ptr 0 Napisano 31 Sierpień 2004 jak w temacie... nie moge znalezc uninstal directx .. w dodaj usun programy tez nie ma... jak ktos wie niech napisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtzuch 0 Napisano 31 Sierpień 2004 DirectX Eradicator http://www.google.com/search?q=uninstall+D...=utf-8&oe=utf-8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 23 Październik 2004 ufff. dobrze ze dales tą strone. wkońcu udalo mi sie directx 9.0c odinstalować. dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 25 Październik 2004 ufff. dobrze ze dales tą strone. wkońcu udalo mi sie directx 9.0c odinstalować. dzięki Czyżbyś używał kilku loginów :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtzuch 0 Napisano 25 Październik 2004 Czyżbyś używał kilku loginów :?: To jeden ptr czyta to forum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 25 Październik 2004 Czyżbyś używał kilku loginów :?: To jeden ptr czyta to forum? No nie, ale tak wskazuje jakby to Qba to ptr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 25 Październik 2004 ludzie co wam?? po prostu mialem identyczny problem co tamten ptr(czy jak mu tam)!!!!a ze akurat nie musialem, sie nic pytac bo ktos inny zapytal o to samo to chyba dobrze nie!!odpowiedziales na pytanie tamtego i przy okazji na moje a ja podziekowalem. cy to takie dziwne?? ja to ja pamietajcie cze:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtzuch 0 Napisano 25 Październik 2004 ludzie co wam?? Ej, a dlaczego od razu w liczbie mnogiej? Przecież piszę, że nie jeden ptr czyta forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 25 Październik 2004 OK qapuje. Zbieg okoliczności Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptr 0 Napisano 31 Październik 2004 siema to ja ...zapomnialem juz o temacie ale fajnie ze zyje dzieki mojej osobie...a odnosnie tematu to i i tak musialem zrobic formata i teraz mam dx9.0b :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach