Rammstein: - to ten co onanizuje się na scenie - i śpiewają Amerike (wg. mnie jest to najgorszy utwór na całej płycie Reise Reise), bo innych tracków nie znają... Jednakże... mnie nie obchodzi co on robi na scenie/poza sceną.... sluchając go na CD nie widze go a na koncercie "live aus Berlin" wypadł extra ale... inni mówią o krótkich filmikach, na których zjada kurczaki niestety... to co jest nam obce - jest złe : Ja po prostu słucham muzyki ponieważ mnie rozluźnia, relaksuje się przy niej i Rammstein (oraz Eminem, Linkin Park, Liber, Trzeci wymiar, ATB, Sylver, Sting, The Rasmus, soundtracki (nfs u (2), szybcy i wściekli (2), blade)... troche tego jest ) trafił mi w ucho i to wszystko W klasie mam fana Linkin Parka (portfele firmowe, koszulki), kiedy usłyszal, że też słucham owego zespołu, to zaczął sie pytać o ulubiony utwór itp... po kilku chwilach zapytał mnie sie - Przemek, jakim Ty jesteś fanem, skoro nawet nie znasz ich imion - odpowiedź była prosta - Ja tylko slucham Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
przemsiar 0 Napisano 3 Luty 2005 Sorki, że dzisiaj nie dostaliście linków padam z nóg, miałem dużo pracy na komputerze i już dłużej nie wytrzymam... jutro za to was zasypie )) ale dopiero wieczorkiem - bo wtedy dotre (wkońcu ) do domciu pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 4 Luty 2005 Sorki, że dzisiaj nie dostaliście linków padam z nóg, miałem dużo pracy na komputerze i już dłużej nie wytrzymam... jutro za to was zasypie )) ale dopiero wieczorkiem - bo wtedy dotre (wkońcu ) do domciu pozdrawiam nie ma sprawy, i tak robisz bardzo wiele. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
przemsiar 0 Napisano 4 Luty 2005 Jak dla mnie to jeszcze za mało :D PS. Podczas przeglądania stron, jeszcze więcej poznaje nowych adresów :> mam już tego troche i przeglądanie zajmuje mi duzo czasu :D:D takze czasami sie nie wyrabiam : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 8 Luty 2005 E tam, moim zdaniem jak na razie ładnie pracujesz. P.S. Oczywiście wysyłasz potwierdzenia publikacji tych artykułów, o których informacje dostałeś na maila :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi