michasiek 0 Napisano 25 Listopad 2004 jak w temacie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 25 Listopad 2004 a co to jest?wg słownika gwary śląskiej - kok ;] (wtajemniczeni widzą o co chodzi ) Geo czy jak wolisz Marku - wypowiedz się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 25 Listopad 2004 kok też mało mi to mówi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 25 Listopad 2004 mi tez to za duzo nie mowi :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 25 Listopad 2004 A ja będe oryginalny i powiem że mi to nic nie mówi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 25 Listopad 2004 A ja będe oryginalny i powiem że mi to nic nie mówi koki zazwyczaj nie mówią ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 25 Listopad 2004 no wlasnie, a powinny!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 26 Listopad 2004 no wlasnie, a powinny!!!nadejdzie dzień, w którym koki przemówią! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 26 Listopad 2004 a nie mógłbyś przyspieszyć tego nadejscia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 27 Listopad 2004 moglby ktos wkoncu przyblizyc i powiedziec o cochodzi :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 27 Listopad 2004 moglby ktos wkoncu przyblizyc i powiedziec o cochodzi :?czekam na Geo, dzis go nie ma, jutro sie odezwie, juz ja go do tego zmusze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi