Sammy-s 0 Napisano 11 Styczeń 2004 http://www.gamepub.org/web/pilsner.rar ściągajcie i bawcie się dobrze - na koniec pochwalcie się wynikami i wyjawcie którą panią odało się Wam najbardziej ten tego, no.. rozebrać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 11 Luty 2004 Ja sobie chciałem obejrzeć kandydatkę nr1, i za trzecim podejściem 13400... próbowałem potem kilka razy , ale więcej punktów nie udało się "natrzaskać". Potem pani nr2. Do niej cierpliwości nie mam... mój "rekord" 8900 . Za to najlepiej "współpracowało" mi się z 3 w kolejce panią. 14100 mówi za siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 13 Maj 2004 Ja protestuję przeciw takiej rozrywce! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joyce 0 Napisano 15 Maj 2004 Ja równiez protestuję, zwłaszcza że tego typu rozrywki są tylko dla mężczyzn:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joyce 0 Napisano 15 Maj 2004 echh...:-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 15 Maj 2004 Ostrożnie, bo stracimy jedną z najznamienitszych użytkowniczek!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 15 Maj 2004 Ostrożnie, bo stracimy jedną z najznamienitszych użytkowniczek!!! Jaka tam ona znamienita? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joyce 0 Napisano 15 Maj 2004 Najznamienitsza chociażby z racj płci :-P Oprócz tego posiadam wiele rozlicznych zalet, z których najbardziej cenię sobie skromność :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 16 Maj 2004 Ja równiez protestuję, zwłaszcza że tego typu rozrywki są tylko dla mężczyzn:P Bo kto by tam chciał rozbierać faceta :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipk 0 Napisano 22 Maj 2004 wystarczy gierke do SWF przekonwertować,troche się pobawić kodem,i wszystkie laski są...nagie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 23 Maj 2004 łeeee.... poszedł na łatwiznę :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipk 0 Napisano 25 Maj 2004 Nie ja je i tak rozebrałem bez tego...więcej frajdy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 3 Czerwiec 2004 Jaaaaaaasne :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 20 Czerwiec 2004 Jaaaaaaasne :-PNie wierzysz mu? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipk 0 Napisano 27 Czerwiec 2004 Jaaaaaaasne :-PNie wierzysz mu? ;] No,właśnie ?? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 27 Czerwiec 2004 Jaaaaaaasne :-PNie wierzysz mu? ;] No,właśnie ?? :twisted: ja tesz nie wierze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BIGger 0 Napisano 22 Sierpień 2004 Jaaaaaaasne :-PNie wierzysz mu? ;] No,właśnie ?? :twisted: ja tesz nie wierze ;] i ja tez:P P.S jakbys mial czas to przeslij mi na maila zdjecia po przerobieniu na SWF i ... no ... wiesz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Napisano 30 Kwiecień 2006 Ja sobie chciałem obejrzeć kandydatkę nr1, i za trzecim podejściem 13400... próbowałem potem kilka razy , ale więcej punktów nie udało się "natrzaskać". Potem pani nr2. Do niej cierpliwości nie mam... mój "rekord" 8900 . Za to najlepiej "współpracowało" mi się z 3 w kolejce panią. 14100 mówi za siebie <{POST_SNAPBACK}> Hehe widzie że cię wciągneło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 1 Maj 2006 Hehe widzie że cię wciągneło <{POST_SNAPBACK}> Archeologii stanowczo nie. Hildek, nie naciskaj mi na odcisk i nie odpowiadaj na temat sprzed 2 lat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach