Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Geo

Obrazki rang

Czy podobaj± Ci się obrazki symbolizuj±ce rangi na Forum?  

1. 1. Czy podobaj± Ci si? obrazki symbolizuj±ce rangi na Forum?

• Tak, s± ¶wietne
      6
    • Tak
      1
    • S± takie sobie
      3
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

co do rang - jeśli zalezy Ci na rzeszy ludzi, którzy potrzebują sie dowartosciować przypiskiem "pentium 4" i w tym celu produkują masowo posty, nie mając faktycznie nic do powiedzenia - są dobre...

Akurat Ja do takich ludzi nalęże i będę należeć póki nie zdobędę 2000 punktów, bo do nagordy są mi potrzebne :lol:

No a później :roll: to się zacznie profesionalizm

:wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do rang - jeśli zalezy Ci na rzeszy ludzi, którzy potrzebują sie dowartosciować przypiskiem "pentium 4" i w tym celu produkują masowo posty, nie mając faktycznie nic do powiedzenia - są dobre...

Akurat Ja do takich ludzi nalęże i będę należeć póki nie zdobędę 2000 punktów, bo do nagordy są mi potrzebne :lol:

No a później :roll: to się zacznie profesionalizm

:wink:

Tzn - przestaniesz pisać posty czy zaczniesz mieć coś do powiedzenia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś ty się uparł tak na te punkty :?: :P Przecież do wysłania zgłoszenia potrzeba było ich dużo mniej... Teraz nawet ta konieczność może zostać zniesiona...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Coś ty się uparł tak na te punkty :?: :P Przecież do wysłania zgłoszenia potrzeba było ich dużo mniej... Teraz nawet ta konieczność może zostać zniesiona...

Widzisz jak mnie Geo zmuszasz do pieprzenia 3 po 3 na forum. :wink: A to dlaczego w konkursie puisze że jak masz 2000 punktów to Twe szanse rosną.??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz jak mnie Geo zmuszasz do pieprzenia 3 po 3 na forum. :wink: A to dlaczego w konkursie puisze że jak masz 2000 punktów to Twe szanse rosną.??

Bo rosną, ale NIE TRZEBA!!!!! Naucz się odróżniać "mogem" od "muszem"...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom, własnie... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem w tej sprawie bardziej neutralna, gdyż mi na takich odznaczenaich niezależy. Ale gdy mam wybierac głos za lub rpzeciw,wybieram za. Mimo to że wiąże to się ze wzrostem nabijaczy na forum. Choć myśle, że raczej ich wielu nei będzie, bo to porządne miejsce. Ale jacyś maniacy znależć sie mogą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marszałku, wnoszę o zakończenie obrad na ten temat... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat zamknięty... Dziękuję za udział w (miejscami) konstruktywnej dyskusji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...