Sammy-s 0 Napisano 28 Czerwiec 2004 po ponad miesiecznych rozwazaniach raczyles Cobrze wybaczyc, jestes boski Wielki Miszczu ;] Ssaku naczelny :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 28 Czerwiec 2004 po ponad miesiecznych rozwazaniach raczyles Cobrze wybaczyc, jestes boski Wielki Miszczu ;] Ssaku naczelny :-P "kochany! ja ssam a chcę być ssany... :(" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
jiker 0 Napisano 29 Czerwiec 2004 Ssaku naczelny :-P chyba "n4cz31ny 554czu", co tylko potwierdza post pieterko wyzej ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 29 Czerwiec 2004 Ssaku naczelny :-P chyba "n4cz31ny 554czu", co tylko potwierdza post pieterko wyzej ;] taaa.. ja Ciebie tesz koch ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
jiker 0 Napisano 29 Czerwiec 2004 taaa.. ja Ciebie tesz koch ;] a ja Ciebie nie koch. Jak przestaniesz sie wiercic, to wtedy ja Ciebie koch, ale tak to nie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 30 Czerwiec 2004 taaa.. ja Ciebie tesz koch ;] a ja Ciebie nie koch. Jak przestaniesz sie wiercic, to wtedy ja Ciebie koch, ale tak to nie ;] to piżą się wierci, nie ja! jak zwykle - gołbą rozrabia a mnie sie obrywa ;[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
jiker 0 Napisano 30 Czerwiec 2004 jak zwykle - gołbą rozrabia a mnie sie obrywa ;[ wiec Wielkiego Romana po czlonku z wielkiej maczugi trzy razy chlasnij, pomoze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi