Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Qba

matura:)=bzdura:)

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem czemu to pisze. moze z nerwow :? dzis pisalem z polaka probna i jest nie ciekawie. jutro z anglika a w czwartek z matmy. z matmy dowala pewnie takie zadania ze sie nie pozbieram 8O. pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję że na maturze z polskiego nie zaczynałeś zdanż małej litery :-P . Powodzenia :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

brrr wlasnie jade na angielski. oby nie bylo trudne :? czesc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jednak bylo trudne :) ale i tak najgorzej bedzie jutro bo jutro matma-przerabane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam matma łatwa jest. Z resztą to próbna nie ma co się zamartwiać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bedzie cos takiego . napisze jakos podstawowa a na poczatku rozszerzonej wstane i powiem do widzenia hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napisalem matme 8O ale trudna byla 8O lepiej sie uczcie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

noooo! bo nauka to do potęgi klucz.....też sie powinienem za to wziąść....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
noooo! bo nauka to do potęgi klucz

Zbieraj klucze będziesz woźnym :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie to chcialem powiedziec....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bigger ja ci nogi z d... powyrywam :D jak bedziesz dzis na gg to pozalujesz :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klasa maturalna to najpiękniejszy okres w życiu człowieka, na studiach już różnie bywa... A po skończeniu studiów to już w ogóle makabra. Tak więc:

ENJOY.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

staram sie staram :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Klasa maturalna to najpiękniejszy okres w życiu człowieka, na studiach już różnie bywa... A po skończeniu studiów to już w ogóle makabra. Tak więc:

ENJOY.

Prawda! Polać mu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Staropolskim zwyczajem: nie odmówię, nie odmówię...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po maturze próbnej:

-polski - banał,

-angielski - śmiech na sali, poziom audiotele,

-matma - nietrudna, zadania na poziomie ćwiczeń wprowadzjących do lekcji z podręcznika, ale czasu niewiele. Zawaliłem totalnie, będzie jakies 75% - z ciekawszych rzeczy - zrobiłem błąd rachunkowy nawet w średniej arytmetycznej. Ale jakby sie wyspać, mieć jakąkolwiek motywację i przejrzeć teoretyczne bzdury to niewielkim problemem byłoby bezbłędne napisanie tego.

-infa:

-poziom podst - banały ale trzeba przejrzeć przed egzaminem teorię.

-poziom rozszerz. - jeszcze wieksze banały, ale jak zwykle źle przeczytałem polecenie myląc iloczyn z sumą i będzie poniżej 90% ;/

Poza infą pisałem poziomy podst. bo innych nam nie zafundowano :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie dla ciebie wszytsko to banal. ciekawe czy z innych rzeczy tez jestes tak wybitnie zdolny :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pewnie dla ciebie wszytsko to banal. ciekawe czy z innych rzeczy tez jestes tak wybitnie zdolny :evil:
sęk w tym, że ja nie jestem nawet zdolny, nie mówiąc już o wybitności. Starałem sie oecnić obiektywnie, nie tylko wg. siebie ale i znajomych, ogólnych opinii i konfrontacji zadan maturalnych z materiałem.

Naprawdę, gdy na maturze rozszerzonej z infy trzeba sformatować tekst i napisać programik wczytujący N liczby podnoszonych do kwadratu i M liczb podnoszonych do sześcianu a nastepnie podstawiający je do danego wzoru, to nie da sie użyć innego określenia niż banał.

Co do poziomów podstawowych to nikogo to nie powinno dziwić - są one przeznaczone do zdania przez wszystkich bez wyjątku... Walka o studia toczona będzie przy użyciu matur rozszerzonych, których na żywo niestety nie miałem okzaji doświadczyć (poza infą).

I co do agresji względem mojej osoby, która rzekomo ma być wybitna - zaznaczyłem chyba że położyłem te matury, pomimo że były banalne... Nie mówie ze da sie je napisać bezbłędnie z marszu, bo kompletnie bez przygotowania nie pamietałem np. jak wygląda postać kanoniczna f.kwadratowej ;] tudzież nie pamiętałem wzoru na odległość pkt. od prostej i go musiałem tworzyć...

Pozdrawiam i życze mniej nerwów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie byl atak to bylo ostre stwierdzenie :P . a co do matury to np z matmy na podstawowym wcale nie byla taka trudna a i tak zrabalem tyle zreczy ze szkoda gadac. rozszerzona to juz inna gadka, ale i tu dalo sie co nieco zrobic :-P . Sory Iwan i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh... kpisz czy o drogę pytasz? Dobrze, że to tylko próbna, ale tak w zasadzie nie widzę siebie jakoś na maturze... będzie porażka... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem z siebie dumny - nie mam nic do ukrycia :mrgreen:

54, 94, 64 :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chylę czoła przed wiedzą Twoją. Ja wole się nie "chwalić" :P A tak "baj de łej"... warum nie pokazuje mi sie avatar, a przy edycji profilu jest widoczny??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w Kanadzie nie ma matury :) za to są inne bardzo denerwujące testy na koniec każdego semestru, pierwszy przede mną, będzie za tydzień

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...