Sammy-s 0 Napisano 23 Luty 2006 Wałęsa on sam sobie jest autorytetem heh Hahaha - świetne I co chwalisz sie teraz czy zalisz? Wez zamilcz dzieciaku, twoje wypowiedzi mnie dobijaja, z reszta nie tylko mnie... Idź się strać - mądrzejszy od całego świata się znalazł A ten avatar juz w ogole cool, wymiatasz... Tak, a Twój jest super hiper ekstra. Trochę kultury, jak Cię wychowali w kurniku, to chociaż udawaj. Każdy ma prawo do takiego avatara i takich poglądów jak chce. Wstyd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 23 Luty 2006 Hahaha - świetne Idź się strać - mądrzejszy od całego świata się znalazł Tak, a Twój jest super hiper ekstra. Trochę kultury, jak Cię wychowali w kurniku, to chociaż udawaj. Każdy ma prawo do takiego avatara i takich poglądów jak chce. Wstyd <{POST_SNAPBACK}> Sammy-s sieje postrach i spustoszenie, ja bym na Twoim miejscu uważał M@Ly A tak na poważnie to popieram Sammy'ego. Wolny kraj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Napisano 24 Luty 2006 Nie śmiejcie się z Lecha. On już używa gadu gadu-wyczytałam na forum! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 24 Luty 2006 Nie śmiejcie się z Lecha. On już używa gadu gadu-wyczytałam na forum! <{POST_SNAPBACK}> Tak btw, o Sz. P. Lechu i jego GG rozmawialiśmy w innym temacie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 25 Luty 2006 On już używa gadu gadu-wyczytałam na forum! Jeszcze mi powiedz, że pilot do telewizora obsłużyć umie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 25 Luty 2006 Jeszcze mi powiedz, że pilot do telewizora obsłużyć umie <{POST_SNAPBACK}> Pewnie umie, w końcu elektryk... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Napisano 28 Luty 2006 Skoro obsługuje gg to znaczy,że pisać już umie!Wow! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 1 Marzec 2006 Skoro obsługuje gg to znaczy,że pisać już umie!Wow! <{POST_SNAPBACK}> Niekoniecznie, może prowadzić rozmowy głosowe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 8 Marzec 2006 Ale żeby je włączyć też trzeba dość sporych umiejętności . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Napisano 16 Marzec 2006 Tak, czy tak- chłop się rozwija po pięćdziesiątce (sześćdziesiątce?). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi