Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
BowWow

Kogo najbardziej lubimy eksterminować?!

Jakich wrogów w grach komp. najbardziej lubisz eksterminować ?!  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Jakich wrogów w grach komp. najbardziej lubisz eksterminowa? ?!

• Niem..... nazistów.
      6
    • Potwory i spó?k?.
      0
    • Wampiry i wilko?aki.
      0
    • Kosmici.
      0
    • Ludzie.
      2
    • Maszyny.
      1
    • Duchy.
      1
    • Ba¶niowe stwory (typu elfy, smoki, ogry itd.).
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Wow: NO WŁAŚNIE! głosujcie kogo w roznorakich grach, czy to fpp, tpp, rpg, czy logicznych.........

Bow: .........lubicie zabijac, mordowac, niszczyc i eksterminowac!

BowWow: Prosimy o szczerość!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiscie, ze dojczmenow - gdy widze takiego szwaba w jakiejkolwiek czesci moh (szczegolnie w czesci drugiej przeznaczonej dla konsoli PSOne), to mam ochote przestrzelic mu wszystkie konczyny, wydlubac oczy, odciac uszy, zmiazdzyc nos, nastepnie odlupac przestrzelone konczyny i okaleczona glowe, a tulow podpalic i nie zmienia tu nic slowa przez niego wypowiadane, np.: "niśt szisen!" ;]]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bow: wiesz jak juz jestesmy w temacie to nigdy nie przyznawalem sie ze lubie smak ludzkiego miesa........

Wow: ........wlasciwie to nie robi mi roznicy czy zjadam niem....nazistów czy kogokolwiek innego ale im więcej niem....nazistów mniej tym lepiej.........

BowWow: ............najbardziej smakują nam oczy i resztki jedzenia w jelitach - a już najlepiej, jak ta osoba uprzednio zjadła jakiegoś człowieka....mmmmmm........bon apetit!!

WowBow: ja lubie ciastaka..........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam mordowac nazistów. Najlepiej jakby każdy nazista zamordowany przeze mnie był Hitlerem. Zapamiętałem jedno słowo, które wypiadają: "Halt!!!". A ja na to: "Ha!Ha!Ha!" i strzelam we wszystkie części jego obrzydliwego ciała. Odczuwam potem satysfakcję z dobrze wykonanej roboty.

Tak naprawdę w nazistach nie podoba mi się..............ich mudur :lol:

Dlatego trzeba ich kosić!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bow: Michasiek lubi po prostu rozwalac maszyny, sprzet i komputery....

Wow: .......podkrecajac je do takich osiągów......

Bow: ............palisz biedaków, mordujesz, przepalasz, żywcem gotujesz i smażysz, prasujesz żelazkiem, polewasz wodą i Bóg wie co jeszcze......

Wow: .........w swych torturach jesteś zdecydowanie najbardziej konsekwentnym, bezwzględnym, sadystycznym i nieokrzesanym psychopatom.........

Bow: .....oj biedne pamięci, procesorki, karty graficzne, płyty główne i inne - módlcie się zebyscie nie trafily do Michasiek'a, bo czeka was tam marny koniec..........

BowWow: Zastanawiamy się, czy te tortury na podzespołach do peceta nie mają jakiegoś ukrytego podtekstu seksualnego...... ale o tym sza!

WowBow: dziwnym nie jest.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukałem bardzo długo i nie znalazłem odpowiedzi teściowe i Amerykanie.

W związku z tak karygodnym niedopatrzeniem nie zagłosuję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....:::>Sammy-s<:::....

Bow: daj tytul gry w ktorej mozna zabijac tesciow...........

Wow: ...........a "amerykonów" nie dalem bo boje sie nalotu Służb Specjalnych (si-ja-jej, ef-bi-jaj - to nie sa zarty)........

BowWow: ostatecznie jako potworek i spółka (patrz. Twój avatar) mozesz zaglosowac na ludzi........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie Pluszowe Niedźwiadki??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A gdzie Pluszowe Niedźwiadki??

zostaly wyciete w pien przez nazistow (od dawna wiadomo, ze sa brutalni), ktorych nastepnie wycialem ja i reszta ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to może Łify?? albo krwiożercze scypawecki... ?? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi tam za duzego znaczenia nie robi czy kosze nazistów, ludzi czy maszyny, ale najwieksza satysfakcje przynosi koszenie nazistów :twisted: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak,na konsoli nei grałam od wieków.Chociaż szczerze mowiąc raczej na konsoli mało grałam,bo więcej to się porpstu rpzyglądałam jak inni grają.(pare lat mineło) i z tamtych czzasów zapadła mi tylko jedna fajna gra(saga frontier 2). A na komputerze podoba mi sie heroes. I w obu grach, znajdowały się baśniowe stwory. Więc dlatego wybieram opcję z nimi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NO do hitlerowców w MOHAA i dodatkach to sama czysta przyjemnośc lecz także lubie pozabijać pare dziwnych stworzeń w RPGkach i Heroskach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam lubię zabijać smoki w G2 i ludków w MAfii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...