AndrzejSnk 2 Napisano 3 Luty 2007 w Global Operations - giera ma już 5 lat ale wymiata dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 3 Luty 2007 Za 29 ukazala sie GTR2...juz cioram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 4 Luty 2007 Ja katuje PoP: Duszę wojownika, Gothica 3 i Far Cry ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 4 Luty 2007 ...NFS:Porshe 2000 the best do FC nie moge sie przekonać, do polowy dochodze i mam dosyć tej gry wie ktoś dlaczego w Driver mam opóźnienie akcja(klawa)-reakcja~5sekund? nie da sie grać,a co klasyka to klasyka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SimoN 0 Napisano 9 Luty 2007 Obecnie gram w biohazard 4 czyli Resident Evil 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 31 Marzec 2007 Ja zasuwam w obliviona, Gta san andreas, Counter strike, The Punisher, Gothic(szkoda ze nie 3) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 31 Marzec 2007 A ja właśnie dorwałem Gothic...i to 3 Poza tym stalker na HDD ale kurcze...czkealem czekalem, a jak sie doczekalem to mnie jakos nie ciągnie do niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 4 Kwiecień 2007 havoc chodzi ci ten gothic 3 dobrze czy nie( powiedz jak bo moze se dozbieram kaske) ? bo tez chce wyrwac od kolegi ta gre i już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 8 Kwiecień 2007 Po pierwsze zedytuj i popraw moj nick bo zle zapisales, a lape juz na to uczulenie... Po drugie na co ci ten OT? Mogles pytac w temacie ktory zalozyles o Gothicu... Po trzecie, nie nie chodzi mi dobrze, da sie grac, na minimum jest oki, ale wole zejsc do 20-25FPS a miec jakies pole widzenia w grze, wiec ogolnie gra sie przyjmnie. Zbieraj sobie zbieraj, powiem tak, max2GB ramu bo wiecej G3 i tak olewa bo jest cholernie do kitu zoptymalizowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 12 Kwiecień 2007 Rozniosłem duszę wojownika na kawałki - teraz biorę się za dwa trony. Wszystko na klawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 14 Kwiecień 2007 Dusze wojownika przeszedlem pare razy a przeszles dobra cyz zla strone bylo na koncu ze zabijales dahake czy kaileene? GRAC TO GRAM W TO CO MAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 14 Kwiecień 2007 Ja doszedłem do walki z kaelią, jednak ściągnąłem save z sieci i dahake tez pokonałem ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qdi 0 Napisano 15 Kwiecień 2007 Ostatnio powróciłem do Rome Total War. Sprzęt do tej gry nie taki (Duron 1,2; 256SDRAM; GFMX 2 32MB ) ale o dziwo działa. Miodność gry 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 24 Maj 2007 Ja już zmienilem gry w jakie gram bo tamte przeszedłem sobie.Wiec zaczynam przechodzic Far Cry tylko i wyłącznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BarTeK784 0 Napisano 24 Maj 2007 ja narazie gram w GTA SA-MP (Grand Theft Auto: San Andreas Mulitplayer jak ktos nie wie ) i juz koncze carbona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djhasek 0 Napisano 9 Sierpień 2007 Aktualnie: Mario Forever (dla rozrywki), Hitman 2 Silent Assassin, Conflict Desert Storm 2, Uratuj Lindsay z ćpania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MANIAK 0 Napisano 9 Sierpień 2007 Uratuj Lindsay z ćpania to jakiś on-line ?? zapodaj linka nie wiem czemu ale jakoś Lindsay zawsze bardzo mi się podobała, tak wiem wiem, mam zryty gust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 10 Sierpień 2007 JEedi Knight: Jedi Academy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HeadShot 0 Napisano 18 Sierpień 2007 Obecnie UT, Uplink i koncze Evil Islands. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 18 Sierpień 2007 UT znaczy unreal tournament ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HeadShot 0 Napisano 18 Sierpień 2007 UT znaczy unreal tournament ? Jakże by inaczej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 19 Sierpień 2007 hmm to moze by sie pare osob uzbierało i jakis sparing zrobić a własnie a która wersja ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 19 Sierpień 2007 No , jestem master. Wreszcie mialem moc i za jednym zamachem , jakby w transie , przeszedlem Fallouta 1 oraz Fallouta 2. Teraz albo Tactics , albo przerwa na regeneracje mocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 19 Sierpień 2007 To może szpil po sieci w Tournamenta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 19 Sierpień 2007 no właśnie , tylko powiedzcie mi która wersja ... i ładnie po hamachi smiga ;-) Znaczy nei wiem jak wy ale ja najbardziej lubie jednak stara pierwsza po prostu UT, w wiekszości na assaultach różnej maści Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach