Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
darek_dade

Artykuły w sieci - dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

:shock: Podoba mi sie, wypadaloby tylko pogrubic temat recenzji zeby bylo czytleniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oki... popracuje nad wyglądem, jak tylko wróce z lekcji niemieckiego (koło 20), a teraz już uciekam... bo zaczną sami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, świetnie :) Ale jeszcze uwaga na przyszłość - jako członek naszego zespołu, staraj się w tego typu postach pisać nieco bardziej oficjalnie (np. zamiast netu pisz Internetu). Generalnie ładnie się spisałeś :!: Dzięki :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie próżnujesz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzielenie artykułów na daty nie ma większego sensu. Lepiej podzielić na język: polski, angielski, czy tematykę. No i tak jak mówiłem pogróbić sprzęt lub program który jest testowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe... dzielenie artykułów według języka to raczej zły pomysł, ponieważ większość jest w języku angielskim, ale za to z tematyką bywa różnie :)

Myślę, że pogrubienie głównego wątku (sprzętu poddanego recenzji) będzie wystarczyło :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niewiem, moze sie myle, ale wydaje mi sie ze rok mamy 2005 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście proponowałbym nie dyskutować tutaj, niech w tym temacie pojawiają siętylko nowe linki, a dotychczasowe komentarze proponuję wydzielic do innego tematu. (co uczynię jeśli autor mnie poprze ;])

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Niewiem, moze sie myle, ale wydaje mi sie ze rok mamy 2005 :P

Jeszcze tego nie zauważyłem :lol: :lol: Dzięki 8)

@ Iwan XII Cepiaty - masz pełne poparcie autora :)

PS. Prosiłbym o przesyłanie mi na PM (PW), e-mail (przemyslaw.siarka@pcc.pl) ciekawych stron z artykułami :) mogą być to strony w języku polskim, angielskim, niemieckim, francuskim, ruskim :D:D chociaż tutaj będzie problem :) ale dam rade :) i w jakich językach tylko chcecie czytać o sprzęcie :) . Mam ich troche (co widać po pierwszym poście), ale zawsze jakaś fajna mogła mi umknąć. Z góry dziękuje :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za oddzielenie :)

PS. Myślałem, że ludzie w niedziele nie pracują :D a widze, ze niektóre recenzje były dodane 30 stycznia (niedziela :| ) :D :D

Następną partie artykułów, wasz "Roznosiciel gazet" :) przyniesie po niemieckim :) A teraz życzę miłego czytania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Jak można lubić niemiecki :D

2. No ba, trzeba pracować czasem nawet w niedzielę - ludzie są rządni wiedzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można, polubić podczas słuchania rammsteina :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram w 100% :) Rammstein rox 8) ale najpierw zacząłem uczyć się niemieckiego, a dopiero później usłyszałem Rammstein`a :roll: tak samo moja nauczycielka, tydzień temu pożyczyłem jej płyty owego wykonawcy i... efekt murowany :D zakochała się w tej muzyce :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już to od dawna Markowi mówie, a on siakiś niereformowalny tylko cały czas erica claptona słucha :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hoho... Dzisiaj jest dużo recenzji nowego chipsetu dla P4 od VIA :D miłego porównywania stron :) i wyników :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie zainteresowało porównanie athlon 64 vs sempron, niedługo sam taki zrobie :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już to od dawna Markowi mówie, a on siakiś niereformowalny tylko cały czas erica claptona słucha :P

Ostatnio nic nie słucham - nawet radio (szkoda czasu :D). A reformowalny jestem - tylko że nikt nie nawróci mnie na Rammsteina, Mansona i innych "miłych panów", którzy subtelnie zażynają kurczaki na scenie (ja się nie znam - ulegam stereotypom :-P).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio nic nie słucham - nawet radio (szkoda czasu :D). A reformowalny jestem - tylko że nikt nie nawróci mnie na Rammsteina, Mansona i innych "miłych panów", którzy subtelnie zażynają kurczaki na scenie (ja się nie znam - ulegam stereotypom :-P).

Rammstein nikogo nie zażyna...

Manson to debil. Ogólnie nie należy sie spodziewać wysokich lotów muzyki po zespołach/wykonawach ktorzy nadrabiają jakąś chwytliwą ideologią (szatano-idioto-cośtam w death metalu, ziomalstwo w hh)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rammsteina szanuję, ale nie przepadam. Mansona nienawidzę i nie szanuję :P. Red Hot Chili Peppers kocham i uwielbiam ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Geo ty stary zaprzańcu (:P) gdzie ty się takich głupot naczytałeś...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe... koledzy w klasie podobnie reagują na hasło Rammstein:

- to ten co onanizuje się na scenie

- i śpiewają Amerike (wg. mnie jest to najgorszy utwór na całej płycie Reise Reise), bo innych tracków nie znają... :(

Jednakże... mnie nie obchodzi co on robi na scenie/poza sceną.... sluchając go na CD nie widze go :D a na koncercie "live aus Berlin" wypadł extra :D ale... inni mówią o krótkich filmikach, na których zjada kurczaki :( niestety... to co jest nam obce - jest złe :

Ja po prostu słucham muzyki :) ponieważ mnie rozluźnia, relaksuje się przy niej ;) i Rammstein (oraz Eminem, Linkin Park, Liber, Trzeci wymiar, ATB, Sylver, Sting, The Rasmus, soundtracki (nfs u (2), szybcy i wściekli (2), blade)... troche tego jest ;) ) trafił mi w ucho ;) i to wszystko :)

W klasie mam fana Linkin Parka (portfele firmowe, koszulki), kiedy usłyszal, że też słucham owego zespołu, to zaczął sie pytać o ulubiony utwór itp... po kilku chwilach zapytał mnie sie - Przemek, jakim Ty jesteś fanem, skoro nawet nie znasz ich imion - odpowiedź była prosta :) - Ja tylko slucham ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki, że dzisiaj nie dostaliście linków :( padam z nóg, miałem dużo pracy na komputerze i już dłużej nie wytrzymam... jutro za to was zasypie :))) ale dopiero wieczorkiem - bo wtedy dotre (wkońcu ;) ) do domciu :)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sorki, że dzisiaj nie dostaliście linków :(  padam z nóg, miałem dużo pracy na komputerze i już dłużej nie wytrzymam... jutro za to was zasypie :))) ale dopiero wieczorkiem - bo wtedy dotre (wkońcu ;) ) do domciu :) 

pozdrawiam

nie ma sprawy, i tak robisz bardzo wiele.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to jeszcze za mało :D:D

PS. Podczas przeglądania stron, jeszcze więcej poznaje nowych adresów :> mam już tego troche i przeglądanie zajmuje mi duzo czasu :D:D:D takze czasami sie nie wyrabiam :

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E tam, moim zdaniem jak na razie ładnie pracujesz.

P.S. Oczywiście wysyłasz potwierdzenia publikacji tych artykułów, o których informacje dostałeś na maila :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...