Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
protech

Problemy z karta i q2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Ostatnio po zainstalowaniu windowsa xp mam problemy z q2 (quake 2).

Sprawa przedstawia sie natepujaco:

Gram przez jakis czas, w pewnym momencie ekran robi sie czarny i słychac juz tylko zacinajacy się głos q2.

Karta ktorą posiadam to Radeon 9550.

Mam jeszcze jeden problem, opisze to tutaj bo nie ma sensu zakładac nowego tematu:

Wchodze panel sterowania ... / ... menadzer urządzen otwieram karty graficzne i ukazuja sie dwie karty:

1. Radeon 9550

2. Radeon 9550 Secondary

Wie moze ktos o co w tym chodzi ?

Z gory dzieki za odpowiedz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi o to ze karta ma podwojny ramdac i moze obslugiwac dwa monitory jednoczesnie. Normalka :). Co do q2 jedyne co mi do glowy przychodzi to to ze gra moze nie jest w pelni oryginalna :), byc moze jeszcze to ze gpu karty graficznej sie przegrzewa, ale to jest tylko wtedy mozliwe jak na gpu masz radiator bez wentylatora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem juz co mam robić.Czy jest to mozliwe ze to jednak problem z dzwiekiem a nie z grafika?

Roznych sterownikow probowalem, na jednych mam jakies dziwne opoźnienie, np. zrobie podskok a dzwiek przychodzi z małym opoznieniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No nie wiem juz co mam robić.Czy jest to mozliwe ze to jednak problem z dzwiekiem a nie z grafika?

Roznych sterownikow probowalem, na jednych mam jakies dziwne opoźnienie, np. zrobie podskok a dzwiek przychodzi z małym opoznieniem.

No, to raczej stery, coż innego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...