Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
FenomenMaly

Dywagacje na jakze szacowny temat Hip-Hopu

Jak oceniasz muzyke HH  

1. 1. Jak oceniasz muzyke HH

• HH jest swietny!!
      6
    • O.K.
      6
    • Lepiej nie gadac
      11
    • Jaja sobie robisz
      2
    • Zapytam starego!!
      2

Rekomendowane odpowiedzi

hehe śmieszny jesteś Wisła Krakowska ma najwięcej kibiców w Polsce, więc pewnie jakis "frajer" się znajdzie!!!!!!!

A jeśli nie to trudno będe pisał sobie co chce a Ty najwyżej mozesz pocałowac mnie w ****

Dobra spoko opanuj się. Po prostu miałem zły humor (ojciec nie pozwolił mi do Piramidy iść). SORKI

PS: Wiem, że to Ty EL Darek - pamiętaj, abyś się podpisał, bo będę kasował takie wtracenia :mrgreen: :) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hehe śmieszny jesteś Wisła Krakowska ma najwięcej kibiców w Polsce, więc pewnie jakis "frajer" się znajdzie!!!!!!!

A jeśli nie to trudno będe pisał sobie co chce a Ty najwyżej mozesz pocałowac mnie w ****

Dobra spoko opanuj się. Po prostu miałem zły humor (ojciec nie pozwolił mi do Piramidy iść). SORKI

PS: Wiem, że to Ty EL Darek - pamiętaj, abyś się podpisał, bo będę kasował takie wtracenia :mrgreen: :) :lol:

nie mam na imię Darek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wpadka :(

Iwan cóż stale mnie zaskakujesz.

Gratulacje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż ja chciałam powiedziec, a nic nie rzec...mniejsza z tym, w kazdym razie wasza umiejetnośc tak płynnego przechodzenia z tematu do tematu jest godna podziwu:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A możliwe że całkiem płynna :-P

a co do Cobry to spoko sie rozumie kochani rodzice każdego moga doprowadzić do szewskiej pasji

pozdro 600

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A możliwe że całkiem płynna  :-P 

a co do Cobry to spoko sie rozumie kochani rodzice każdego moga doprowadzić do szewskiej pasji

pozdro 600

Cieszę się, że się pogodziliśmy - sztama :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oh my God..wy do rozmów o hh wtracacie Ziomals attack:-P Dajcie spokót:-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten utwór doskonale streszcza całą głębię hiphopowych wyziewów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie HH wcale nie musi istnieć. Nie gustuję w tego rodzaju muzyce. O wiele bardziej moje ucho cieszy wolniejsza muzyka, czy coś z zupełnie innej półki, jak muzyka filmowa oraz klasyczna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak dla mnie HH wcale nie musi istnieć. Nie gustuję w tego rodzaju muzyce. O wiele bardziej moje ucho cieszy wolniejsza muzyka, czy coś z zupełnie innej półki, jak muzyka filmowa oraz klasyczna.
mi juz nie chodzi o muzyczną strone hh... Zniesmaczają i przerażają mnie prymitywne idiotyzmy które te przygłupy mówią w rytm nie mniej prrymitynego dudnienia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Achh.....termin "dywagacje" jest naprawde adekwatny do tego, co jest tutaj prezentowane...Chociaż, moze lepszym określeniem byłaby nagonka :? Heh, Michał, aj Cie prosze, nie nazywaj tego czegos kwintesencją, bo przypuszczam ze znasz sie na tym jak wilka na gwaizdach. Czemu to wszystko ma słuzyc? Wszyscy już tutaj wyrazoli swoje zdanie na temat stosunku do hip hopu, objechali go na wszystkie mozliwe sposoby, może pójdźmy o krok dalej - maczanie w smole i piórach gosci w szerokich spodniach? Z widłami i pochodnaimi na hip hopowe koncerty? Bardzo mi przykro, ale niektórzy prezentuja mniej wiecej taki poziom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dywigacje - Taki "fajny" temat IWAN założył, to aż żal go kończyć. Dodam, że w USA jest kilka typów hip-hopu: m.in. Street, R'n'B, House etc. a w Polsce dominuje hip-hopuliczny oraz ostatnio coraz bardziej zwane hip-(ho)polo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dywigacje - Taki "fajny" temat IWAN założył, to aż żal go kończyć. Dodam, że w USA jest kilka typów hip-hopu: m.in. Street, R'n'B, House etc. a w Polsce dominuje hip-hopuliczny oraz ostatnio coraz bardziej zwane hip-(ho)polo
Ogólnie jesteś na tym forum proszony o zamknięcie m...twarzy. Jeśli już musisz roztaczać wokół smród swych wyziewów to sprawdź czy Twoje pieprzenie ma jakikolwiek związek z prawdą. Nie czuję, abym stanowił jedno z Małym, który ten temat założył.

ps - mi sie na prawdę nie chce kasować tylu postów... przestań je wreszcie pisać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tego nie lubie(lekko powiedziane) i basta. i to byl moj pierwszy i ostatni post w tym dziale

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
te "zapytam starego" jest dobre :-P
aha... dużo wniosłeś/wniosłaś do dyskusji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No cóż... Każdy pisze, ile potrafi. Choć jak ktoś nie potrafi, może lepiej niech nie pisze. Wtedy nie będzie dowodu na to, że nie potrafi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No cóż... Każdy pisze, ile potrafi. Choć jak ktoś nie potrafi, może lepiej niech nie pisze. Wtedy nie będzie dowodu na to, że nie potrafi...
całkiem pikna i zgrabna filozofia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...