stypkalukasz 0 Napisano 19 Październik 2004 Witam wszystkich. Mam mały problem z Turbo Pascalem 7.0. Nie wiem jak zrobić aby program po włączenia odrazu startował w małym oknie a nie zeby trzeba było go przełączać ALT+ENTER Bardzo prosze o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 19 Październik 2004 Witam wszystkich. Mam mały problem z Turbo Pascalem 7.0. Nie wiem jak zrobić aby program po włączenia odrazu startował w małym oknie a nie zeby trzeba było go przełączać ALT+ENTERBardzo prosze o pomoc. Chodzi Ci o skompilowany plik exe? To nie problem natury programistycznej. Musisz utworzyćdo plikuskrót i w jego właściwościach w zakładce ekran(chyba, nie wiem czy dobrze pamietam) ustawić tryb okienkowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stypkalukasz 0 Napisano 24 Październik 2004 DZiękuję o to właśnie mi chodziło:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach