Qba 4 Napisano 31 Październik 2004 mam problem!! gdy chce otworzyc jeden konkretny film to mi wyskakuje bład i komunikat o jakims ganeratorze klas. Wie ktos moze o co chodzi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BIGger 0 Napisano 1 Listopad 2004 A jaki to jest film :-P ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 1 Listopad 2004 nie to co myslisz to jest film ani mru mru-mecz piłkarski. kto mi pomoze i powie co tzreba zrobic??z góry dziękuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 1 Listopad 2004 To chyba wina kodeków, których nie masz. Polecam Nimo codec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 1 Listopad 2004 zainstalowalem Nimo Codec Pack 5.0 build 7 i dalej jets to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 1 Listopad 2004 No to wychodzi na to, że film jest uszkodzony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtzuch 0 Napisano 1 Listopad 2004 Ja stawiam na coś na linii film - kodek. Sprawdź to, czego wymaga za pomocą gspot. Lepiej jest zainstalować podstawowe kodeki, a nie jakieś mega ultra packi, a jak film wymaga czegoś egzotycznego - olać. Może byc to po prostu uszkodzony kodek. Tak czy inaczej Gspot (lub coś podobnego) na pewno będzie nieodzowny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 1 Listopad 2004 sciagnalem gspot ale to nic nie dalo.moze to plik jest uszkodzony. jesli tak to są to juz dwie sztuki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BIGger 0 Napisano 2 Listopad 2004 Ja uzywam TYLKO SLDcodecpack1.5.3 i zawsze wszystko ladnie dziala :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 3 Listopad 2004 Pochwal się DOKŁADNIE jaki błąd czy komunikat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 3 Listopad 2004 jest napisane dokladnie tak: D:my downloadsani mru mru-mecz pilkarski avi. ClassFactory cannot supply requested class avitag:xvid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BIGger 0 Napisano 3 Listopad 2004 Czyli brakuje CI kodeka XVID;) http://www.idg.pl/ftp/pc_3567/XVid....2.1.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 3 Listopad 2004 jest napisane dokladnie tak: D:my downloadsani mru mru-mecz pilkarski avi. ClassFactory cannot supply requested class avitag:xvid też jestem fanem ani mru mru :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 3 Listopad 2004 Bigger-ten xvid nic nie daje wrrrr Darek-ani mru mru to super kabaret Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 10 Listopad 2004 sluchajcie chrzanic tamten filmik. mam teraz cos naprawde waznego i nie chce sie otworzyc. przy otwieraniu wyskakuje: access violation at address 01F27FAB in module NDParser.ax. Write of address 00000040. i o co tu chodzi. prosze pomuszcie to bardzo wazne :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 11 Listopad 2004 i jak pomoze ktos?? to pilne!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtzuch 0 Napisano 11 Listopad 2004 Google prawdę Ci powie. ndparser to Nero. Odinstaluj Nero media Player, który pewnie próbuje bez powodzenia to otwierać. To rozwiązanie ze szczytu rezultatów wyszukiwania. Jak nie podziała, znajdziesz pewnie inne, bo jak widzę, problem częsty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 15 Listopad 2004 nie denerwujcie sie ale mam jeszcze jeden problem przy odtwarzaniu niektorych plikow avi jest cos takiego: najpierw leci dobrze ale jkby spowolnione nieco a pozniej w pewnym momencie obraz sie zatrzymuje a glos idzie dalej. o co tu chodzi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 15 Listopad 2004 Mam to samo... czasem pomaga zmiana odtwarzacza... generalnie to nie moge sobie z tym poradzić Podejrzewam ze coś z kodekami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 15 Listopad 2004 bo wlasnie zaczelo mi sie to dziac od jakiegos czasu . wczesniej bylo ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornel 0 Napisano 16 Listopad 2004 No to w takiem razie: 1. Te bledy nie wygladaja z zwykle problemy z kodekami. To moze byc spowodowane (w kolejnosci malejacego prawdopodobienstwa): 2. Wirusy (w tym Windows-reinstalaka, najwiekszy z nich), bad sektory na dysku sysytemowym 3. Błędami w plikach Video, samo "rozjezdzanie" obrazu z dzwiekiekim to wynik slabej wydajnosci sytemu. 4. Wymiana playera (=rozwiazanie) Ja polecam rowniez kodeki SLD oraz Xvid Keopi http://files.divx-digest.com/software/code....2-29082004.exe a z playerow Allplayera 2.0 - jest b.dobry i niezrównany do odtwarzania polskich napisów. Moim problemem z filmami jest podwujne wyswitlanie napsiow - raz przez kodek angielski raz przez Allplayera - ktos wie jak to wylaczyc (teorytycznie musze usunac dodatkowy dekoder napisów) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 16 Listopad 2004 Moim problemem z filmami jest podwujne wyswitlanie napsiow - raz przez kodek angielski raz przez Allplayera - ktos wie jak to wylaczyc (teorytycznie musze usunac dodatkowy dekoder napisów) Miałem to samo i rozwiązało ponowne zainstalowanie Xvid'a i pozostałych kodeków we właściwej kolejności Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornel 0 Napisano 16 Listopad 2004 jakiej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 18 Listopad 2004 W kulki ktoś leci czy co. owtarzac 1000 razy nie będę. Skasuje sobie mózg idioto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lidzik 0 Napisano 3 Grudzień 2004 ani mru mru ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach