Qba 4 Napisano 7 Grudzień 2004 nie wiem czemu to pisze. moze z nerwow :? dzis pisalem z polaka probna i jest nie ciekawie. jutro z anglika a w czwartek z matmy. z matmy dowala pewnie takie zadania ze sie nie pozbieram 8O. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 7 Grudzień 2004 Mam nadzieję że na maturze z polskiego nie zaczynałeś zdanż małej litery :-P . Powodzenia :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 8 Grudzień 2004 brrr wlasnie jade na angielski. oby nie bylo trudne :? czesc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 8 Grudzień 2004 jednak bylo trudne ale i tak najgorzej bedzie jutro bo jutro matma-przerabane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 8 Grudzień 2004 Oj tam matma łatwa jest. Z resztą to próbna nie ma co się zamartwiać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 8 Grudzień 2004 bedzie cos takiego . napisze jakos podstawowa a na poczatku rozszerzonej wstane i powiem do widzenia hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 9 Grudzień 2004 napisalem matme 8O ale trudna byla 8O lepiej sie uczcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 9 Grudzień 2004 noooo! bo nauka to do potęgi klucz.....też sie powinienem za to wziąść.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 9 Grudzień 2004 noooo! bo nauka to do potęgi klucz Zbieraj klucze będziesz woźnym :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 10 Grudzień 2004 dokladnie to chcialem powiedziec.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
BIGger 0 Napisano 10 Grudzień 2004 I tak nie zdasz :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 11 Grudzień 2004 Bigger ja ci nogi z d... powyrywam jak bedziesz dzis na gg to pozalujesz :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
spieq 0 Napisano 11 Grudzień 2004 Klasa maturalna to najpiękniejszy okres w życiu człowieka, na studiach już różnie bywa... A po skończeniu studiów to już w ogóle makabra. Tak więc: ENJOY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 11 Grudzień 2004 Klasa maturalna to najpiękniejszy okres w życiu człowieka, na studiach już różnie bywa... A po skończeniu studiów to już w ogóle makabra. Tak więc:ENJOY. Prawda! Polać mu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
spieq 0 Napisano 12 Grudzień 2004 Staropolskim zwyczajem: nie odmówię, nie odmówię... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 20 Grudzień 2004 po maturze próbnej: -polski - banał, -angielski - śmiech na sali, poziom audiotele, -matma - nietrudna, zadania na poziomie ćwiczeń wprowadzjących do lekcji z podręcznika, ale czasu niewiele. Zawaliłem totalnie, będzie jakies 75% - z ciekawszych rzeczy - zrobiłem błąd rachunkowy nawet w średniej arytmetycznej. Ale jakby sie wyspać, mieć jakąkolwiek motywację i przejrzeć teoretyczne bzdury to niewielkim problemem byłoby bezbłędne napisanie tego. -infa: -poziom podst - banały ale trzeba przejrzeć przed egzaminem teorię. -poziom rozszerz. - jeszcze wieksze banały, ale jak zwykle źle przeczytałem polecenie myląc iloczyn z sumą i będzie poniżej 90% ;/ Poza infą pisałem poziomy podst. bo innych nam nie zafundowano :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 20 Grudzień 2004 pewnie dla ciebie wszytsko to banal. ciekawe czy z innych rzeczy tez jestes tak wybitnie zdolny :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 20 Grudzień 2004 pewnie dla ciebie wszytsko to banal. ciekawe czy z innych rzeczy tez jestes tak wybitnie zdolny :evil:sęk w tym, że ja nie jestem nawet zdolny, nie mówiąc już o wybitności. Starałem sie oecnić obiektywnie, nie tylko wg. siebie ale i znajomych, ogólnych opinii i konfrontacji zadan maturalnych z materiałem. Naprawdę, gdy na maturze rozszerzonej z infy trzeba sformatować tekst i napisać programik wczytujący N liczby podnoszonych do kwadratu i M liczb podnoszonych do sześcianu a nastepnie podstawiający je do danego wzoru, to nie da sie użyć innego określenia niż banał. Co do poziomów podstawowych to nikogo to nie powinno dziwić - są one przeznaczone do zdania przez wszystkich bez wyjątku... Walka o studia toczona będzie przy użyciu matur rozszerzonych, których na żywo niestety nie miałem okzaji doświadczyć (poza infą). I co do agresji względem mojej osoby, która rzekomo ma być wybitna - zaznaczyłem chyba że położyłem te matury, pomimo że były banalne... Nie mówie ze da sie je napisać bezbłędnie z marszu, bo kompletnie bez przygotowania nie pamietałem np. jak wygląda postać kanoniczna f.kwadratowej ;] tudzież nie pamiętałem wzoru na odległość pkt. od prostej i go musiałem tworzyć... Pozdrawiam i życze mniej nerwów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 20 Grudzień 2004 to nie byl atak to bylo ostre stwierdzenie . a co do matury to np z matmy na podstawowym wcale nie byla taka trudna a i tak zrabalem tyle zreczy ze szkoda gadac. rozszerzona to juz inna gadka, ale i tu dalo sie co nieco zrobic :-P . Sory Iwan i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 22 Styczeń 2005 to może ktoś pochwali sie wynikiem? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 25 Styczeń 2005 Heh... kpisz czy o drogę pytasz? Dobrze, że to tylko próbna, ale tak w zasadzie nie widzę siebie jakoś na maturze... będzie porażka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 25 Styczeń 2005 Jestem z siebie dumny - nie mam nic do ukrycia :mrgreen: 54, 94, 64 :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 25 Styczeń 2005 Chylę czoła przed wiedzą Twoją. Ja wole się nie "chwalić" A tak "baj de łej"... warum nie pokazuje mi sie avatar, a przy edycji profilu jest widoczny?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 25 Styczeń 2005 A w Kanadzie nie ma matury za to są inne bardzo denerwujące testy na koniec każdego semestru, pierwszy przede mną, będzie za tydzień Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi