Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Geo

Obrazki rang

Czy podobaj± Ci się obrazki symbolizuj±ce rangi na Forum?  

1. 1. Czy podobaj± Ci si? obrazki symbolizuj±ce rangi na Forum?

• Tak, s± ¶wietne
      6
    • Tak
      1
    • S± takie sobie
      3
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Z racji tego, że spotkałem się ze skrajnie różnymi opiniami na temat obrazków symbolizujących rangę na forum, postanowiłem zapytać o zdanie wszystkich odwiedzających. Zachęcam do wzięcia udziału w ankiecie i wyrażenia swoich opini.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odwiedzilem mase for poświeconych różnym tematom i na 9/10 z nich widzialem różnego rodzaju "upiększacze", które nic nie dawaly, co wiecej powodowaly, że forum stawalo się mało przejrzyste. W dodatku wiekszosc z tych 90% for byla robiona przez dzieciaki nie znajace jezyka polskiego (poslugiwaly sie one jezykiem polskakowym ;]) - tak wiec jestem przeciwny wstawiania tych "ładnych" pasków pod moim nickiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja wiem, mi się to w miare podoba:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też popieram, ponieważ jest to estetyczne, a nie zajmuje wiele miejsca...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za poparcie... Czekam na kolejne głosy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pokombinujemy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja wiem... dla mnie jest to nawet sopx:) Nie jestem częstym bywaczem forum... ale dla mnie z wyglądu każde jest takie samo...tak jak i to... a szkoda... mogło by się czymś może wyróżniać... graficznie...albo jakoś... sam nie wiem... jak zwykle coś mi nie pasi, lecz nie wiem co:]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyjaciele, pomijając margines społeczny zajmujący się gazetkami parafialnymi 8) oczywiście pełne uszanowanie dla Ciebie Piotruś, bardzo Cię lubię i mam nadzieję, iż o tym wiesz, mnie się pomysł z plakietkami Intela podoba!!! jedyna słuszna firma prawda Michaśku? :D Panie Administrator, działamy :)

PR :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Przyjaciele, pomijając margines społeczny zajmujący się gazetkami parafialnymi  8) oczywiście pełne uszanowanie dla Ciebie Piotruś, bardzo Cię lubię i mam nadzieję, iż o tym wiesz

alez oczywiscie, ze o tym wiem, ussssciskammmm Cie w szkole ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ach, temat obrazków reng zmienił się w dyskusje na temat gazetki parafialnej... i to nie tylko ten temat...

Mówiąc o gazetce parafialnej macie za pewne na myśli Bliżej, wydawane na moim osiedlu, prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chcecie gazetkę parafialną skontaktujcie się z jikerem:). Za niewielką cenę zapewne Wam odstąpi...

Co do wyglądu Forum, będziemy nad nim pracować, bo rzeczywiście jest zbyt oklepany i niespecjalnie pasuje do wyglądu strony... Na razie jednak mam nieco ważniejsze sprawy na głowie, ale jak tylko znajde czas...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mnie się pomysł z plakietkami Intela podoba!!! jedyna słuszna firma prawda Michaśku?

Nie zgadzam sie AMD zawsze był wydajniejszy od Intela. Model AMD tej samej klasy co Intel jest o wiele wydajnieszy.

Więc panie Mazur (ze się tak wyrażę) niech pan tu nie pisze bzdur!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To znaczy moderatorzy czy Adminstratorzy mogliby mieć na przykład żółty kolor xywki ale nie róbcie rang wg. liczby postów bo to jest karygodne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwolę się niezgodzić z Twoją opinią... Rangi mniej czy bardziej obiektywne są najlepszym, wymyślonym dotąd sposobem informowania o atywności użytkownika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rangi mniej czy bardziej obiektywne są najlepszym, wymyślonym dotąd sposobem informowania o atywności użytkownika.

A po co informować o aktywności użytkownika?

Przecież jak ktoś siedzi na forum to wie co i jak a nowemu jes to nie potrzebne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rangi mniej czy bardziej obiektywne są najlepszym, wymyślonym dotąd sposobem informowania o atywności użytkownika.

Czasem się przydaje - wiesz czy odpowiada Ci jakiś leszcz czy porządny forumowicz... Ale jestem za usunięciem licznika spod avataru, niech będzie dostępny tylko w profilu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem się przydaje - wiesz czy odpowiada Ci jakiś leszcz czy porządny forumowicz... Ale jestem za usunięciem licznika spod avataru, niech będzie dostępny tylko w profilu...

Rangi OK ale wtedy ukryjcie posty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michasiek to zapolony zwolennik Tweak.pl :!: Dlatego jest taki przeciwny rangom. Mimo że mają one swoje minusy, nie są aż takim złym pomysłem (wg mnie), żeby je od razu wywalać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Michasiek to zapolony zwolennik Tweak.pl :!: Dlatego jest taki przeciwny rangom. Mimo że mają one swoje minusy, nie są aż takim złym pomysłem (wg mnie), żeby je od razu wywalać...
gdzie jak gdzie ale tam to dopiero chryja na forum jest :]

jedynym skutkiem istnienia rang jest postoje... Poza tym czuję się obrażony rangą "pentium pro" :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogą być te co są...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obrażony rangą Pentium Pro:?: Przecież idziesz z postępem technologicznym - niebawem Pentium IV (kumbaja... to troche nie na czasie...:( )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Obrażony rangą Pentium Pro:?: Przecież idziesz z postępem technologicznym - niebawem Pentium IV (kumbaja... to troche nie na czasie...:( )
ale mi postęp - w stronę mrocznej krainy intela :-P

co do rang - jeśli zalezy Ci na rzeszy ludzi, którzy potrzebują sie dowartosciować przypiskiem "pentium 4" i w tym celu produkują masowo posty, nie mając faktycznie nic do powiedzenia - są dobre...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...