michasiek 0 Napisano 25 Styczeń 2005 Daciku - musisz coś tam zsynchronizować w profilu Darku - powodzenia! :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 25 Styczeń 2005 Działa, działa! Iwanie XII NieTakiCepiaty danke! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 26 Styczeń 2005 dobrze ze bylo to tylko probna cos mi najgorzej polski poszedl :x ale bedzie dobrze w przyszlosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 26 Czerwiec 2005 ech. wskrzeszam topic bo jutro wyniki matury. Poszło mi źle i sie juz teraz przyznaję, że będzie znacznie poniżej moich oczekiwań i możliwości (to dot. matematyki) Co do polskiego to w ogóle nie uznaję tej matury, bo ocenianie wypracowania wg. klucza to jedna wielka pomyłka - im bardziej niestandardowo myślisz ->im większym jesteś indywidualistą, tym mniej się Twoje myśli pokryją z kluczem i tym mniej zdobędziesz punktów. Tak naprawdę interesuje mnie tylko dostanie się na konkretną uczelnię, ale to niestety wiąże sie z wynikami matury :/ Niech ten topic nadal słuzy wymianie opinii nt. NOWEJ MATURY (wielkimi aby oddac cześć temu jakże zacnemu egzaminowi) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 27 Czerwiec 2005 jakies komenty do wyników? :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Napisano 8 Luty 2006 Uczyć się trzeba,bez tego nie ma chleba:) Ja zdawałam starą ,ta nowa mi się nie podoba.Ocenianie z kluczem wypracowania-pomyłka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi