jarek666 0 Napisano 19 Grudzień 2004 czesc wszystkim pilnie potrzebuje pomocy . od pewnego czasu komp samoczynnie mi sie resetowal. nie znam przyczyny dla czego ,wczesniej bylo ok.ale pom ostatnim restarcie zniknelo mi wszystko zpulpitu zarowno ikony jak i start i pasek szybkiego uruchamiania !!moge wszystko otwierac przez menadrzera urzadzen . co mam robic pomozcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BIGger 0 Napisano 19 Grudzień 2004 w menedzerze daj Plik-> Nowe zadanie i wpisz explorer, moze pomoze :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 22 Grudzień 2004 sprawdź w logach - panel sterowania - narzedzia administracyjne - podgląd zdarzeń Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornel 0 Napisano 22 Grudzień 2004 ja mam podobne problemy. Jak wchodze do niktorych katalogow to mi komp resetuje. I wiem ze to ja jakies wirusy/robaki/trojany ale nie moge ich usunac.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anek 0 Napisano 8 Luty 2006 Tylko zrobienie loga i potem usuwanie w trybie awaryjnym Was wyzwoli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 8 Luty 2006 Tylko zrobienie loga i potem usuwanie w trybie awaryjnym Was wyzwoli <{POST_SNAPBACK}> Co?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach